Oomen Verhuizers logo
Strandtent Noordwijk

Strandtent Noordwijk

Verhuizen naar Noordwijk? Ontdek de strandtenten in Noordwijk!

Als je overweegt om naar Noordwijk te verhuizen, dan doe je dat natuurlijk met hét verhuisbedrijf Noordwijk. Daarnaast heeft Noordwijk heel veel te bieden, zoals prachtige stranden. En wat maakt een dag aan het strand nog beter dan een bezoek aan een gezellige strandtent?

 

Noordwijk is gezegend met een scala aan strandtenten die niet alleen geweldige uitzichten bieden, maar ook heerlijk eten, verfrissende drankjes en een ontspannen sfeer. Hier zijn een paar van de beste strandtenten die je in Noordwijk kunt vinden:

 

Strandtent Noordwijk

1. Beachclub O Noordwijk

Gelegen aan het einde van de Koningin Astrid Boulevard, biedt Beachclub O een chique en ontspannen sfeer. Met comfortabele lounge bedden op het strand en een trendy interieur is dit de perfecte plek om te genieten van een zonnige dag. Probeer hun verse visgerechten of geniet van een verfrissende cocktail terwijl je uitkijkt over de Noordzee.

2. De Zeemeeuw Noordwijk

Als je op zoek bent naar een meer traditionele ervaring, is De Zeemeeuw een must-visit. Deze gezellige strandtent, gelegen aan het zuidelijke uiteinde van Noordwijk, staat bekend om zijn vriendelijke service en heerlijke gerechten. Van verse zeevruchten tot hartige snacks, er is voor elk wat wils. Vergeet niet te genieten van een ijskoud biertje terwijl je de zon in de zee ziet zakken.

3. Tulum Noordwijk

Voor een exotische twist moet je bij Tulum Tulum zijn. Deze kleurrijke strandtent brengt een vleugje Mexico naar Noordwijk met zijn levendige decor en heerlijke Mexicaanse gerechten. Van taco’s tot quesadilla’s, hun menu biedt een smaakvolle reis naar het zuiden. Geniet van een margarita terwijl je je voeten in het zand begraaft en geniet van de relaxte sfeer.

4. De Branding Noordwijk

Gelegen aan het bruisende strand van Noordwijk aan Zee, is de Branding Beachclub een populaire bestemming voor zowel Noordwijkers als toeristen. Met een uitgebreid menu vol verse en smaakvolle gerechten, waaronder vegetarische opties, is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Na het eten kun je relaxen op een van hun comfortabele ligstoelen en genieten van het prachtige uitzicht op zee.

5. Bries Noordwijk

Bries Noordwijk is een andere fantastische strandtent die Noordwijk te bieden heeft. Gelegen aan het einde van de Koningin Wilhelmina Boulevard, biedt Bries een trendy en ontspannen sfeer. Met een prachtig uitzicht op zee en een eigentijds interieur is dit de perfecte plek om te genieten van een hapje en een drankje.

 

Het menu van Bries biedt een scala aan heerlijke gerechten, van verse vis tot smakelijke salades en hartige snacks. Naast het geweldige eten kun je hier ook genieten van verfrissende cocktails en een uitgebreide selectie aan wijnen. Met comfortabele zitplaatsen zowel binnen als buiten op het terras, is Bries een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar een ontspannen dagje aan het strand.

6. Witsand Noordwijk

Witsand Noordwijk is een verborgen juweeltje aan de boulevard van Noordwijk. Deze gezellige strandtent staat bekend om zijn warme sfeer en uitstekende service. Met een knus interieur en een ruim terras biedt Witsand een prachtig uitzicht op zee, perfect voor een romantisch diner bij zonsondergang.

 

Het menu van Witsand is gevarieerd en biedt een mix van lokale gerechten en internationale favorieten. Probeer zeker hun verse visgerechten of geniet van een verfrissende cocktail terwijl je de golven ziet rollen. Of je nu komt voor een snelle snack of een uitgebreid diner, Witsand zal je niet teleurstellen.

7. Beach Noordwijk

Beach is een van de meest populaire strandtenten in Noordwijk, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Gelegen aan het zuidelijke uiteinde van de boulevard, biedt Beach een levendige en gezellige sfeer. Met een uitgebreid menu vol heerlijke gerechten, waaronder verse vis, sappige hamburgers en knapperige salades, is er voor elk wat wils.

 

Naast het geweldige eten kun je bij Beach ook genieten van een uitgebreide selectie aan drankjes, waaronder bier van de tap, wijn en cocktails. Met live muziek en evenementen gedurende het hele seizoen, is Beach de perfecte plek om te genieten van een dagje aan het strand met vrienden en familie.

8. Nomade Noordwijk

Nomade Beach House biedt een unieke en onvergetelijke ervaring aan het strand van Noordwijk. Gelegen aan de rand van de duinen, biedt deze prachtige strandtent een rustige en afgelegen sfeer, ver weg van de drukte van de boulevard. Met een rustiek interieur en een ruim terras, is Nomade Beach House de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

 

Het menu van Nomade Beach House is geïnspireerd op de mediterrane keuken en biedt een scala aan verse en smaakvolle gerechten. Probeer zeker hun heerlijke tapas of geniet van een verfrissende cocktail terwijl je uitkijkt over de zee. Of je nu komt voor een romantisch diner bij kaarslicht of een ontspannen lunch met vrienden, Nomade Beach House zal je zeker betoveren met zijn charme en gastvrijheid.

9. Salt Noordwijk

Salt Noordwijk is een ware traktatie voor liefhebbers van goed eten en een ontspannen sfeer. Gelegen aan het zuidelijke uiteinde van Noordwijk, biedt deze moderne strandtent een adembenemend uitzicht op zee en een eigentijdse ambiance. Het interieur van Salt is stijlvol en uitnodigend, met comfortabele zitplaatsen binnen en een ruim terras buiten waar je kunt genieten van de zon en de zeebries.

 

Het menu van Salt Noordwijk is samengesteld met zorg en biedt een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Van verse visgerechten tot smakelijke vleesopties en heerlijke vegetarische gerechten, er is voor elk wat wils. Probeer zeker hun specialiteiten zoals de zeebaars ceviche of de gegrilde entrecote voor een onvergetelijke smaakervaring.

10. Copper Noordwijk

Hoewel Copper Noordwijk geen strandtent is, verdient het zeker een vermelding als een van de beste eetgelegenheden in de buurt. Gelegen in het hart van Noordwijk, biedt Copper een moderne en stijlvolle ambiance waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfijnde drankjes.

 

Het interieur van Copper Noordwijk is chic en eigentijds, met een warme en uitnodigende sfeer. Het restaurant is ontworpen met oog voor detail en biedt comfortabele zitplaatsen voor zowel intieme diners als grotere groepen. Of je nu binnen wilt zitten en de levendige sfeer wilt ervaren of buiten wilt genieten van het uitzicht op het historische centrum van Noordwijk, Copper biedt voor elk wat wils.

Conclusie

Noordwijk biedt niet alleen een adembenemende kustlijn, maar ook een rijke culinaire scene met fantastische strandtenten en eetgelegenheden. Van trendy en chique tot gezellig en ontspannen, de diverse selectie van smaakvolle ervaringen maakt het leven in Noordwijk uniek.

 

Verhuizen naar Noordwijk betekent veel meer dan alleen een verandering van locatie. Het betekent leven aan de zee, omringd door prachtige natuur, verfrissende zeelucht en een bruisende gemeenschap. Het is genieten van ontspannen dagen aan het strand, het ontdekken van culinaire hoogstandjes en het ervaren van het echte vakantiegevoel het hele jaar door.

 

Met zijn levendige strandcultuur, gevarieerde culinaire scene en adembenemende landschappen biedt Noordwijk een unieke levensstijl die zowel ontspannend als inspirerend is. Of je nu op zoek bent naar een nieuw avontuur, een gezinsvriendelijke omgeving of gewoon een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, Noordwijk en Oomen Verhuizers ontvangen je met open armen!

 

Bekijk ook de andere blogs over Noordwijk:

Ik ben Frans, 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten