Verhuisbedrijf Aalsmeer

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Aalsmeer

Zoekt u een goed verhuisbedrijf Aalsmeer? Of u nu van, binnen of naar Aalsmeer gaat verhuizen: Oomen Verhuizers is uw verhuisbedrijf. Doordat wij veel verhuizingen in Aalsmeer uitvoeren, kennen onze verhuizers in vrijwel alle straten van Aalsmeer de omstandigheden. Doordat wij een hoge kwaliteit en zeer goede service in Aalsmeer leveren, zijn wij de snelst groeiende verhuisservice uit de regio.

|

Onze verhuisservice in Aalsmeer

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice in Aalsmeer

De verhuisservice die ons verhuisbedrijf in Aalsmeer levert is allround. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons verhuisbedrijf terecht. Het maakt voor onze verhuizers ook niet uit of het om een kleine of een grote verhuizing gaat. Alle klanten kunnen bij ons terecht, van een verhuizing van een kleine studio tot en met een grote bedrijfsverhuizing. Een aantal voorbeelden van verhuizingen die wij uitvoeren zijn:

 • Normale verhuizing in Aalsmeer
 • Bedrijfsverhuizing en kantoorverhuizing in Aalsmeer
 • Verhuizen van een piano of vleugel in Aalsmeer
 • Verhuizen met behulp van een verhuiscontainer
 • Verhuizen met tussentijdse opslag in een opslagcontainer
 • Samen met ons verhuizen. Door per uur af te rekenen, kunt u besparen door zelf mee te helpen.

Al onze verhuizers zijn zeer ervaren, en gaat met uiterste precisie te werk. Een verhuizing blijft echter mensenwerk, en er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Daarom sluiten wij voor al onze klanten het Garantiecertificaat Verhuizen af. Hierdoor is uw inboedel verzekerd tot een bedrag van ten minste €100.000.

Verhuisbedrijf Aalsmeer
Verhuizen met opslag

Verhuizen met opslag in Aalsmeer

Wilt u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woning nog niet gelijk betreden? Dan hebben wij de mogelijkheid om u te verhuizen met tussentijdse opslag. Dit kan handig zijn in de volgende situaties:

 • De oplevering van uw nieuwe woning is later dan dat u uw oude woning moet opleveren
 • Uitloop van opleverdatum van uw nieuwbouwwoning
 • U heeft nog geen nieuwe woning gevonden
 • U gaat tijdelijk gemeubileerd huren
 • U gaat nog verbouwen in uw nieuwe woning
 • U gaat tijdelijk naar het buitenland, en u verkoopt of verhuurt uw woning

De tijdelijke opslag van uw inboedel kunnen we efficiënt voor u verzorgen. Wij brengen uw inboedel niet naar een externe opslag, maar onze verhuizers laden deze direct bij u voor de deur in een opslagcontainer. Op onze vestiging wordt de opslagcontainer van de verhuiswagen afgehaald. Hierna slaan wij uw inboedel netjes, verwarmd en beveiligd op. Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben in uw nieuwe huis, plaatsen we de container weer op de verhuiswagen, waarna onze verhuizers uw inboedel eenvoudig kunnen afleveren op het nieuwe adres. Een efficiëntere wijze voor opslag in Aalsmeer dan bij ons verhuisbedrijf is er niet.

De container wordt altijd bij u voor de deur verzegeld, zodat u er zeker van bent dat er niets kan gebeuren gedurende de opslagperiode.

Bedrijfsverhuizing in Aalsmeer

Oomen Verhuizers is gespecialiseerd in zakelijke verhuizing in Aalsmeer. Bij het verhuizen van een bedrijf gaat het om een snelle en vlekkeloze aanpak. Wij houden er rekening mee dat uw bedrijfsvoering niet verstoord wordt. Dit doen wij door samen met u een projectplan en risico-analyse op te stellen. Wij kunnen elke verhuizing van een bedrijf aan. Van zorginstellingen tot archief verhuizingen, geen project is voor ons te groot. Ook met een last minute bedrijfsverhuizing kunnen wij u helpen.

Verhuislift huren in Aalsmeer

Gaat u niet verhuizen, maar wilt u wel een verhuislift in Aalsmeer huren? Ook dan is onze verhuisservice u graag van dienst. U kunt via onze website eenvoudig een verhuislift huren in Aalsmeer. U kunt direct online boeken. Onze verhuislift komt altijd met een ervaren verhuizen, die u kan helpen met het tillen van spullen op en vanaf de verhuislift. Een verhuislift huren in Aalsmeer kan handig zijn als u zelf gaat verhuizen, of nieuwe meubels krijgt geleverd die niet in de lift passen.

U huurt al een verhuislift in Aalsmeer voor €95 inclusief btw

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Aalsmeer? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071-8892006!

Ervaren verhuisteam

Wij kunnen u voor ieder budget van dienst zijn met uw verhuizing in Aalsmeer. Zo kunnen wij u voor een scherp tarief helpen bij een verhuizing waarin u zelf al veel heeft voorbereid. Maar wanneer u compleet “ontzorgt” wilt worden tijdens uw verhuizing, kunnen we u daar ook mee helpen. Doordat wij voor elke verhuizing een mooie aanbieding op maat maken, kunt u de offerte helemaal zelf samenstellen. Onze verhuisadviseur komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs, om samen met u af te stemmen welke verhuisdiensten we voor u uitvoeren. Onze verhuisadviseur inventariseert tevens de mogelijke risico’s tijdens de verhuizing. Ons verhuisbedrijf in Aalsmeer kan onder andere de volgende extra services voor u aanbieden:

 • Uit elkaar halen en in elkaar zetten van meubels
 • Inpakken en eventueel uitpakken van verhuisdozen
 • Handyman-service voor het afhalen en ophangen van lampen, tv, schilderijen, etc
 • Zeewaardig verpakken van uw inboedel voor intercontinentale verhuizingen
 • Art-handling voor kunstwerken en schilderijen
Verhuizers

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.