Particulier verhuizen | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen is maatwerk

Uit ervaring weten wij dat verhuizen maatwerk is. Daarom begint elke verhuizing met het inventariseren van uw wensen: hoe ziet uw ideale verhuizing er uit? Na uw offerteverzoek komen we met deze vraag in het achterhoofd bij u thuis. Tijdens dit bezoek bespreken wij hoe u de verhuizing wilt laten uitvoeren, welke bijzonderheden er zijn, en wij leggen uit hoe wij de verhuizing aanpakken. Hoe omvangrijk of beperkt uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een ontspannen en efficiënte verhuisdag.

Erkend Verhuisbedrijf

Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf, aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’. Verhuizen met een Erkend Verhuisbedrijf heeft de volgende voordelen:

 • Uw inboedel is tijdens de verhuizing standaard verzekerd
 • Opgeleide en gediplomeerde inboedelverhuizers
 • Gegarandeerde uitvoering van uw verhuizing, wat er ook gebeurt
 • Heldere Algemene Voorwaarden, met de Consumentenbond opgesteld
 • Erkende Verhuizers verhuizen CO2-neutraal

Onze mensen

Onze verhuisteams worden geleid door een zeer ervaren voorman. Hij is uw contactpersoon op de verhuisdag en hij legt u ’s morgens uit hoe de verhuizing zal verlopen. Het verhuisteam bestaat uit ervaren en goed opgeleide inboedelverhuizers en eventueel een monteur voor het demontage en montagewerk van meubels, lampen, etcetera. Met elkaar vormen zij een goed ingewerkt team dat rust en efficiency brengt op de verhuisdag.

Onze materialen

Onze verhuizers beschikken over de beste materialen: nieuwe Mercedes verhuiswagens, ruim voldoende inpakmateriaal om uw inboedel goed beschermd in te laden en over te brengen, en alle hulpmiddelen om ook zware meubelen, beelden, schilderijen en muziekinstrumenten te verhuizen.

Als u ook het inpakken van uw spullen door ons wilt laten verzorgen, wordt dit zodanig ingepakt in beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal is. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is uw inboedel standaard verzekerd tot € 100.000. Bij dure of grotere inboedels kan dit uiteraard aangepast worden. Dergelijke bijzonderheden komen aan de orde in ons offertegesprek bij u thuis.

Meubelstukken die voor u waardevol zijn pakken wij standaard in, in stretchfolie en verhuisdekens. Dit voorkomt beschadigingen aan de meubels, deurkozijnen of trap, en uw inboedel blijft tijdens de verhuizing schoon en droog.

Afhankelijk van uw wensen verstrekken en gebruiken wij:

 • Garderobeboxen voor het hangend verhuizen van al uw kleding
 • Verhuisdozen, voor het inpakken van alle losse spullen
 • Boekendozen, voor grote hoeveelheden boeken
 • Wijndozen, voor uw wijnkelder
 • Extra Large ‘barrels’, voor het verhuizen van grote spullen die niet in een verhuisdoos passen, zoals lampenkappen, beelden, etc.
 • Schilderijboxen, voor grote fotolijsten, spiegels en schilderijen
 • Hoekbeschermers, bubbelfolie, karton, voor het verpakken van kwetsbare voorwerpen
 • Matrashoezen voor uw 1- en 2-persoonsmatrassen
 • Stretchfolie en verhuisdekens voor bescherming tijdens het vervoer
 • Op maat gemaakte kisten voor oversized flat screens, spiegels en schilderijen

De vraag is niet óf u gaat opruimen, maar wanneer u gaat opruimen: vóór of na de verhuizing? Uiteraard is de tip om vóór uw verhuizing uw spullen te sorteren: wat gaat mee, wat kan op Marktplaats, wat kan naar de kringloopwinkel, en wat kan worden afgevoerd naar de gemeentewerf. Dat afvoeren kunnen wij desgewenst voor u verzorgen.

Alles bij de hand: Zorg dat u voldoende inpakmateriaal heeft: papier, dozen, tape, stiften, zodat u voortvarend kunt beginnen met inpakken.  Uiteraard kunnen wij dit leveren.

Pak samen met uw (kleine) kinderen hun spullen in, ruim samen de kinderkamer op, en breng ze de dag voor de verhuizing naar opa en oma of naar de oppas.

Raak de draad niet kwijt! Maak een foto van de achterzijde van de TV, router en geluidsinstallatie, doe de draden in een zakje. Of laat onze handyman dit verzorgen. Doe de afstandsbediening, de router, de top-box en alle snoeren in 1 doos, zet deze bij de TV en zorg dat ze bij elkaar blijven. Doe dit ook bij de computers: doe alle aansluitsnoeren, muis, toetsenbord in dezelfde doos als de computer.

Het is heel belangrijk om de sleutels van het huis, balkondeur, schuurdeur, etc. apart te bewaren, niet in de vensterbank,  niet in een verhuisdoos en niet in een laatje van een kast. Bewaar alle sleutels zelf,  in een tasje, bakje, of iets dergelijks en leg het apart, bijvoorbeeld in uw auto.

Houd daarnaast enkele spullen bij de hand voor op de verhuisdag: het koffieapparaat met koffie, versnaperingen, frisdrank, wat kopjes, bekers, borden, bestek.  Als u het huis schoon achter wilt laten: houd ook voldoende toilet- en schoonmaakspullen apart. U kunt natuurlijk ook òns vragen het huis bezemschoon op te leveren; voor u een zorg minder!