Verhuisbedrijf Frankrijk

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Frankrijk

Verhuisbedrijf Frankrijk nodig, omdat u van of naar Frankrijk verhuist? Ons verhuisbedrijf Frankrijk is gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Frankrijk, en helpt u graag met uw verhuizing. Doordat ons verhuisbedrijf op grote schaal verhuizingen vanuit én naar Frankrijk uitvoert, beschikken wij over de benodigde ervaring om uw verhuizing naar Frankrijk tot in de puntjes te verzorgen. Wanneer u  enigszins flexibel bent in de verhuisdatum, kunt u profiteren van onze scherpe tarieven van onze verhuisservice bij een combinatierit.

|

Onze verhuisservice

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk doet u natuurlijk niet dagelijks. Waarschijnlijk slechts één keer in uw leven. Daarom wilt u dat de verhuizing naar Frankrijk soepel en netjes verloopt. Gelukkig heeft ons verhuisbedrijf ruime ervaring met verhuizingen naar Frankrijk, inclusief alle toepasselijke wet- en regelgeving. Daarnaast zijn al onze verhuizers deskundig en ervaren. Onze verhuizers weten uw inboedel netjes te verpakken en te laden, zodat deze schadevrij in Frankrijk aankomt.
Om u van begin tot eind zo goed mogelijk te begeleiden staat er vanaf het eerste moment een persoonlijke accountmanager voor u klaar. Persoonlijke begeleiding en vakmanschap staan bij ons voorop om uw verhuizing zonder zorgen te laten verlopen. U kunt te allen tijde contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager die zowel via telefoon als per e-mail en per WhatsApp beschikbaar is voor al uw vragen.
Verhuisbedrijf Frankrijk
Verhuisservice op maat

Uw verhuizing naar Frankrijk op maat

U kunt uw verhuizing naar Frankrijk zo uitgebreid of budgetvriendelijk maken als u zelf wilt. Voordat de verhuizing plaatsvindt, hebben we uiteraard uitgebreid contact met u over de te verrichten werkzaamheden. Omdat elke verhuizing maatwerk is, stellen we de verhuisofferte samen met u op. Indien gewenst kunnen wij naast het verhuizen van de inboedel veel extra werk voor u uit handen nemen, namelijk:
 
 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Inpakken van al uw huisraad in verhuisdozen
 • Het uitpakken van de verhuisdozen
 • Het verpakken van kwetsbare items zoals schilderijen
 • ‘Export-verpakken’ van uw meubels voor extra bescherming tijdens het internationaal transport
 • Milieuvriendelijk afvoeren van verpakkingsmateriaal
 
Wanneer u het inpakken van de dozen graag zelf wilt uitvoeren, stellen wij uiteraard verpakkingsmateriaal ter beschikking.

Veilige tussentijdse opslag

Als u behoefte heeft aan tijdelijke opslag, dan biedt Oomen Opslag de unieke mogelijkheid om uw inboedel op te slaan waar u vrijwel altijd bij kunt zonder tussenkomst van anderen en zonder kosten. Oomen Opslag beschikt over het meest geavanceerde en efficiënte opslagsysteem. Wij slaan uw waardevolle spullen op in een moderne en schone verhuiscontainer. Deze heeft een gelakte houten vloer en ventilatieroosters zodat uw inboedel veilig wordt bewaard en vervoerd.  De containers van Oomen Opslag worden opgeslagen in een extreem beveiligde en geklimatiseerde omgeving, die 6 dagen per week kosteloos voor u toegankelijk is. 
Wanneer u ervoor kiest om uw verhuisinboedel op te slaan bij Oomen Opslag, verloopt dit als volgt:
 
 1. Onze automatisch aangestuurde kraan plaatst uw verhuiscontainer op een van onze voertuigen.
 2. Onze erkende verhuizers laden bij u thuis uw inboedel in uw container.
 3. Indien gewenst zal de container in uw bijzijn worden voorzien van een slot of verzegeling.
 4. Uw verhuiscontainer wordt door ons in ons opslagcentrum neergezet, ontoegankelijk voor wie dan ook.
 5. Wilt u toegang tot uw container om  er spullen uit te halen of erbij te zetten? Op uw account bij mijnoomen.opslag kunt u uw container bij uw persoonlijke laad-dock laten plaatsen waartoe alleen ú toegang toe heeft. Zes dagen per week, zonder kosten. 
 6. Als uw nieuwe huis gereed is voor de verhuizing, brengen wij uw verhuiscontainer bij u thuis en laden deze zorgvuldig uit. 

 

Meer weten over het opslaan van uw inboedel? Klik hier voor Oomen Opslag en ontdek de mogelijkheden of kom langs om te zien hoe wij met uw inboedel omgaan en deze opslaan. Wij ontvangen u graag, zodat u ook persoonlijk met ons kunt kennismaken. Internationaal verhuizen doet u immers niet elke dag.  

Verhuizen met opslag
Auto opslag

Uw auto mee nemen naar Frankrijk

U kunt ervoor kiezen uw eigen auto of voertuig mee te nemen waneer u verhuisd naar Frankrijk, echter brengt dit wel de nodige voorwaarden met zich mee. Om de verhuizing en het importeren van uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we voor u alvast een aantal punten op een rijtje gezet.  

 • u dient als eerste uw voertuig aan te melden voor uitvoer. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het RDW.
 • Wanneer u aankomt in Frankrijk dient u een Certificat d’Aquisation aan te vragen bij de gemeente. Dit certificaat heeft u nodig om een Frans kenteken aan te vragen. 
 • Het is verplicht de technische gegeven van de auto te overleggen.
 • Uw auto dient door een onafhankelijke partij technisch gekeurd te worden.
 • Hoe u een kenteken kunt aanvragen verschilt per regio, informeer hiervoor bij uw gemeente.

Goedkoop naar Frankrijk verhuizen met een combinatierit

Wanneer u voordelig wilt verhuizen naar Frankrijk, is dat mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Wij hebben zeer regelmatig combinatieritten naar en vanuit Frankrijk. Dit is extra voordelig wanneer u geen hele grote inboedel heeft. Op die manier kunt u de laadruimte delen met een andere klant. Vanzelfsprekend worden de kosten hierdoor ook gedeeld. Wanneer u enigszins flexibel bent qua verhuisdatum, kunt u van deze aantrekkelijke mogelijkheid gebruik maken.

Goed voorbereid

De knoop is doorgehakt, u gaat verhuizen naar Frankrijk. Hier komt een hoop bij kijken, wellicht meer dan u verwacht. Maar waar moet u beginnen? Dat blijft een lastige vraag. Dit begrijpen wij uiteraard volkomen en hebben om deze reden voor u een interessante blog geschreven met handige tips en adviezen voor uw verhuizing naar Frankrijk. Onderaan de blog vind u een handige checklist die u kunt gebruiken ter voorbereiding van uw verhuizing.  

Klik hier en lees wat u nodig heeft voor uw verhuizing naar Frankrijk.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.