Bedankt voor uw aanvraag | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Bedankt voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag. Deze is in goede orde ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het opmaken van een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing. Wanneer u heeft gekozen voor een gratis bezoek aan huis, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Wanneer u gekozen heeft voor het opmaken van een offerte via internet, ontvangt u deze zo snel mogelijk van ons. Voor eventuele vragen nemen wij contact met u op.

Ons kantoorteam staat voor uw klaar!

Oomen Verhuizers - Guido Baalbergen

Guido Baalbergen

Guido Baalbergen is de taxateur en accountmanager bij Oomen Verhuizers. Guido komt graag bij onze klanten langs om de verhuisplannen door te nemen. Hij geeft hierbij een helder en duidelijk advies.

Oomen Verhuizers - Raymond Hakemulder

Raymond Hakemulder

Raymond is accountmanager voor de particuliere en zakelijke markt bij Oomen Verhuizers. Raymond komt graag bij onze klanten langs om de verhuisplannen door te nemen.

Oomen Verhuizers - Stephanie Oomen

Stephanie Oomen-Hoffmann

Stephanie Oomen-Hoffmann is vennoot en officemanager bij Oomen Verhuizers. Stephanie houdt zich voornamelijk bezig met klantcontact en planning.

Oomen Verhuizers - Emile Oomen

Emile Oomen

Emile Oomen is oprichter en vennoot van Oomen Verhuizers. Emile houdt zich voornamelijk bezig met de groei van Oomen Verhuizers.

Oomen Verhuizers - Frans Oomen

Frans Oomen

Frans Oomen is vennoot bij Oomen Verhuizers. Frans houdt zich voornamelijk bezig met de cijfers, financiën en personeelszaken.

Oomen Verhuizers - Melvin de Leeuw

Melvin de Leeuw

Melvin is online marketeer bij Oomen Verhuizers. Melvin houdt zich voornamelijk bezig met de marketing en het beheren van de website.

Oomen Verhuizers - Roel Zonneveld

Roel Zonneveld

Roel Zonneveld is medewerker Finance & Control bij Oomen Verhuizers. Roel ondersteunt ons bij het realiseren van groeitargets en investeringen.

Patrick van der Kaaden

Patrick van der Kaaden

Patrick van der Kaaden is kantoormedewerker bij Oomen Verhuizers. Hij houdt zich voornamelijk bezig met klantcontact, administratie en verzekeringen.

Oomen Verhuizers - Vito

Vito

Vito is onze kantoorhond bij Oomen Verhuizers. Vito zorgt voor gezelligheid en ontspanning bij ons op kantoor.