fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en opslagruimte in Leiden

Wanneer u opzoek bent naar een opslagruimte voor de opslag van uw inboedel, bent u bij ons aan het goede adres. Oomen Opslag biedt u de makkelijkste, voordeligste en beste opslag uit de regio.

Mobiele Opslag Oomen Verhuizers

Bestel via onze webshop eenvoudig en voordelig een opslagcontainer in Leiden!

Inboedel opslaan in Leiden

U wilt uw inboedel opslaan in een opslagruimte in Leiden. Wie wel eens zijn inboedel heeft opgeslagen in een ouderwetse self-storage in Leiden, weet hoeveel tijd, energie en ellende het kost om dit te doen. Eerst een busje of aanhangwagen huren, dan inladen, naar de opslag rijden en uitladen. Het uitladen duurt vaak nog wel het langste. Elke item stuk-voor-stuk in een karretje zetten, met de lift omhoog, nog een paar honderd meter lopen en dan in de opslagbox zetten. U bent al snel een paar uur bezig om het gehuurde busje of de aanhanger uit te laden. En dit moet u dan nog drie keer herhalen, omdat uw inboedel niet in één keer in het busje past. Al met al bent u vaak minimaal een hele dag bezig om uw inboedel naar een opslagplaats te brengen. En als u uw inboedel weer terug wilt uit de opslag, kunt u alles wéér opnieuw doen.

Opslag in de regio Leiden anno 2018

Bloed, zweet en tranen zijn gelukkig niet langer nodig. Oomen Opslag heeft voor u opslag anno 2018. U hoeft niet meer meerdere keren te rijden naar de opslagruimte, om alles vervolgens met karretjes naar de opslagunit te brengen. Tegenwoordig komt de opslagruimte naar ú toe. Dat is mobiele opslag van Oomen Opslag.

De mobiele opslag werkt heel eenvoudig, en heeft een paar stappen:

  1. Wij bezorgen de opslagcontainer voor uw deur
  2. U laadt zelf de spullen in op uw eigen tempo
  3. Wij slaan de container op in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt, brengen wij uw opslagbox weer bij u. Dat kan op hetzelfde adres, maar uiteraard ook bij een andere woning. Ideaal voor opslag tijdens het verhuizen dus!

Afmetingen
De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag.

Laat u helpen door onze professionele verhuizers
U kunt de opslagcontainer natuurlijk voordelig zelf inladen, maar wij hebben ook ons eigen verhuisbedrijf in Leiden. Onze ervaren verhuizers kunnen alles voor u verzorgen.

Oomen Opslag locatie Leiden