Verhuisbedrijf Amstelveen | Erkende Verhuisservice | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
 • 071 889 20 06
 • info@oomenverhuizers.nl
 • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend Verhuisbedrijf Amstelveen

Gaat u binnenkort verhuizen binnen, naar of vanuit Amstelveen? Dan heeft u een Verhuisbedrijf in Amstelveen nodig. Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf, en voert vele verhuizingen per maand in Amstelveen uit. In elke straat in Amstelveen kennen onze verhuizers de weg. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze verhuisservice de snelst-groeiende van de omgeving van Amstelveen.

Verhuisbedrijf Den Haag

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Amstelveen

Geen verhuisbedrijf in Amstelveen heeft een dienstenpakket dat zo breed is als dat van Oomen Verhuizers. Of uw verhuizing nu klein of groot en eenvoudig of complex is: voor elke verhuizing kunt u bij ons terecht. Door ons nieuwe en uitgebreide wagenpark kunnen wij elke verhuizing in Amstelveen eigen beheer uitvoeren. U kunt onder andere voor de volgende verhuizingen in Amstelveen bij ons terecht:

 • Particuliere verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizing in Amstelveen
 • Piano verhuizen in Amstelveen
 • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer
 • Verhuizingen met opslag
 • Goedkoop verhuizen op uurbasis, waarbij u betaalt voor de gemaakte uren

Elke verhuizing die wij uitvoeren is volledig verzekerd tot een bedrag van minimaal €100.000

Het beste verhuisbedrijf van Amstelveen

Verhuizen doet u niet dagelijks. Ons verhuisbedrijf gelukkig wel. Sterker nog, wij voeren ongeveer vijf verhuizingen per dag uit. Hierdoor is ons verhuisbedrijf wekelijk in Amstelveen te vinden. Wanneer u bij ons een offerte voor de verhuizing opvraagt, komt één van onze verhuisadviseurs vrijblijvend bij u langs. De verhuisadviseur neemt al uw wensen met u door. Ook vraagt hij of zij naar alle bijzonderheden ten aanzien van uw inboedel of uw woningen. Zo kunnen we goed voorbereid aan uw verhuizing starten, en weten we zeker dat deze soepel verloopt. Naast het standaard verhuiswerk, bieden wij ook aanvullende diensten aan om u compleet te ontzorgen. Extra verhuisdiensten die wij aanbieden zijn onder andere:

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen
 • Afkoppelen een aankoppelen van witgoed en apparatuur
 • Extra klussen in en om het huis, bijvoorbeeld ophangen van lampen, gordijnen en schilderijen
 • Verpakken van kunstwerken en kwetsbaarheden
 • Export-verpakken van uw inboedel voor uw verhuizing overzees

Wij kunnen u wereldwijd van dienst zijn met uw verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing van of naar Amstelveen kunt u dus contact met ons opnemen.

Ook voor verhuizingen met tussentijdse opslag

De meeste verhuizingen in de regio Amstelveen gaan direct van A naar B. Maar het kan ook voorkomen dat u tussentijdse opslag nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen doordat uw nieuwbouwwoning nog niet af in, of als u eerst uw woning nog gaat verbouwen. Wat uw reden voor tussenopslag ook is, bij ons verhuisbedrijf is opslag een fluitje van een cent. Wij kunnen uw inboedel namelijk direct bij u voor de deur in een verhuiscontainer laden. Nadat onze verhuizers uw inboedel vakkundig hebben ingeladen in de verhuiscontainer, wordt deze overgebracht naar onze opslagruimte. Hier wordt uw inboedel verwarmd en beveiligd opgeslagen. De termijn van opslag maakt voor ons niet uit. Opslag kan vanaf één dag tot meerdere jaren.

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben vanuit de opslag in Amstelveen, maken we een afspraak voor de bezorging. Hierna komen wij uw inboedel weer in Amstelveen afleveren. Dit gebeurt net als bij het inladen van uw inboedel direct vanuit de verhuiscontainer. Doordat wij uw inboedel niet hoeven over te laden, besparen wij hiermee veel kosten. Daarnaast is de kans op schade tijdens de verhuizing stukken kleiner.

Verhuislift huren in Amstelveen

Ook wanneer u een verhuislift wilt huren in Amstelveen bent u bij ons aan het goede adres. Het huren van een verhuislift kan een uitkomst zijn wanneer u zelf gaat verhuizen. Maar ook wanneer u nieuwe meubels krijgt geleverd in uw appartement is het huren van een verhuislift handig.

Onze verhuisliften kunnen tot een hoogte van 29 meter hoogte komen. Dit is afhankelijk van de parkeersituatie ongeveer de tiende etage. Het maximale gewicht van onze verhuisliften bedraagt 400kg. Dit is voldoende voor het liften van een piano of vleugel. Wanneer dit gewicht niet toereikend is, kunnen wij u ook van dienst zijn met onze eigen hijskraan.

U huurt al een verhuislift in Amstelveen voor €95 inclusief btw

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071-8892006!

0