fbpx
 • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
 • 071 889 20 06
 • info@oomenverhuizers.nl
 • Whatsapp: 071 889 20 06

Opslag en Opslagruimte Wassenaar

Wij bieden alle mogelijke oplossingen als u opslagruimte zoekt voor de opslag van uw inboedel in de regio Wassenaar. Zo beschikken wij over opslagruimte in de regio Wassenaar en over vele soorten en maten opslagboxen en opslagcontainers. En: wij bezorgen de opslagbox of opslagcontainer bij u aan huis. Met onze zware autolaadkraan kunnen wij elke opslagbox of opslagcontainer op vrijwel elke plek neerzetten. Als u zelf uw inboedel wilt opslaan, is dat super gemakkelijk: het enige dat u hoeft te doen is uw inboedel in de opslagcontainer zetten die bij u op de oprit wordt neergezet. De rest doen wij. Natuurlijk kunt u ook onze verhuizers inschakelen van ons verhuisbedrijf in Wassenaar voor het laden van uw opslagcontainer of opslagbox.

Autolaadkraan Volvo containers

Regel direct opslagruimte of een opslagcontainer in Wassenaar via onze webshop!

Inboedel opslaan Wassenaar

Hoe gaat opslag van inboedel normaal gesproken in zijn werk? U moet een busje huren of een aanhanger en deze eerst ophalen bij het verhuurbedrijf. Dat betekent dat u eerst naar Leiden, Leiderdorp of Den Haag moet. Dan volgen een aantal ritten om de spullen van uw woning naar de opslaglocatie te rijden. Bij uw gehuurde opslagbox in de opslagruimte moet u alles weer uitladen en de spullen met winkelwagentjes of doe-het-zelf-karren naar uw opslagbox brengen. Dit betekent op zijn minst aan paar keer heen en weer rijden. Daarna moet u nog een keer naar het autoverhuurbedrijf om uw gehuurde bus te retourneren. Als uw inboedel weer uit de opslagbox terug moet naar uw (nieuwe) woning, herhaalt dit hele proces zich van voor af aan. Dat kost u veel tijd en energie. Het kan veel makkelijker, efficiënter en goedkoper: Oomen Opslag. 

Opslag in Wassenaar anno 2018

Op afroep bezorgen wij onze opslagboxen of opslagcontainers bij u aan huis: op uw oprit of op een parkeerplaats voor uw woning. Dat is mobiele opslag van Oomen Opslag.

De mobiele opslag van Oomen Opslag werkt eigenlijk heel simpel:

 1. Wij zetten een schone, nette, opslagcontainer voor uw deur.
 2. U plaatst de spullen zelf in de opslagcontainer, in uw eigen tempo en wanneer u dat wilt (of u laat ons dit verzorgen)
 3. Wij brengen de gevulde opslagcontainer met uw inboedel naar onze verwarmde en beveiligde opslagruimte in de directe omgeving van Wassenaar.

Wanneer uw inboedel weer uit de opslag kan, brengen wij uw opslagbox of opslagcontainer weer bij u aan huis; of dit nu hetzelfde adres is waar de spullen vandaan komen, of een ander adres. U laadt de container zelf uit, of u laat ons dit doen.  Dit is de meest eenvoudige en praktische oplossing voor tijdelijke opslag van uw inboedel. 

Deze mobiele opslag (met vrijwel nieuwe opslagcontainers) is ook een perfecte oplossing wanneer uw meubels even moeten worden opgeslagen voor bijvoorbeeld een nieuwe vloer, een schilderbeurt of een renovatie:

 1. wij plaatsen op afroep de opslagcontainer voor uw deur: op uw oprit, in uw tuin of op een parkeerplaats.
 2. u zet uw spullen in de opslagcontainer en sluit deze af.
 3. wanneer de verbouwing achter de rug is of als de parketvloer is gelegd, haalt u uw spullen weer uit de opslagcontainer en zet alles terug in huis.
 4. wij halen de lege opslagcontainer weer bij u op. 

Formaten

Op onze mobiele opslag-pagina vindt u de afmetingen van de beschikbare opslagruimtes.  In onze standaard opslagcontainer passen gemakkelijk alle meubels van een gemiddelde eengezinswoning. En voor grotere inboedels kunnen wij natuurlijk meerdere opslagcontainers plaatsen. Het formaat is nooit het probleem.

Hulp nodig? Onze professionele verhuizers helpen u graag!

De echte doe-het-zelver kan zijn opslagcontainer helemaal zelf inladen. Hebt u andere dingen te doen, dan kunnen professionele verhuizers van ons eigen verhuisbedrijf in Wassenaar u natuurlijk helpen. Wij doen dat graag.

Direct online boeken

Van achter uw laptop of telefoon kunt onze mobiele opslagservice met opslagboxen en opslagcontainers direct en online boeken. Dan is het meteen geregeld en u kunt zelf de dagen kiezen en vastzetten waarop de opslagcontainer bij u wordt bezorgd, naar uw nieuwe adres wordt gebracht of naar onze opslaglocatie wordt gebracht. Niet eerder was het opslaan van uw inboedel zo eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen, op 071 – 8892006.

Oomen Opslag locatie Leiden