Oomen Verhuizers logo

Makelaardij Beije Vastgoed, de betrokken makelaar waar de lat 6 dagen per week net wat hoger ligt. Het team bestaat uit makelaar Jan Beije, vaste fotograaf Marko Hoops, en styliste Gigi. Wilt u in deze markt het uiterste uit uw pand halen? Neem dan contact op met Beije Vastgoed.

Bij Dijkhuizen Makelaars ben je aan het juiste adres!
We helpen je graag op weg bij het kopen, verkopen, verhuren of taxeren van je woning. Ben je op zoek naar een makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag of in de omgeving? Dijkhuizen Makelaars is dé makelaar voor de regio rondom Voorburg. Wij dragen zorg voor een optimale begeleiding tijdens de aan- of verkoop of verhuur van een woning. Al jarenlang is Dijkhuizen Makelaars de meest verkopende makelaar bestaande bouw in Voorburg. Ook echt onafhankelijke taxaties voor een concurrerende prijs.

Je wilt je huis kopen of verkopen. Dit is een belangrijke stap in je leven! De regie hiervan geef je niet zomaar uit handen. Langenegger Makelaars is een deskundig, betrouwbaar en transparant NVM-makelaarskantoor. Een makelaarskantoor met een team die je begrijpt en naar je luistert.

Gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt in de hele regio Haaglanden krijg je altijd meer dan je verwacht!
Ons uitgangspunt is jou oprecht en objectief van advies te dienen.
Röttgering Makelaars analyseert, adviseert, begeleidt, onderzoekt, onderhandelt en rondt op correcte wijze af.

VERKOOP?
AANKOOP?
TAXATIE?
VERHUIZINGEN?
Yvonne Segaar Makelaars regelt het voor jou!
Makelaars aan Zee (gevestigd in Noordwijk) is een full-servicedienstverlener op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij, beleggingen, beheer en taxaties in de regio Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden.
 
Wij begeleiden onze klanten – particulieren, (particuliere)beleggers en eigenaar-/gebruikers, van klein tot groot – bij het beheren, verkopen, kopen, verhuren en huren van uiteenlopend vastgoed; van woningen, bedrijfsruimten en kantoren tot winkels en bouwkavels.
 
Onze makelaars zijn volledig op de hoogte van alle actualiteiten, wet- en regelgeving, ontwikkelingen en trends in de vastgoedsector. Daarnaast maken wij gebruik van de meest moderne marketingtools en technieken om uw object(en) zo goed mogelijk te presenteren in de markt.

Uw NVM makelaar in Zandvoort – Recht door zee met een zonnig resultaat !
Al meer dan 25 jaar bieden wij woningen aan met het mooiste zee uitzicht in Zandvoort.

Ook voor tweede woningen koop/huur bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij doen er als lokale specialist alles aan om u uw (toekomstige) woning de aandacht te geven die zij verdienen.

Paul, Jolanda, Desiree, Nico en Veronique zijn u graag van dienst.