fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Bedrijfsverhuizing

Bij bedrijfsverhuizingen gaat het om een snelle en vlekkeloze verhuizing die uw bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoort. Samen met u maken we een beknopt projectplan en risico-analyse voor uw bedrijfsverhuizing en voeren dit stipt en binnen de afgesproken kaders uit, of het nu om kantoren gaat, een zorginstelling, een archief of vervanging van al uw meubilair. Speciale items of last minute opdrachten gaan we niet uit de weg, en ook het volume maakt voor ons niet uit. Wij kunnen vrijwel elke bedrijfsverhuizing aan. Aanvullende diensten zoals opslag, het leveren van verhuismaterialen of handyman services, verzorgen wij eveneens.

Offerte aanvragen

1
2
3

Zakelijk verhuizen met Oomen Verhuizers

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een zakelijke verhuizing. Meestal komt dit door groei, maar het kan ook zijn doordat u het wat rustiger aan doet of op een andere manier gaat werken. Wat uw reden voor een bedrijfsverhuizing ook is, met Oomen Verhuizers verhuist u zonder zorgen naar uw nieuwe bedrijfspand. Met ons uitgebreide wagenpark en grote hoeveelheden verhuismateriaal begint elke zakelijke verhuizing goed. U krijgt bij ons tevens een eigen accountmanager toegewezen, die te allen tijde uw vaste contactpersoon is tijdens het verhuisproces. U kunt voor vragen altijd bij hem of haar terecht.

Eén verhuisbedrijf voor uw projectverhuizing

Bij een projectverhuizing komt veel kijken. Het gaat hierbij niet alleen om een verhuizing van meubilair, maar vaak ook over veel bijkomende zaken. Oomen Verhuizers kan dit allemaal voor u uit handen nemen. Dit scheelt u veel werk in de organisatie van de verhuizing, en het is tevens kostenefficiënt.  Wij kunnen onder andere de volgende aanvullende verhuisdiensten voor u verzorgen:

  • Verpakken van uw gehele kantoorinventaris en/of archieven
  • Uitpakken van alle verhuisdozen en meterbakken
  • Demontage en montage van o.a. bureau’s en kasten
  • Handyman-service voor het ophangen van schilderijen, televisies en whiteboards