fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en Opslagruimte in Voorhout

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte voor de opslag van uw inboedel in de buurt van Voorhout, bent u bij ons altijd aan het goede adres. Oomen Verhuizers bezorgd de opslagruimte bij u thuis, zodat u op uw eigen tempo de opslagbox kunt inladen. Als alles ingeladen is, halen wij de opslagbox weer bij u op en plaatsen wij deze in onze verwarmde en bewaakte opslagruimte. Wilt u liever dat de opslagcontainer voor u wordt ingeladen? Geen probleem, dan regelt ons Verhuisbedrijf Voorhout dit voor u!

Autolaadkraan Volvo containers

Kosten opslag huren Voorhout

Opslagruimte16m3 (10ft container)33m3 (20ft container)
Kosten brengen en ophalen container inclusief één week huur€180,00€225,00
Kosten opnieuw brengen en ophalen container na opslagperiode inclusief één week huur€160,00€200,00
Opslagkosten per dag (verwarmde en beveiligde opslag)€4,30€5,65

Direct online boeken

Booking resource does not exist. [ID=15]

Inboedel opslaan Voorhout

Als u uw inboedel wilt opslaan in Voorhout, denkt u al snel aan een ouderwetse self-storage. Dit is tegenwoordig de minst efficiënte manier voor het opslaan van uw inboedel. Allereerst moet u het transport naar de opslaglocatie regelen. Meestal moet u hiervoor een busje huren. U bent dan al snel een paar uur bezig met het ophalen, regelen, tanken en weer terugbrengen. En dan moet u ook nog een verzekering afsluiten. En dan moet het overbrengen van uw inboedel naar de opslag nog beginnen. Alles moet het busje in, en bij de opslagruimte moet alles via karretjes naar de opslagbox gebracht worden. En omdat meestal niet alles in een busje past, bent u de hele dag kwijt aan het heen-en-weer rijden. Al met al een hoop gedoe dus.

Opslag in de regio Voorhout anno 2018

Gelukkig zijn er tegenwoordig modernere en veel makkelijkere manieren om uw inboedel op te slaan. Oomen Verhuizers biedt namelijk Mobiele Opslag in Voorhout. U hoeft hierbij niet langer naar de opslagruimte toe, maar deze komt naar ú toe. Hierdoor is het opslaan van uw inboedel een fluitje van een cent!

De mobiele opslag werkt heel eenvoudig, en heeft een paar stappen:

  1. Wij bezorgen de opslagcontainer voor uw deur.
  2. U laadt zelf de spullen in op uw eigen tempo
  3. Wij slaan de container op in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte.

Op uw verzoek brengen wij de opslagbox weer bij u terug. Dat kan op hetzelfde adres, maar natuurlijk is het ook geen probleem om uw inboedel op een nieuw adres af te leveren. Ideaal dus voor opslag in combinatie met een verhuizing.

Afmetingen
De afmetingen van de beschikbare opslagruimtes vindt u op de pagina mobiele opslag.

Laat u helpen door onze professionele verhuizers
U kunt de opslagcontainer natuurlijk voordelig zelf inladen, maar wij hebben ook ons eigen verhuisbedrijf in Voorhout. Onze professionele en ervaren verhuizers kunnen u overal bij helpen.

Oomen Opslag locaties