Particulier verhuizen

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Uw particuliere verhuizing op maat

Uit ervaring weten wij dat verhuizen maatwerk is. Daarom begint elke verhuizing met het inventariseren van uw wensen: hoe ziet uw ideale verhuizing er uit? Na uw offerteverzoek komen we met deze vraag in het achterhoofd bij u thuis. Tijdens dit bezoek bespreken wij hoe u de verhuizing wilt laten uitvoeren, welke bijzonderheden er zijn, en wij leggen uit hoe wij de verhuizing aanpakken. Hoe omvangrijk of beperkt uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een ontspannen en efficiënte verhuisdag.

|

Gerenommeerde verhuisbedrijf

Wij zijn een gerenommeerde verhuisbedrijf. Verhuizen met Oomen Verhuizers heeft de volgende voordelen:

 • Uw inboedel is tijdens de verhuizing standaard verzekerd
 • Opgeleide en gediplomeerde inboedelverhuizers
 • Gegarandeerde uitvoering van uw verhuizing, wat er ook gebeurt
 • Oomen Verhuizers verhuist CO2-neutraal
Persoonlijke aanpak

Onze mensen

Onze verhuisteams worden geleid door een zeer ervaren voorman. Hij is uw contactpersoon op de verhuisdag en hij legt u ’s morgens uit hoe de verhuizing zal verlopen. Het verhuisteam bestaat uit ervaren en goed opgeleide inboedelverhuizers en eventueel een monteur voor het demontage en montagewerk van meubels, lampen, etcetera. Met elkaar vormen zij een goed ingewerkt team dat rust en efficiency brengt op de verhuisdag.

 

Verhuizers

Onze materialen

Verhuisdozen

Onze verhuizers beschikken over de beste materialen: nieuwe Mercedes verhuiswagens, ruim voldoende inpakmateriaal om uw inboedel goed beschermd in te laden en over te brengen, en alle hulpmiddelen om ook zware meubelen, beelden, schilderijen en muziekinstrumenten te verhuizen.

Als u ook het inpakken van uw spullen door ons wilt laten verzorgen, wordt dit zodanig ingepakt in beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal is. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is uw inboedel standaard verzekerd tot € 125.000. Bij dure of grotere inboedels kan dit uiteraard aangepast worden. Dergelijke bijzonderheden komen aan de orde in ons offertegesprek bij u thuis.

Meubelstukken die voor u waardevol zijn pakken wij standaard in, in stretchfolie en verhuisdekens. Dit voorkomt beschadigingen aan de meubels, deurkozijnen of trap, en uw inboedel blijft tijdens de verhuizing schoon en droog.

Afhankelijk van uw wensen verstrekken en gebruiken wij:

 • Garderobeboxen voor het hangend verhuizen van al uw kleding
 • Verhuisdozen, voor het inpakken van alle losse spullen
 • Boekendozen, voor grote hoeveelheden boeken
 • Wijndozen, voor uw wijnkelder
 • Extra Large ‘barrels’, voor het verhuizen van grote spullen die niet in een verhuisdoos passen, zoals lampenkappen, beelden, etc.
 • Schilderijboxen, voor grote fotolijsten, spiegels en schilderijen
 • Hoekbeschermers, bubbelfolie, karton, voor het verpakken van kwetsbare voorwerpen
 • Matrashoezen voor uw 1- en 2-persoonsmatrassen
 • Stretchfolie en verhuisdekens voor bescherming tijdens het vervoer
 • Op maat gemaakte kisten voor oversized flat screens, spiegels en schilderijen

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 125.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.