Verhuizen? Verhuisbedrijf Oomen Logistics Verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Wat kunt u van ons verwachten?

BuitenlandKwaliteit pur sang
Wij vinden het uiterst belangrijk dat uw gehele inboedel in precies dezelfde staat aankomt in uw nieuwe woning als de staat waarin wij die hebben opgehaald in uw oude woning. We streven ernaar om u een relaxte, zorgeloze dag te bezorgen. Om dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van hoogwaardige materialen; al uw kwetsbare meubels worden uiterst zorgvuldig ingepakt in verhuisdekens en daarna ingeseald. Uw hangende kleding wordt in onze speciale garderobeboxen hangend overgebracht naar uw nieuwe woning. Dat scheelt u een hoop uitpak- en strijkwerk.


Erkend Verhuisbedrijf


Oomen Logistics is een Erkend Verhuisbedrijf. Een Erkend Verhuisbedrijf biedt vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende verhuizer.

Gediplomeerde verhuizers
De verhuizers die uw verhuizing uitvoeren worden hiervoor opgeleid. De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft hiervoor een opleidingsinstituut opgericht, Verhuiscollege. Communicatie, het juiste ruggebruik en alle facetten van het verhuizen worden veelvuldig getraind. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met deskundig personeel met verstand van zaken. Oomen Logistics is een Erkende Verhuizer, en dat betekent voor u dus concreet dat al onze verhuizers de nodige opleiding hebben gevolgd.

Algemene Voorwaarden
In de tweezijdige Algemene voorwaarden voor verhuizingen, opslag en handymandiensten, die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond, staan onze en uw rechten en plichten voor, tijdens en na het verhuizen en bij handymandiensten genoemd.

Garantiecertificaat
Als u binnen Nederland verhuist dan is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing. Hierin is een uitgebreide verzekering geregeld, is uw aanbetaling gegarandeerd en wordt uw verhuizing bij een eventueel faillissement gewoon uitgevoerd. Een prettige gedachte, en iets wat alleen Erkende Verhuizers u kunnen bieden.

CO₂-neutraal verhuizen
Omdat we zowel u als de volgende generaties een fijne verhuizing willen bezorgen, verhuist u met Erkende Verhuizers CO2 neutraal. Dat betektent dat we de CO2 uitstoot die tijdens uw inboedelverhuizing wordt geproduceerd, compenseren. Dat noemen wij nou verantwoord verhuizen!

Geschillencommissie
Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd onverhoopt iets mis gaan tijdens het verhuizen. In het uiterste geval kan er gebruik gemaakt worden van de Geschillencommissie Verhuizen. Voor u betekent dit dat de onafhankelijke geschillencommissie van de organisatie Erkende Verhuizers u en ons helpt alles samen netjes op te lossen.

Verhuizen op maat

Geen verhuizing is hetzelfde, verhuizen is simpelweg maatwerk. Of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven; wij passen uw verhuizing aan op uw wensen. Indien gewenst kunnen we alle denkbare werkzaamheden voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan het in- en uitpakken van uw spullen tot het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om te bespreken wat aansluit bij uw wensen en budget.
Een scherpe prijs
Wij maken gebruik van modern en efficiënt materieel, beschikken over voldoende eigen voertuigen, en bezitten een zeer geavanceerde verhuislift. Daarnaast hebben wij een gestroomlijnde organisatie en werken wij zeer efficiënt. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing uitvoeren tegen een scherpe prijs.

Wij verhuizen op maat, al onze offertes worden vastgesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen en eisen. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor deze afspraak neemt u contact op. Nadien stuurt hij u een persoonlijke verhuisofferte.

 

Op alle verhuizingen zijn onze Algemene Voorwaarden van de Erkende Verhuizers van toepassing.

Download Algemene Voorwaarden: