Oomen Verhuizers logo
Postcode Noordwijk

Postcode Noordwijk

Postcode Noordwijk – alles over de postcodes en wijken!

Noordwijk is een pittoreske kustplaats gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het dorp trekt jaarlijks talloze bezoekers vanwege haar prachtige stranden, historische charme en levendige gemeenschap.

 

Als je overweegt om naar Noordwijk te verhuizen, is het essentieel om meer te weten over de verschillende postcodes en wijken die deze stad te bieden heeft. Daarnaast kunnen wij als verhuisbedrijf Noordwijk jou hierbij helpen! Hier is een overzicht van alles wat je moet weten.

 

Postcode Noordwijk

 

Noordwijk postcode en wijken:

Postcode 2201:

 • Deze postcode omvat het grootste deel van Noordwijk, inclusief het centrum en de omliggende gebieden.
 • Wijken binnen deze postcode zijn onder andere:Noordwijk aan Zee: De bruisende badplaats met zijn prachtige boulevard, gezellige restaurants en levendige winkels.
 • Noordwijk-Binnen: Het historische centrum van Noordwijk met zijn schilderachtige straatjes, winkels en markten.
 • Zilveren Kruis: Een woonwijk in het oostelijke deel van Noordwijk, gekenmerkt door rustige straten en groene omgevingen.

Postcode 2202:

 • Deze postcode omvat voornamelijk de noordelijke delen van Noordwijk aan Zee.
 • Wijken binnen deze postcode zijn onder andere:’t Hoogt: Een residentiële wijk met een mix van vrijstaande huizen en appartementen, dicht bij het centrum en het strand.
 • Offem: Een rustige buurt met voornamelijk eengezinswoningen en enkele lokale voorzieningen.

Postcode 2203:

 • Deze postcode omvat de zuidelijke delen van Noordwijk aan Zee.
 • Wijken binnen deze postcode zijn onder andere: Duindamseslag, een gebied dat bekend staat om zijn prachtige duinen en toegang tot het strand.
 • Langevelderslag: Een populaire bestemming voor strandliefhebbers, met duinen en brede stranden.

Wat je moet weten als je naar Noordwijk verhuist:

 1. Strandleven: Noordwijk staat bekend om zijn prachtige stranden, dus als je een liefhebber bent van zon, zee en strand, zul je je hier zeker thuis voelen. Van lange wandelingen tot ontspannen dagen aan zee, er is voor elk wat wils.
 2. Historische charme: Het historische centrum van Noordwijk-Binnen biedt een charmante sfeer met zijn oude gebouwen, gezellige pleinen en lokale winkels. Verken de straatjes en ontdek de rijke geschiedenis van deze stad.
 3. Woonomgeving: De verschillende wijken in Noordwijk bieden diverse woonomgevingen, van levendige badplaatsen tot rustige buitenwijken. Kies een buurt die bij jouw levensstijl en behoeften past.
 4. Voorzieningen: Noordwijk heeft een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten. Je zult merken dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of een nieuwe plek om te settelen, Noordwijk biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, historische charme en moderne gemakken. Begin met je postcode zoeken en ontdek wat deze prachtige kustplaats te bieden heeft.

Hallo, ik ben Guido Baalbergen, 30 jaar oud en woonachtig in Rijnsburg. Sinds 6,5 jaar ben ik werkzaam bij Oomen Verhuizers, waar ik de rol van Directeur vervul. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor zowel de operationele als de commerciële leiding van het bedrijf. Vanuit mijn ervaring, vind ik het ook leuk om advies te geven, vandaar dat jullie hier regelmatig blogs van mij zullen terugvinden!

Gerelateerde berichten