Bedrijfsverhuizing | Kantoorverhuizing | Oomen Verhuizers is de expert
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Bedrijfsverhuizing

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf voor het uitvoeren van uw bedrijfsverhuizing? Oomen Verhuizers is dé expert op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Van ZZP’er tot multinational: Oomen Verhuizers heeft altijd het juiste materiaal en de juiste vakmensen voor u beschikbaar. Uiteraard tegen een scherpe prijs. Ons verhuisbedrijf is in staat om honderden werkplekken binnen één dag te verhuizen. Bovendien is het bij ons verhuisbedrijf mogelijk de verhuizing ‘s nachts of in het weekend uit te voeren, zodat uw bedrijfsvoering niet verstoord wordt door de bedrijfsverhuizing. Neem contact op of vraag via onderstaand formulier uw offerte aan om te zien hoe Oomen Verhuizers uw bedrijfsverhuizing als een geoliede machine kan verzorgen.

Oomen Verhuizers - Bedrijfsverhuizing

Offerte aanvragen

1
2
3

Bedrijfsverhuizing met Oomen Verhuizers

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een bedrijfsverhuizing. Meestal komt dit door groei van het aantal personeelsleden of op financieel vlak, maar het kan ook zijn doordat u het wat rustiger aan doet of op een andere manier gaat werken. Wat uw reden voor een zakelijke verhuizing ook is, met Oomen Verhuizers verhuist u zonder zorgen naar uw nieuwe bedrijfspand. Met ons uitgebreide wagenpark en grote hoeveelheden verhuismateriaal begint elke verhuizing van uw bedrijf goed. U krijgt bij ons tevens een eigen accountmanager toegewezen, die te allen tijde uw vaste contactpersoon is tijdens het verhuisproces. U kunt voor vragen altijd bij hem of haar terecht. Dankzij het verhuizen van een bedrijf kunnen verschillende pijnpunten bij een groeiend bedrijf in één keer opgelost worden.

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing komt tegenwoordig steeds vaker voor. Dit komt doordat kleinere bedrijven groeien en na verloop van tijd een grotere ruimte nodig hebben om door te blijven groeien. Dit kan betekenen dat er een zakelijke verhuizing nodig is om bijvoorbeeld naar een grotere kantoorruimte of productieruimte te gaan. Het verhuizen van het kantoor moet er voor zorgen dat de huidige bedrijfsactiviteiten op een optimale manier verder kunnen worden uitgebreid. Daarbij moet de verhuizing van het bedrijf ervoor zorgen dat het toekomstbestendig is. Meer over een bedrijfsverhuizing met Oomen Verhuizers leest u op deze pagina.

Gevolgen verhuizing van bedrijf

Een verhuizing van een bedrijf heeft natuurlijk verschillende gevolgen, niet alleen na de verhuizing maar ook zeker tijdens het verhuizen. Een bedrijfsverhuizing naar een nieuwe locatie kan veel stress met zich mee brengen. Er is dan ook een goede planning vereist voor een zakelijke verhuizing. Voor deze planning moeten er ook belangrijke keuzes worden gemaakt, gaat uw bedrijfsvoering tijdens de verhuizing gewoon verder of wordt het stil gelegd? Bij Oomen Verhuizers hebben we ervaring met beide gevallen. Elke situatie heeft zijn eigen voor- en nadelen om te kiezen voor het stilleggen of door laten gaan van de bedrijfsactiviteiten. Zo gaat een verhuizing eenvoudiger wanneer er geen activiteiten worden gedaan maar dit kan uw bedrijf wel omzet kosten.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de gevolgen van uw bedrijfsverhuizing voor uw werknemers. Zeker wanneer u er voor kiest om het werkadres naar een andere locatie te verhuizen, ver van het huidige werkadres. Dit kan er voor zorgen dat er werknemers afhaken tijdens de verhuizing van uw bedrijf. Zij zien de langere reistijden niet zien zitten met daarbij alle gevolgen die erbij komen kijken.

De kosten van een bedrijfsverhuizing

Een van de meest belangrijke aandachtspunten zijn de kosten van een bedrijfsverhuizing. Er zijn verschillende factoren die de uiteindelijke kosten voor het verhuizen van uw bedrijf bepalen. Denk hierbij aan:

 • Het aantal verhuizers die nodig zijn;
 • Aanvullende verhuisdiensten (hierover later meer);
 • Het aantal verhuiswagens die ingezet dienen te worden;
 • De afstand tussen de nieuwe en oude locatie;
 • De hoeveelheid tijd die de complete bedrijfsverhuizing in beslag neemt.

Zoals gezegd kunnen aanvullende verhuisdiensten de prijs van het verhuizen van uw bedrijf beïnvloeden. Door te kiezen voor onze diensten weet u zeker dat het verhuizen van uw bedrijf op een professionele manier verloopt en dat uw spullen op de juiste manier worden ingepakt. Bij Oomen Verhuizers kunt u gebruik maken van de volgende diensten bij uw bedrijfsverhuizing:

 • Verpakken van uw gehele kantoorinventaris en/of archieven;
 • Uitpakken van alle verhuisdozen en meterbakken;
 • Demontage en montage van o.a. bureau’s en kasten;
 • Handyman-service voor het ophangen van schilderijen, televisies en whiteboards.

Verhuizen van bedrijf uitbesteden

Het is natuurlijk mogelijk om een bedrijfsverhuizing zelf te doen maar het verhuizen van een bedrijf uitbesteden is doorgaans de betere keuze. De experts van Oomen Verhuizers weten hoe zij de verhuizing van uw bedrijf op een zo efficiënt mogelijke manier dienen uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat de impact op mogelijke bedrijfsprocessen minimaal is. Daarnaast heeft Oomen Verhuizers alle benodigde materialen voor elke bedrijfsverhuizing in huis, of dit nou gaat om een start-up die naar een grotere locatie wil verhuizen of om een multi-national, elke zakelijke verhuizing is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent uw bedrijfsverhuizing.