Verhuisbedrijf Frankrijk | Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf frankrijk Verhuisbedrijf Frankrijk Dé Erkende internationale Verhuizer Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Frankrijk

Gaat u verhuizen naar of vanuit Frankrijk? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen naar Frankrijk, en helpt u graag met uw verhuizing. Doordat ons verhuisbedrijf op grote schaal verhuizingen vanuit én naar Frankrijk uitvoert, beschikken wij over alle nodige ervaring om uw verhuizing naar Frankrijk tot in de puntjes te verzorgen. Wanneer u de mogelijkheid heeft om flexibel te zijn in de verhuisdatum, kunt u profiteren van onze scherpe tarieven van onze verhuisservice bij een combinatierit.

Verhuizen naar Frankrijk

Offerte voor uw verhuizing naar Frankrijk aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk doet u natuurlijk niet dagelijks. Waarschijnlijk slechts één keer in uw leven. Daarom wilt u dat de verhuizing naar Frankrijk soepel en netjes verloopt. Gelukkig heeft ons verhuisbedrijf zeer ruime ervaring met verhuizingen naar Frankrijk, inclusief alle toepasselijke wet- en regelgeving. Daarnaast zijn al onze verhuizers deskundig en ervaren. Onze verhuizers weten uw inboedel netjes te verpakken en te laden, zodat deze schadevrij in Frankrijk aankomt.

Om uw van begin tot eind zo goed mogelijk te begeleiden zal er vanaf het eerste moment een persoonlijke accountmanager voor u klaar staan . Uw accountmanager is er niet alleen om al uw vragen te beantwoorden maar zal hiernaast ook zorg dragen voor alle benodigde documentatie. Persoonlijke begeleiding en vakmanschap op maat zal ertoe leiden dat uw verhuizing zonder zorgen zal verlopen. U kunt ten aller tijde contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager die zowel via telefoon als e-mail en whatsapp beschikbaar is voor al uw vragen.

verhuisspecialist frankrijk

Uw verhuizing naar Frankrijk op maat

U kunt uw verhuizing naar Frankrijk zo uitgebreid of budgetvriendelijk maken als u zelf wilt. Voordat de verhuizing plaatsvindt, hebben we uitgebreid contact met u over de te verrichten werkzaamheden. Omdat elke verhuizing maatwerk is, stellen we de verhuisofferte samen met u op. Indien gewenst kunnen wij naast het verhuizen van de inboedel een hoop extra werk voor u uitvoeren, namelijk:

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Inpakken van al uw huisraad in verhuisdozen
 • Het uitpakken van de verhuisdozen in Frankrijk
 • Het verpakken van kwetsbare items zoals schilderijen
 • Europees verpakken van uw meubels voor bescherming tijdens het transport
 • Milieuvriendelijk afvoeren van verpakkingsmateriaal

Wanneer u het inpakken van de dozen graag zelf wilt uitvoeren, stellen wij voldoende pakmateriaal ter beschikking.

Goedkoop naar Frankrijk verhuizen met een combinatierit

Wanneer u voordelig wilt verhuizen naar Frankrijk, is dat mogelijk bij ons verhuisbedrijf. Wij hebben zeer regelmatig combinatieritten naar en vanuit Frankrijk. Dit is extra voordelig wanneer u geen hele grote inboedel heeft. Op die manier kunt u de laadruimte delen met een andere klant. Vanzelfsprekend worden de kosten hierdoor ook gedeeld. Wanneer u enigszins flexibel bent qua verhuisdatum, kunt u van deze aantrekkelijke mogelijkheid gebruik maken.

tussentijdse opslag frankrijk

Veilige tussentijdse opslag

Oomen Opslag geeft u de unieke mogelijkheid uw inboedel op te slaan in de meest moderne en innoverende opslag locatie ter wereld.

Het komt geregeld voor dat er behoefte is aan een tussentijdse opslag wanneer er een verhuizing plaatsvindt, ook hierin staan wij u graag bij. Oomen Opslag beschikt over het meest geavanceerde en efficiënte opslagsysteem ter wereld . Wij slaan uw waardevolle spullen op in een moderne en uitermate schone container.  De containers van Oomen Opslag worden opgeslagen in een extreem beveiligde en geklimatiseerde omgeving. 

Wanneer u ervoor kiest om uw spullen op te slaag bij Oomen Opslag, doorlopen wij de volgende stappen.

 1. Onze automatisch aangestuurde kraan plaatst uw container op een van onze voertuigen.
 2. Onze erkende verhuizer plaatsen zorgvuldig uw inboedel in de container.
 3. Indien gewenst zal de container in bijzijn van beide partijen worden voorzien van een slot.
 4. Met een volgeladen container vertrekken onze erkende verhuizers terug naar onze moderne opslaglocatie
 5. Wilt u toegang tot uw container? U kunt gebruik maken van onze app. Via deze app bent u bevoegd ons systeem aan te sturen uw container bij één van de laad decks te plaatsen.
 6. Gaat u verhuizen? Wij plaatsen uw container op de door u aangegeven locatie.

Meer weten over het opslaan van uw inboedel? Klik hier voor Oomen Opslag en ontdek de mogelijkheden.

Uw auto mee nemen naar Frankrijk

U kunt ervoor kiezen uw eigen auto of voertuig mee te nemen waneer u verhuisd naar Frankrijk, echter brengt dit wel de nodige voorwaarden met zich mee. Om de verhuizing en het importeren van uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we voor u alvast een aantal punten op een rijtje gezet.  

 • u dient als eerste uw voertuig aan te melden voor uitvoer. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het RDW.
 • Wanneer u aankomt in Frankrijk dient u een Certificat d’Aquisation aan te vragen bij de gemeente. Dit certificaat heeft u nodig om een Frans kenteken aan te vragen. 
 • Het is verplicht de technische gegeven van de auto te overleggen.
 • Uw auto dient door een onafhankelijke partij technisch gekeurd te worden.
 • Hoe u een kenteken kunt aanvragen verschilt per regio, informeer hiervoor bij uw gemeente.
Auto mee verhuizen naar frankrijk

Goed voorbereid

De knoop is doorgehakt, u gaat verhuizen naar Frankrijk. Hier komt een hoop bij kijken, wellicht meer dan u verwacht. Maar waar moet u beginnen? Dat blijft een lastige vraag. Dit begrijpen wij uiteraard volkomen en hebben om deze reden voor u een interessante blog geschreven met handige tips en adviezen voor uw verhuizing naar Frankrijk. Onderaan de blog vind u een handige checklist die u kunt gebruiken ter voorbereiding van uw verhuizing.  

Klik hier en lees wat u nodig heeft voor uw verhuizing naar Frankrijk.