Offertetraject

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Een offerte is ten alle tijden vrijblijvend. Onze accountmanager maakt voor u een offerte op maat aan de hand van een persoonlijk gesprek. Onze accountmanager kijkt samen met u wat er verhuist moet worden en maakt voor u een offerte op maat.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verhuizing een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

De verhuisdozen krijgt u in bruikleen. Voor een budgetverhuizing kunnen hier kosten aan verbonden zijn, vraag dit na bij uw accountmanager.

Hoelang uw verhuizing duurt is afhankelijk van hoeveel spullen u wilt verhuizen. Over het algemeen kan uw verhuizing in 1 dag worden uitgevoerd.

Ja, dat is mogelijk. Er geldt wel een toeslag op zaterdag of zondag. Dit komt omdat wij al onze verhuizers conform de CAO beroepsgoederenvervoer betalen, en zij volgens deze CAO recht hebben op een toeslag.

Voorbereiding

Wij raden u aan om ongeveer drie tot vier weken van tevoren te beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Zo heeft u ruim de tijd om alles uit te zoeken en te sorteren.

Voor uw verhuizing kunt u kiezen om zelf uw spullen in te pakken of dit door onze ervaren verhuizers te laten doen. Bespreek de mogelijkheden met uw accountmanager.

Het is prettig als u circa 15 meter parkeerruimte voor de woning kunt vrijhouden. We parkeren graag met de achterkant van de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij uw voordeur.

Verhuizing

Meestal starten de verhuizers tussen 7.30 en 8.00 uur bij de klant. Uiteraard wordt het exacte tijdstip in onderling overleg afgestemd bij het inplannen van de verhuizing.

U kunt tijdens het uitladen de verhuizing afrekenen met de voorman. Dit kan per mobiele pin, met uw creditcard of contant. Indien gewenst is het ook mogelijk de verhuizing vooraf per bankoverschrijving te voldoen.

Opslag

Ja, onze opslagruimtes zijn voorzien van brand- en inbraakalarm met doormelding naar de brandweer en politie. Tevens zijn onze panden voorzien van camerabewaking met beeldtransmissie, zodat onze meldkamer 24/7 kan meekijken.

Ja, uw spullen worden verwarmd opgeslagen. Onze opslagruimtes zijn tevens voorzien van temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoring via internet. Zo wordt de temperatuur en luchtvochtigheid van de opslagruimte altijd goed in de gaten gehouden

Ja, dat kan. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Zo kunnen wij uw container tijdig voor u klaarzetten. Houdt u er wel rekening mee dat het bij grote containers tijdrovend te zijn om alles uit- en weer in te laden.

Nazorg

In totaal heeft u de verhuisdozen voor 8 weken in bruikleen. Dit is vanaf het moment van het inpakken tot het moment van uitpakken. Bespreek samen met uw accountmanager wanneer uw verhuisdozen worden bezorgd.