Oomen Verhuizers logo
Postcode Oegstgeest

Postcode Oegstgeest

Oegstgeest heeft verschillende wijken – ontdek jouw Postcode in Oegstgeest

 

Ben je van plan te verhuizen naar Oegstgeest en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf Oegstgeest? Of wil je meer weten over een postcode Oegstgeest? Dan is deze blog absoluut het lezen waard.

 

Oegstgeest, een charmante gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland, wordt gekenmerkt door een aantal diverse wijken, elk met zijn eigen unieke karakter en uitstraling. Laten we eens kijken naar de verschillende postcodes en bijbehorende wijken in Oegstgeest:

 

Postcode Oegstgeest

Postcode 2341: Oud-Oegstgeest

Oud-Oegstgeest, met postcode 2341, vormt het historische hart van de gemeente. Hier vind je schilderachtige straatjes, statige herenhuizen en historische gebouwen die dateren uit verschillende periodes. De wijk wordt gekenmerkt door zijn rustige en groene omgeving, met prachtige parken en tuinen die uitnodigen tot ontspanning en wandelingen. Het centrum van Oud-Oegstgeest biedt ook een scala aan winkels, restaurants en cafés, waardoor het een levendige en gezellige sfeer heeft.

 

Postcode 2342: Nieuw-Rhijngeest

Nieuw-Rhijngeest, gelegen in postcodegebied 2342, is een relatief nieuwe wijk die zich snel ontwikkelt. Met zijn moderne architectuur, ruime opzet en aandacht voor duurzaamheid, trekt deze wijk vooral jonge gezinnen en professionals aan. Nieuw-Rhijngeest biedt een mix van eengezinswoningen, appartementen en voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten, waardoor het een ideale plek is om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse levensstijl.

 

Postcode 2343: Oranjewijk en Haaswijk

 

De wijken Oranjewijk en Haaswijk, gelegen in postcode 2343, bieden een mix van woningen, van gezinswoningen tot appartementen en villa’s. Oranjewijk, vernoemd naar het Oranjepark in het hart van de wijk, heeft een ontspannen en vriendelijke sfeer, met veel groen en ruimte voor recreatie. Haaswijk, aan de andere kant, is een populaire wijk onder gezinnen, met zijn kindvriendelijke omgeving en nabijheid van scholen en speeltuinen.

Postcode 2344: Poelgeest en Morsebel

 

Poelgeest en Morsebel, gelegen in postcode 2344, zijn twee wijken die bekend staan om hun rustige en landelijke karakter. Poelgeest, genoemd naar het historische Kasteel Poelgeest, biedt een mix van oude en nieuwe woningen, te midden van prachtige parken en waterwegen. Morsebel, aan de rand van Oegstgeest, wordt gekenmerkt door zijn weidse uitzichten en groene landschap, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van natuur en rust.

Postcode 2345: De Boeg

De Boeg, gelegen in postcode 2345, is een wijk die voornamelijk bestaat uit nieuwbouwwoningen en appartementen. Met zijn moderne architectuur, groene pleinen en voorzieningen zoals winkels en scholen, biedt De Boeg een eigentijdse en comfortabele leefomgeving. De wijk is populair onder jonge gezinnen en starters, die hier kunnen genieten van het gemak van het stadsleven gecombineerd met de rust van een groene omgeving.

Conclusie

Oegstgeest mag dan wel een kleine gemeente zijn, maar het biedt een rijk palet aan verschillende wijken en buurten, elk met zijn eigen unieke charme en voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar historische grandeur, moderne nieuwbouw, rust en groen, of een levendige gemeenschapssfeer, er is voor elk wat wils in de diverse wijken van Oegstgeest.

 

Hallo, ik ben Guido Baalbergen, 30 jaar oud en woonachtig in Rijnsburg. Sinds 6,5 jaar ben ik werkzaam bij Oomen Verhuizers, waar ik de rol van Directeur vervul. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor zowel de operationele als de commerciële leiding van het bedrijf. Vanuit mijn ervaring, vind ik het ook leuk om advies te geven, vandaar dat jullie hier regelmatig blogs van mij zullen terugvinden!

Gerelateerde berichten