Oomen Verhuizers logo
Aquarium verhuizen

Aquarium verhuizen

Aquarium verhuizen – dit moet je weten!

 

Ben jij van plan binnenkort te verhuizen, en wil je je aquarium meenemen naar jouw nieuwe plek? Bij Oomen Verhuizers hebben we veel ervaring in piano’s verhuizen, koelkasten, wasmachines en aquariums. Omdat het gaat om een groot en zwaar object, zijn er best wat dingen om rekening mee te houden. Lees snel verder om te weten wat belangrijk is bij het verhuizen van jouw aquarium.

 

Aquarium verhuizen

 

Aquarium verhuizen met Oomen Verhuizers

 

Het is verstandig om hulp in te schakelen bij het verhuizen van je aquarium. Bij Oomen Verhuizers staan we bekend om onze professionele aanpak en ervaring in verhuizingen, ook als het gaat om kwetsbare spullen zoals piano’s en aquariums.

 

Door deze jarenlange ervaring weet Oomen Verhuizers maar al te goed hoe we jouw kostbare spullen moeten verhuizen. Het inpakken en verhuizen van een aquarium vergt namelijk veel vakmanschap. Het vakkundig tillen en plaatsen van een aquarium is een van de specialiteiten van onze professionele verhuizers.

 

Kies dus voor Oomen Verhuizers voor het verhuizen van jouw aquarium van A naar B. Bij Oomen Verhuizers ben je gegarandeerd van professionaliteit en vakmanschap.

 

Zelf een aquarium verhuizen

 

Denk je bij het verhuizen van een aquarium, dit kan ik zelf toch ook? Wij raden aan om echt rekening te houden dat het niet makkelijk is om een aquarium te verhuizen. Een aquarium is namelijk niet bepaald licht, vaak weegt een aquarium al snel meer dan honderd kilo.

 

Daarnaast is het een erg onhandig object om te tillen. Een aquarium is ook erg kwetsbaar, het glas kan gemakkelijk breken en de apparatuur kan beschadigd raken. Het verhuizen van een aquarium van de trap af is extra moeilijk en kan zelfs uw veiligheid in gevaar brengen.

 

Tot slot is een aquarium vaak een kostbaar object, met (soms) een bijzondere emotionele waarde, zeker als u bijzondere of zeldzame vissen heeft. Het zou zonde zijn als uw aquarium of de inhoud ervan tijdens de verhuizing beschadigt! Wij raden u daarom aan om dit niet zelf te doen, maar om hiervoor professionele verhuizers in te schakelen. Heeft u vragen over hoe Oomen Verhuizers u hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Aquarium verhuizen met een verhuislift

 

Omdat Aquariums hele grote objecten zijn, kan het lastig zijn om deze te verhuizen. Aquariums kunnen soms moeilijk door een trapgat. Het kan daarom een erg goed idee zijn om een verhuislift van Oomen Verhuizers te raadplegen.

 

Een verhuislift brengt veel voordelen bij het verhuizen van een aquarium. Het versnelt en maakt het makkelijker, op deze manier bespaar je tijd en moeite. Bovendien minimaliseert het gebruik van een verhuislift het risico op schade aan zowel het aquarium als uw woning.

 

Kies dus voor professionele hulp van Oomen Verhuizers bij het verhuizen van uw aquarium met behulp van een verhuislift, kunt u ervoor zorgen dat alles soepel en zonder problemen verloopt. Oomen Verhuizers heeft ervaring in grote verhuizingen en verhuist vaker dit soort grote waardevolle objecten. Bovendien is bij Oomen Verhuizers jouw inboedel verzekerd, wel een prettig gevoel toch?

 

Kies dus voor de ervaring van Oomen Verhuizers wanneer u overweegt uw aquarium te verhuizen. Wij beschikken over de spullen om jouw inboedel zo veilig mogelijk van A naar B te verplaatsen.

 

Verhuislift

 

 

Aquarium verhuizen met opslag

 

Als je nou niet weet hoe je het moet aanpakken met je aquarium, overweeg dan het huren van een opslagruimte. Er zijn namelijk opties zoals het verhuizen van je aquarium met Oomen opslag. Dit kan handig zijn als je tijdelijk geen ruimte hebt voor het aquarium in je nieuwe huis of als je eerst andere zaken wilt regelen.

 

De verhuizers van Oomen zijn getraind in het verhuizen van jouw aquarium, daarom kun je erop vertrouwen dat alles goed wordt afgehandeld. Dit betekent dat jij zonder zorgen kan genieten jouw mooie aquarium in jouw nieuwe huis!

Ik ben Frans 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten