fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en opslagruimte Oegstgeest

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte voor de opslag van uw inboedel in de regio Oegstgeest, hebben wij altijd de beste oplossing. Wij kunnen de opslagbox bij u voor de deur bezorgen, zodat u heel makkelijk alles in de opslagcontainer kunt plaatsen. Heeft u hulp nodig met het inladen van de opslagcontainer? Dan helpt ons verhuisbedrijf Oegstgeest u!

Autolaadkraan Volvo containers

Bestel via onze webshop direct een opslagcontainer in Oegstgeest!

Inboedel opslaan Oegstgeest

Moet uw inboedel worden opgeslagen in een opslagplaats in de regio Oegstgeest? Wie wel eens gebruik heeft gemaakt van opslag in een self-storage, weet wat voor werk het is om de inboedel hierin op te slaan. Allereerst moet u een busje huren. Nadat u het busje heeft opgehaald, kunt u uw inboedel in het busje laden. Wanneer alles is ingeladen, kunt u naar de opslagbox rijden en alles weer uitladen. Bij de meeste opslagplaatsen moet alles dan met karretjes naar de opslagbox gebracht worden. En omdat uw hele inboedel niet in één keer in het busje past, moet u meerdere keren heen en weer rijden naar de opslag. De meeste mensen zijn al snel één of meerdere dagen bezig om op deze manier de inboedel op te slaan. En als u uw inboedel weer terug wilt uit de opslag, kunt u al dit werk nog een keer herhalen.

Opslag in Oegstgeest anno 2018

Gelukkig is al deze moeite voor het opslaan van uw inboedel niet langer nodig. Bij ons wordt de opslagruimte thuisbezorgd, zodat u heel makkelijk de inboedel in de opslagbox kunt plaatsen. Dat is mobiele opslag van Oomen Opslag.

De mobiele opslag werkt heel eenvoudig, en heeft een paar stappen:

  1. Wij bezorgen de opslagcontainer voor uw deur.
  2. U laadt zelf de spullen in op uw eigen tempo
  3. Wij slaan de container op in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt, brengen wij uw opslagbox weer bij u voor uw deur. Dat kan weer op hetzelfde adres in Oegstgeest, maar we kunnen de opslagcontainer natuurlijk ook bij een nieuw adres afleveren. Dit kan ook in een andere plaats dan Oegstgeest zijn. Erg handig voor opslag tijdens het verhuizen dus.

Afmetingen
De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag.

Laat u helpen door onze professionele verhuizers
U kunt de opslagcontainer natuurlijk voordelig zelf inladen, maar wij hebben ook ons eigen verhuisbedrijf in Oegstgeest. Onze professionele en ervaren verhuizers kunnen u overal bij helpen.

Oomen Opslag locatie Leiden