Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Oostenrijk

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Emigreren naar Oostenrijk

U gaat verhuizen naar of vanuit Oostenrijk. Oomen verhuizers is niet alleen gespecialiseerd in binnenlandse verhuizingen, maar ook in uw verhuizing naar Oostenrijk. Doordat Oomen verhuizers op grote schaal verhuizingen vanuit en naar het buitenland uitvoert, beschikken wij over alle nodige ervaring en expertise om al uw zorgen rondom de verhuizing uit handen te nemen. Wilt u ook verhuizen zonder stress? Wanneer u hieronder het offerteformulier invult zullen wij al uw wensen persoonlijk met u doornemen zodat u met een gerust hart kunt verhuizen naar Oostenrijk.

Wanneer u de mogelijkheid heeft flexibel te zijn in de verhuisdatum, kunt u profiteren van de scherpe tarieven van onze verhuisservice bij een combinatierit.

|

Onze verhuisservice

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Met Oomen Verhuizers naar Oostenrijk

Oomen verhuizers is dé erkend verhuizer als het gaat om uw verhuizing naar het buitenland. Door jarenlange ervaring in zowel zakelijke verhuizingen als particuliere verhuizingen weet u dat u bij Oomen verhuizers aan het juiste adres bent. Of het het nu gaat om een appartement of een eenpersoonswoning of om de gehele inboedel van een groot kantoorpand: Oomen Verhuizers begeleid u met een persoonlijke aanpak door het gehele verhuistraject. Wij zorgen dat voor ons beide de afspraken duidelijk zijn en u niet voor verassingen zal komen te staan. Hierbij kunt u kiezen uit onze full-service verhuisservice of om uw verhuizing gedeeltelijk door ons de laten uitvoeren. Het ervaren verhuisteam staat klaar om voor u alle zorgen uit handen te nemen, denk hierbij aan; het inpakken van uw inboedel, het transporteren en het uitpakken van uw spullen en meubels.

 

Uw accountmanager blijft tijdens de gehele verhuizing uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij zal er samen met u en het verhuisteam voor zorgen dat uw verhuizing naar Oostenrijk soepel en zonder zorgen zal verlopen. Tevens zal uw accountmanager zorg dragen voor de juiste begeleiding bij het verzamelen van de juiste documentatie. Hierdoor komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Zorgeloos verhuizen naar of vanuit Oostenrijk doet u met de specialisten van Oomen verhuizers.

Verhuizen met opslag

Veilig uw inboedel opslaan

Tussentijdse opslag nodig voor uw verhuizing? Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres.  Oomen Verhuizers beschikt namelijk over de modernste en meest innoverende opslag methode te wereld. Uw inboedel wordt opgeslagen in een superschone opslag container. Deze wordt opgeslagen in onze extreem beveiligde en geklimatiseerde opslaglocatie. Hier staat uw container ten aller tijde veilig en verwarmd. Geen enkel bedrijf ter wereld kan uw inboedel zo efficiënt en veilig opslaan als Oomen Verhuizers.

Wanneer u gaat verhuizen verloopt de tussentijdse opslag als volgt: 

 1. Onze automatische kraan plaatst uw opslagcontainer op een van onze verhuiswagens.
 2. Onze erkend Oomen Verhuizers laden uw inboedel in de container.
 3. Uw opslagcontainer wordt verzegeld in uw bijzijn en indien gewenst voorzien van een slot.
 4. Onze verhuizers brengen uw container naar onze moderne opslaglocatie.
 5. U kunt indien gewenst ten aller tijden bij uw opslaglocatie. U beheert uw opslag locatie via onze APP. Wilt u bij uw container? Geen probleem, ons geavanceerde systeem plaatst uw container bij een van onze laaddecks wanneer u dat wilt.
 6. Op het moment dat u klaar bent om te verhuizen, plaatsen wij uw opslagcontainer op de wagen en laden wij uit bij uw nieuwe adres.

Terug verhuizen naar Nederland

Wanneer u besluit terug te verhuizen van Oostenrijk naar Nederland, bent u ook bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres. Voor de verhuizing vanuit Oostenrijk terug naar Nederlands is het van belang dat u vroegtijdig de juiste documentatie verzamelt. Ook hierin zal uw accountmanager u bijstaan met het vergaren van de juiste documentatie en zal hij ten aller tijde uw verhuizing in goede banen leiden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing naar Nederland? Neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van de benodigde informatie. Uw verhuizing zal zorgeloos en zonder vertraging verlopen wanneer u kiest voor Oomen Verhuizers.

Verhuisservice
Verhuisservice op maat

Verhuizen naar Oostenrijk, wat zijn de kosten?

Elke verhuizing vraagt om een andere aanpak, zeker wanneer het gaat om een verhuizing naar een land als Oostenrijk. Hierdoor is het voor ons erg lastig om u een kostenindicatie te geven. Het is van groot belang dat wij samen met u kijken naar wat uw wensen zijn, wat u zelf wilt doen of wat u door Oomen verhuizers wilt laten doen.

Wij zullen u voorzien van een aanbod op maat, precies zoals u het hebben wilt, tegen de juiste prijs. Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan, vul het offerteformulier op deze pagina in of bel ons gerust op het telefoonnummer 088 321 9900.

 

Emigreren naar Oostenrijk doet u niet zomaar. Voor u gaat verhuizen naar Oostenrijk is het van belang dat u een aantal zaken goed voorbereid. In onze blog leest u meer over een goede voorbereiding.

Goed voorbereid verhuizen? Lees hier onze tips over het voorbereiden en demonteren van uw meubels.

Uw auto meenemen naar Oostenrijk

De keuzen om uw auto mee te nemen waneer u verhuisd naar Oostenrijk kan een lastige beslissing zijn. De makkelijkste oplossing is het verkopen van uw auto in Nederland en een andere auto aanschaffen in Oostenrijk. Uiteraard is het mogelijk om uw auto in te voeren,  echter zitten hier wel wat haken en ogen aan. Om u hier op voor te bereiden hebben we de volgende punten alvast voor u op een rijtje gezet.

 • Wanneer uw Nederlandse rijbewijs afloopt dient u deze te verlengen in Oostenrijk, tot die tijd kunt u blijven rijden met uw Nederlandse rijbewijs.
 • U bent verplicht uw auto uit te voeren bij het RDW.
 • Aangekomen in Oostenrijk dient u het kenteken om te wisselen naar een Oostenrijks kenteken, hier heeft u één maand de tijd voor. Oostenrijkse autoverzekeringen zijn een stuk voordeliger dan de Nederlandse autoverzekering, een fijne bijkomstigheid.
 • Gaat u verhuizen naar een grote stad zoals Wenen? Dan kunt u ook kiezen voor een huurauto.

Checklist voor uw verhuizing naar Oostenrijk

Er komt een hoop kijken bij een internationale verhuizing. Om deze reden hebben wij de belangrijkste punten hieronder voor u op een rijtje gezet.

 • Zorg ervoor dat u in het bezit bent van een geldig paspoort of ID kaart.
 • Maak kopieën van uw belangrijke documenten.
 • Check of uw diploma’s en documenten geldig zijn.
 • Om uw diploma’s geldig te laten verklaren dient u contact op te nemen met DUO.
 • Zorg voor een goede verzekering, maak eventueel gebruik van een overbruggingsverzekering.
 • Raadpleeg alle instanties over uw verhuizing naar Oostenrijk.

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de verhuizing hebben we voor u een interessante blog  geschreven met daarin meer informatie omtrent de benodigdheden voor uw verhuizing naar Oostenrijk. Klik hier en lees meer over onze tips.

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.