Piano verhuizen of vervoeren | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Piano of vleugel verhuizen

Wilt u uw piano of vleugel verhuizen, en zoekt u een vakbekwaam verhuisbedrijf voor het vervoer van een piano? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed! Het verhuizen of vervoeren van een piano of vleugel is specialistisch werk, en dient met veel zorg en kennis te worden uitgevoerd. Gelukkig is Oomen Verhuizers dé specialist in het vervoeren van piano’s en vleugels. Wij beschikken over al het benodigde materieel om uw piano of vleugel in topconditie te verhuizen. Zo zijn al onze verhuiswagens luchtgeveerd en voorzien van bescherming.

Werkwijze piano verhuizen

Het verhuizen of vervoeren van een piano gaat als volgt te werk. Nadat wij uw aanvraag voor het vervoeren van uw piano hebben ontvangen, neemt één van onze planners de aanvraag goed door. Zo bekijkt hij of zij waar (en op welke etage) de piano staat, en hoe deze het beste de woning uitgehaald kan worden. Vervolgens is belangrijk hoe de piano het beste in de verhuiswagen kan komen. Waneer sprake is van obstakels zoals grindpaden of trappen hebben wij hier uiteraard altijd de juiste hulpmiddelen voor. Uiteraard is bij het toekomstige adres dezelfde informatie van belang. Nadat onze planner uw aanvraag goed heeft bekeken, maken wij een mooie aanbieding voor het verhuizen van uw piano. Wanneer u hiermee akkoord bent, komen onze verhuizers op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Allereerst zullen zij uw piano goed inpakken voor transport. Vervolgens wordt uw piano op een speciale pianokar geplaatst. Hierna kan de piano de verhuiswagen ingereden worden. De piano wordt in de verhuiswagen goed gezekerd. Doordat onze verhuiswagens voorzien zijn van luchtvering, wordt uw piano uiterst stabiel getransporteerd. Bij het nieuwe adres wordt de piano met zorg uitgeladen en weer uitgepakt.

Vleugel verhuizen of vervoeren

Het verhuizen van een vleugel is ingewikkelder dan het verhuizen van een piano, maar ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Of het nu om een normale vleugel, baby-vleugel of concertvleugel gaat: Oomen krijgt het voor elkaar. Het verhuizen van een vleugel gaat iets anders dan het verhuizen van een piano. Zo moet een vleugel voor het transport deels gedemonteerd worden. De poten moeten namelijk van de vleugel afgehaald worden. Vervolgens wordt de vleugel heel goed ingepakt, en vervolgens op de zijkant op een vleugelplank gebonden. Deze vleugelplank plaatsen wij vervolgens op de vleugelkar, zodat deze daarna in de verhuiswagen gereden kan worden.

Piano verhuizen met verhuislift of hijskraan

Des te ingewikkelder het wordt, des te beter u Oomen Verhuizers kunt bellen! Wij gaan bij het verhuizen van een piano of vleugel namelijk nog een stapje verder dan de meeste bedrijven. Zo beschikken wij niet alleen over al het materieel voor het verhuizen van een piano naar de begane grond, maar wij kunnen deze ook voor u naar boven verhuizen. Wij beschikken namelijk over diverse zware verhuisliften en zelfs een eigen hijskraan! Hierdoor krijgen wij werkelijk elke klus geklaard. Het verhuizen van een piano door een raam of het verhuizen van een piano naar boven is één van onze specialiteiten!

Kosten piano verhuizen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van een piano of vleugel? Wij maken graag een mooie offerte voor u op!

Werkgebied piano verhuizen

Regio AmsterdamRegio HaarlemRegio LeidenRegio Den HaagRegio Alphen a/d Rijn
AmsterdamHaarlemLeidenDen HaagAlphen a/d Rijn
AmstelveenHeemstedeKatwijkZoetermeerLeiderdorp
SchipholBloemendaalNoordwijkWassenaarHazerswoude
AalsmeerHoofddorpSassenheimVoorburgZoeterwoude
Nieuw-VennepVoorhoutLeidschendamBodegraven
ZandvoortVoorschoten
HillegomOegstgeest