• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Bedankt voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag. Deze is in goede orde ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het opmaken van een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing. Wanneer u heeft gekozen voor een gratis bezoek aan huis, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Wanneer u gekozen heeft voor het opmaken van een offerte via internet, ontvangt u deze zo snel mogelijk van ons. Voor eventuele vragen nemen wij contact met u op.

Ons kantoorteam staat voor uw klaar!

Stephanie Oomen-Hoffmann

Stephanie Oomen-Hoffmann

Stephanie Hoffmann is vennoot en officemanager bij Oomen Verhuizers. Stephanie houdt zich voornamelijk bezig met klantcontact en planning.

Roel Zonneveld

Roel Zonneveld

Roel Zonneveld is medewerker Finance & Control bij Oomen Verhuizers. Roel ondersteunt ons bij het realiseren van groeitargets en investeringen.

Emile Oomen

Emile Oomen

Emile Oomen is oprichter en vennoot van Oomen Verhuizers. Emile houdt zich voornamelijk bezig met de groei van Oomen Verhuizers.

Frans Oomen

Frans Oomen

Frans Oomen is vennoot bij Oomen Verhuizers. Frans houdt zich voornamelijk bezig met de cijfers, financiën en personeelszaken.

Patrick van der Kaaden

Patrick van der Kaaden

Patrick van der Kaaden is kantoormedewerker bij Oomen Verhuizers. Hij houdt zich voornamelijk bezig met klantcontact, administratie en verzekeringen.

Guido Baalbergen

Guido Baalbergen

Guido Baalbergen is de taxateur en accountmanager bij Oomen Verhuizers. Guido komt graag bij onze klanten langs om de verhuisplannen door te nemen. Hij geeft hierbij een helder en duidelijk advies.