Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Aerdenhout

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Aerdenhout

Gaat u verhuizen en zoekt u een erkend verhuisbedrijf in Aerdenhout dat hoge kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief? Dan bent u bij de verhuisservice van Oomen Verhuizers aan het goede adres! Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Verhuizen doen wij enkel met ervaren verhuizers en A-kwaliteit materiaal, waardoor wij zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen uit kunnen voeren. Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf in Aerdenhout? Lees dan hieronder verder.

|

Onze verhuisservice in Aerdenhout

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice in Aerdenhout

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Aerdenhout. U kunt voor alle soorten verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht; wij beschikken over een schaalbare verhuisservice. Van eenvoudige doe-het-zelf-verhuizing met behulp van onze verhuiscontainers tot compleet verzorgde high-end verhuizingen.

Een aantal van onze verhuisdiensten:

Verhuisbedrijf Aerdenhout
Verhuisservice op maat

Schaalbare verhuisservice van ons verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf uit Aerdenhout biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Voor ieder budget bieden wij een passende verhuizing aan. De meeste klanten van ons verhuisbedrijf laten de verhuizing (het laden, vervoeren en lossen van de inboedel) geheel aan ons over. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de inboedel in perfecte staat aankomt in uw nieuwe woning.

Wanneer u graag kosten wilt te besparen op het verhuizen in Aerdenhout, kunt u kiezen voor “goedkoop verhuizen“. Bij deze manier van verhuizen rekenen wij de verhuizing op uurbasis met u af. U kunt vooraf een verhuiswagen in de gewenst maat uitzoeken, samen met het gewenste aantal verhuizers en eventueel een verhuislift. Doordat u bij deze optie alleen betaalt voor de gemaakte uren, betaalt u nooit teveel voor uw verhuizing. En hoe meer u zelf (of met vrienden) helpt, hoe voordeliger u uit bent bij ons verhuisbedrijf.

Voor de kleinste budgetten biedt Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers een “doe-het-zelf-verhuizing“. Bij deze variant plaatsen wij een grote verhuiscontainer voor uw deur, welke u zelf kunt inladen. Als de container is ingeladen, brengen wij deze over naar uw nieuwe adres, zodat u in uw eigen tempo kunt uitladen. Op deze manier kunt u zeer voordelig verhuizen, zonder dat u talloze keren heen en weer moet rijden met een gehuurd busje. U kunt ook zelf verhuizen met opslag.

Kortom, voor elke verhuizing in Aerdenhout kunt u bij ons terecht. Oomen Verhuizers biedt een volledig schaalbare verhuisservice in Aerdenhout en omstreken.

Ervaren verhuisteam

Ons verhuisbedrijf werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio Aerdenhout. Onze vakmannen hebben allen jarenlange ervaring met verhuizen, waardoor wij een op en top verzorgde verhuisservice kunnen bieden.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

  • Demontage en montage van uw meubels
  • Inpakken van uw gehele inboedel
  • Overzees-verpakken van uw inboedel
  • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
  • Verhuizen van piano’s en vleugels, eventueel op hoogte
  • Speciaal transport van zeer grote of zeer zware items

De voorbereiding van uw verhuizing

Om de verhuizing van of naar Aerdenhout soepel te laten verlopen, is het van groot belang dat alles goed staat ingepakt op de dag van het verhuizen. Dit kunt u ook aan ons verhuisbedrijf overlaten, zodat u zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Als u ervoor kiest om zelf de inboedel in te pakken, brengen wij vooraf bij u de volgende verhuismaterialen:

Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op met onze verhuisservice. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken.

Verhuislift huren in Aerdenhout

Wilt u een verhuislift huren in Aerdenhout? Ook dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers aan het goede adres. Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften en adderliften. Onze modellen verhuisliften variëren tussen kleine soorten welke in een achtertuin geplaatst kunnen worden, tot grote verhuisliften welke 400kg kunnen liften tot de negende etage.

Onze verhuislift-service in Aerdenhout is ook erg handig wanneer u zelf gaat verhuizen, bijvoorbeeld met behulp van onze doe-het-zelf-service. Verder kunt u onze verhuisliften ook inhuren voor korte duur, handig als u een nieuw bankstel krijgt geleverd welke niet in de lift past.

Een verhuislift huren is erg voordelig. U huurt bij ons al een verhuislift in Aerdenhout voor €90 inclusief btw en voorrijkosten. U kunt via onze website direct een verhuislift huren. Heeft u een verhuislift nodig, lees dat eerst onze tips.

Meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf en verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem vrijblijvend contact op!

Verhuislift
Verhuizers

Bedrijfsverhuizing in Aerdenhout

Zoekt u een verhuizer voor uw zakelijke verhuizing in Aerdenhout? Oomen Verhuizers heeft ervaring met het verhuizen van een bedrijf. Doordat wij vooraf een projectplan opstellen en een risico-analyse met u maken, kunnen wij stiptheid garanderen en zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering niet verstoord wordt. Een verhuizing van een bedrijf in Aerdenhout kan namelijk voor verstoring in de werkzaamheden zorgen. Wij zorgen ervoor dat dit probleem geminimaliseerd wordt. Dit maakt de verhuizing een stuk gemakkelijker.

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.