fbpx
 • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
 • 071 889 20 06
 • info@oomenverhuizers.nl
 • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en Opslagruimte Noordwijk

Bent u op zoek naar opslagruimte voor de opslag van uw inboedel in de regio Noordwijk? Dan kunnen wij u elke oplossing bieden. Wij beschikken over opslagruimte in de regio Noordwijk en over diverse soorten en maten opslagboxen en opslagcontainers. Wij bezorgen de opslagbox of opslagcontainer bij u aan huis. Het plaatsen van de inboedel in de opslagcontainer is dan super gemakkelijk.  En natuurlijk kunt u ook altijd nog de hulp inschakelen van ons verhuisbedrijf in Noordwijk.

Autolaadkraan Volvo containers

Bestel via onze webshop direct voordelig en eenvoudig een opslagcontainer in Noordwijk!

Opslag inboedel Noordwijk

Wie zijn inboedel wel eens in een self-storage heeft opgeslagen, weet wat daarbij komt kijken: u moet een busje huren of een aanhanger en deze eerst ophalen bij het verhuurbedrijf. Vervolgens moet u een aantal malen heen en weer rijden van uw woning naar de opslaglocatie. Bij de opslagbox in de opslaglocatie moet u alles weer uitladen en met handkarretjes en liften naar uw opslagbox brengen. Dit betekent voor een gemiddelde inboedel vele dagen heen en weer rijden! En als dit achter de rug is, moet u ook nog uw gehuurde busje terugbrengen en afrekenen. Als uw inboedel weer uit de opslagbox terug moet naar uw (nieuwe) woning, herhaalt dit hele proces zich weer. Omslachtig, tijdrovend en duur. Er is nu een veel beter alternatief: Oomen Opslag. 

Mobiele Opslag in Noordwijk anno 2018

Als u gebruik maakt van onze opslagboxen of opslagcontainers, dan bespaart u zich ontzettend veel moeite, tijd en geld. Wij vragen u niet om de inboedel bij ons te brengen met een gehuurd busje of aanhanger, wij bezorgen de opslagruimte bij u aan huis, zodat u heel makkelijk uw inboedel in de opslagbox kunt plaatsen. Dat is mobiele opslag van Oomen Opslag.

Dit principe van mobiele opslag werkt bijzonder eenvoudig:

 1. Wij bezorgen de opslagbox of opslagcontainer voor uw deur.
 2. U laadt zelf de spullen in wanneer het u uitkomt.
 3. Wij brengen de opslagbox of opslagcontainer naar onze verwarmde en beveiligde opslagruimte

Wanneer uw inboedel weer uit de opslag kan, brengen wij uw opslagbox of opslagcontainer weer bij u voor uw deur. Dat kan op hetzelfde adres in Noordwijk, maar de opslagcontainer of opslagbox kunnen wij natuurlijk ook op een ander adres afleveren. Dit kan ook buiten de regio Noordwijk zijn. Dit concept is ideaal voor tijdelijke opslag van uw inboedel voor uw verhuizing naar een woning die nog niet opgeleverd is als u uw oude woning moet verlaten. 

Deze mobiele opslagservice met opslagboxen en opslagcontainers is ook dé oplossing wanneer uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen voor bijvoorbeeld een verbouwing, een nieuwe vloer, of een binnen-schilderbeurt van uw huis: 

 1. wij plaatsen op afroep de opslagcontainer voor uw deur, op een parkeerplaats, op de oprit of in uw tuin.
 2. u zet uw spullen in de opslagcontainer en sluit deze af.
 3. wanneer de verbouwing achter de rug is of als de parketvloer is gelegd, haalt u uw spullen weer uit de opslagcontainer en zet alles terug in huis.
 4. wij halen de lege opslagcontainer weer bij u op. 

Afmetingen

De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag. In onze opslagcontainers past gemakkelijk een gehele inboedel van een eengezinswoning. En voor grotere woningen kunnen wij natuurlijk meerdere opslagcontainers plaatsen. 

Laat u helpen door onze professionele verhuizers

De opslagcontainer kunt u naar keuze helemaal zelf (en voordelig!) inladen, maar u kunt desgewenst ook ons eigen verhuisbedrijf in Noordwijk vragen om u te helpen. Onze professionele en ervaren verhuizers doen dat graag.

Online en direct boeken

Onze mobiele opslagservice met opslagboxen en opslagcontainers kunt u direct online boeken! Zo weet u direct dat er opslagcontainers beschikbaar zijn en u bepaalt zelf op welke dagen de opslagcontainer bij u voor het huis wordt gezet en wanneer de opslagcontainer weer wordt opgehaald of naar uw nieuwe adres wordt gebracht. Nog nooit was het opslaan van uw inboedel zo eenvoudig, gemakkelijk en goedkoop. 

Oomen Opslag locatie Katwijk