Verhuisbedrijf België

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf België

Gaat u verhuizen naar België? Ons verhuisbedrijf helpt u graag met uw tijdelijke of permanente emigratie naar onze zuiderburen. Vanzelfsprekend zijn onze verhuizers u ook graag van dienst met uw verhuizing van België naar Nederland. Onze verhuisservice is gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Ook in België is ons verhuisbedrijf erg actief.

Voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen naar België kunt u bij ons terecht. Wij voeren voor elk volume verhuizingen naar België uit. Wanneer uw verhuizing niet al te groot is en u flexibel kunt zijn in de verhuisdatum, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze interessante groupage verhuizingen. Hierbij kunt u de laadruimte delen met een andere klant van ons verhuisbedrijf, en dat scheelt een hoop in de verhuiskosten.

|

Onze verhuisservice in België

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar België

Verhuizen doet u natuurlijk niet dagelijks, en al helemaal niet naar België. Zonder deskundige hulp kan een internationale verhuizing een hele opgave zijn. Gelukkig zijn onze verhuizers zeer ervaren, en is uw verhuizing naar België een fluitje van een cent voor hen. In de meeste gevallen komen wij de inboedel goed inventariseren voor de verhuizing, zodat wij precies weten wat we kunnen verwachten. Tijdens dit huisbezoek zal onze verhuisspecialist ook alles met u doornemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij kleine verhuizingen kan de offerte op afstand gemaakt worden. Ook in dat geval zullen wij alle relevante zaken goed met u doornemen.  U kunt hierbij denken aan parkeervergunningen en andere formaliteiten.

 

Uw accountmanager blijft tijdens de gehele verhuizing uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij zal er samen met u en het verhuisteam voor zorgen dat uw verhuizing naar België soepel en zonder zorgen zal verlopen. Tevens zal uw accountmanager zorg dragen voor de juiste begeleiding bij het verzamelen van de juiste documentatie. Hierdoor komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Zorgeloos verhuizen naar of vanuit België doet u met de specialisten van Oomen verhuizers.

Verhuisservice op maat

Uw verhuizing naar België zelf samenstellen

Geen verhuizing naar België is hetzelfde. Omdat iedereen een andere inboedel en andere wensen heeft, is elke verhuisofferte maatwerk. Daarom stellen wij de offerte voor uw verhuizing naar België samen met u op. De kosten voor een verhuizing naar België zijn onder andere afhankelijk van de volgende zaken:

 • Het volume van de te verhuizen inventaris
 • De mogelijkheid om wel of niet van een combinatierit naar België gebruik te maken
 • De aard van de meubels (dure en kwetsbare designmeubels vereisen meer aandacht dan een simpele inboedel)
 • De periode waarin de verhuizing plaats moet vinden
 • De bereikbaarheid van beide woningen
 • Het type woning

Wij kunnen u naast de standaard verhuizing met een hoop aanvullende diensten helpen. U kunt hierbij onder andere denken aan:

 • Demontage en montage meubilair
 • Inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen
 • Handyman service
 • Schoonmaakservice voor het oude en/of nieuwe huis

Goedkoop naar België verhuizen met een combinatierit

Onze verhuisservice heeft zeer regelmatig ritten van Nederland naar België en vice versa. Als u de mogelijkheid heeft om enigszins flexibel te zijn in de ophaal- of afleverdatum, hebben wij vaak de mogelijkheid om uw verhuizing te combineren. Hierdoor kunnen de transportkosten naar rato uitgesmeerd worden over meerdere klanten. Dit kan een hoop in kosten schelen. Wilt u een mooie aanbieding van onze verhuisservice ontvangen? Vraag via bovenstaand formulier een offerte aan, of bel ons direct via 088 321 99 00.

Internationaal verhuizen
Verhuisbedrijf Leiden

Tussentijds opslaan in de veiligste opslagruimte ter wereld

Oomen Opslag geeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de modernste opslagmethode ter wereld.

Wanneer u gaat verhuizen kan het voorkomen dat u tussentijdse opslag nodig heeft? Ook Hierin kunnen wij u van dienst zijn. Oomen Opslag beschikt over de meest innoverende en flexibele opslag methode te wereld. Wij slaan uw inboedel op in een superschone en extreem veilige opslagcontainer. Onze containers worden geplaatst in een geklimatiseerde omgeving die voorzien is van de nieuwste technologieën. U hoeft zich geen zorgen te maken over veiligheid en staan uw spullen warm en droog opgeslagen.

Wanneer u besluit uw spullen op te slaag bij Oomen opslag, gaan wij als volgt te werk.

 1. Onze volledig geautomatiseerde kraan plaatst uw container op een van onze voertuigen
 2. Het team erkende verhuizers zal zorg dragen voor het laden van uw container.
 3. Uw persoonlijke container zal in bijzijn van beide partijen (indien gewenst) voorzien van een slot.
 4. Vervolgens zal uw geladen container worden vervoerd naar onze moderne opslaglocatie.
 5. Ons geavanceerde systeem is voorzien van een app. Deze app biedt u de mogelijkheid ten aller tijde bij uw container te komen. Waneer onze kraan uw signaal ontvangt zal hij automatisch uw container bij de gewenste laaddeck plaatsen en is uw container klaar voor gebruik. 
 6. Klaar om te verhuizen? Wij zorgen voor het plaatsen van uw container op de gewenste locatie.

Lees meer over onze veilige opslaglocatie.

Uw voertuig meenemen naar België

Indien u besluit uw auto of  een ander voertuig mee te verhuizen naar België dient u een aantal stappen te doorlopen voordat u de weg op kunt. Hieronder hebben wij alvast de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.

 • Bezoek een douanekantoor voor een vignet E705. Zorg dat u een verblijfsvergunning bij u heeft.
 • U dient de auto technisch te laten keuren. Breng uw auto bij een erkend keuringscentrum, hier wordt gecontroleerd of uw auto geen technische gebreken heeft.
 • Zorg dat uw auto verzekerd en ingeschreven is.
 • Betaal uw belasting op inverkeerstelling (BIV) 

Het meenemen en invoeren van uw auto kan uw een hoop tijd kosten. U kunt er voor kiezen uw auto in Nederland te verkopen en een nieuwe auto aan te schaffen wanneer uw woonochtend bent in België. 

Auto verhuizen

Goed voorbereid verhuizen

U staat aan de start van een nieuwe avontuur, verhuizen naar België. U vraagt zich vast af waar u moet beginnen. Dit begrijpen wij volkomen en helpen u dan ook graag van begin tot eind met het uit handen nemen van uw zorgen. Oomen Verhuizers heeft door de jaren heen op grote schaal verhuizingen naar het buitenland uitgevoerd. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we een interessante blog geschreven om u alvast op weg te helpen met de voorbereiding van uw verhuizing. Onderaan deze blog over verhuizen naar het buitenland vindt u een checklist die u zal ondersteunen bij het voorbereiden van de verhuizing. Lees hier de blog.

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.