Verhuisbedrijf België | Verhuizen naar België met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf België

Gaat u verhuizen naar België? Ons verhuisbedrijf helpt u graag met uw tijdelijke of permanente emigratie naar onze zuiderburen. Vanzelfsprekend zijn onze verhuizers u ook graag van dienst met uw verhuizing van België naar Nederland. Onze verhuisservice is gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Ook in België is ons verhuisbedrijf erg actief.

Voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen naar België kunt u bij ons terecht. Wij voeren voor elk volume verhuizingen naar België uit. Wanneer uw verhuizing niet al te groot is en u flexibel kunt zijn in de verhuisdatum, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze interessante groupage verhuizingen. Hierbij kunt u de laadruimte delen met een andere klant van ons verhuisbedrijf, en dat scheelt een hoop in de verhuiskosten.

Rijdende Verhuiswagen

Offerte voor uw verhuizing naar België aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar België

Verhuizen doet u natuurlijk niet dagelijks, en al helemaal niet naar België. Zonder deskundige hulp kan een internationale verhuizing een hele opgave zijn. Gelukkig zijn onze verhuizers zeer ervaren, en is uw verhuizing naar België een fluitje van een cent voor hen. In de meeste gevallen komen wij de inboedel goed inventariseren voor de verhuizing, zodat wij precies weten wat we kunnen verwachten. Tijdens dit huisbezoek zal onze verhuisspecialist ook alles met u doornemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij kleine verhuizingen kan de offerte op afstand gemaakt worden. Ook in dat geval zullen wij alle relevante zaken goed met u doornemen.  U kunt hierbij denken aan parkeervergunningen en andere formaliteiten.

Uw verhuizing naar België zelf samenstellen

Geen verhuizing naar België is hetzelfde. Omdat iedereen een andere inboedel en andere wensen heeft, is elke verhuisofferte maatwerk. Daarom stellen wij de offerte voor uw verhuizing naar België samen met u op. De kosten voor een verhuizing naar België zijn onder andere afhankelijk van de volgende zaken:

 • Het volume van de te verhuizen inventaris
 • De mogelijkheid om wel of niet van een combinatierit naar België gebruik te maken
 • De aard van de meubels (dure en kwetsbare designmeubels vereisen meer aandacht dan een simpele inboedel)
 • De periode waarin de verhuizing plaats moet vinden
 • De bereikbaarheid van beide woningen
 • Het type woning

Wij kunnen u naast de standaard verhuizing met een hoop aanvullende diensten helpen. U kunt hierbij onder andere denken aan:

 • Demontage en montage meubilair
 • Inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen
 • Handyman service
 • Schoonmaakservice voor het oude en/of nieuwe huis

Tijdelijke opslag met verhuizing naar België

Ook wanneer uw inboedel moet worden opgeslagen zit u goed bij ons verhuisbedrijf. Of u nu vanuit België naar Nederland, of vanuit Nederland naar België gaat verhuizen. Opslag is erg handig wanneer u nog geen nieuwe woning heeft gevonden, of als u hier nog niet in kunt. Maar opslag kan ook handig zijn wanneer u tijdelijk naar een ander land gaat, en de spullen tussentijds wilt opslaan.

Wanneer u gebruik maakt van onze tussenopslag, laden wij uw inboedel bij uw oude woning voor de deur direct in een speciale opslagcontainer. Deze wordt bij bij onze loods vanaf gehaald, en daarna in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte geplaatst. Wanneer de spullen naar uw nieuwe huis gebracht kunnen worden, plaatsen wij de verhuiscontainer weer op één van onze verhuiswagens, en leveren we uw inboedel op de gewenste bestemming weer af.

Goedkoop naar België verhuizen met een combinatierit

Onze verhuisservice heeft zeer regelmatig ritten van Nederland naar België en vice versa. Als u de mogelijkheid heeft om enigszins flexibel te zijn in de ophaal- of afleverdatum, hebben wij vaak de mogelijkheid om uw verhuizing te combineren. Hierdoor kunnen de transportkosten naar rato uitgesmeerd worden over meerdere klanten. Dit kan een hoop in kosten schelen. Wilt u een mooie aanbieding van onze verhuisservice ontvangen? Vraag via bovenstaand formulier een offerte aan, of bel ons direct via +31 71 889 2006.