Oomen Verhuizers logo

Oomen Verhuizers voor het derde jaar op rij FD Gazelle

1 november 2021

Voor het derde jaar op rij mag Oomen Verhuizers zich FD Gazelle noemen. Dit betekent dat Oomen Verhuizers voor het derde jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort. De FD Gazellen awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei van 20% in de afgelopen 3 jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Bij een feestelijke bijeenkomst maakt het Financieel Dagblad de snelst groeiende bedrijven per regio bekend. Hier worden gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen awards uitgereikt in verschillende omzetcategorieën, van klein (tot €2miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) tot groot ( €10 miljoen en meer). Onder leiding van FD journalist Hella Hueck mogen de winnaars hun wel verdiende FD Gazelle award in ontvangst nemen tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst van het Financieel Dagblad.

Het evenement waar Oomen Verhuizers voor de derde keer op rij de FD Gazellen award in ontvangst mag nemen zal plaatsvinden op 25 november in Theater Amsterdam.