Verhuisbedrijf Amsterdam

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf in Amsterdam

Gaat u verhuizen naar Amsterdam? Of woont u al in deze mooie stad, maar gaat u over naar een andere woning? Als u een verhuisbedrijf in Amsterdam zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u geniet van een zorgeloze verhuizing. Wij kunnen alle aspecten van een verhuizing voor u uit handen nemen. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor tijdelijke opslag, een verhuislift of verhuismaterialen. 

Wij zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland en dat is niet voor niets. Bij ons verhuisbedrijf vindt u specialisten op elk gebied. Wij helpen niet alleen particulieren; ook als uw bedrijf gaat verhuizen met een verhuisbedrijf naar Amsterdam staan wij voor u klaar. Onze verhuizers zijn betrouwbaar en hebben veel ervaring waardoor wij hoge kwaliteit kunnen bieden. Gaat u binnenkort verhuizen in Amsterdam en wilt u meer weten over Oomen verhuizers? Lees dan verder. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Deze is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.  

 

|

Onze verhuisservice in Amsterdam

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing.

 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuisservice in Amsterdam

Wij weten niet alleen met een gewone particuliere verhuizing raad, ons verhuisbedrijf helpt u ook graag bij specifieke projecten in Amsterdam. Wij hebben specialisten op verschillende gebieden en we beschikken over uitgebreid materieel. Hierdoor kunnen wij als verhuisbedrijf in Amsterdam zelfs de meest ingewikkelde en grote verhuizingen aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een kantoor- of bedrijfsverhuizing in Amsterdam. Dit zijn complexe verhuizingen, maar dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat deze soepel verloopt. Ook helpen wij u graag bij een seniorenverhuizing of wanneer u uw piano of vleugel verhuizen in Amsterdam. Kiest u voor Oomen Verhuizers als verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan zult u zeker met een tevreden blik terugkijken op uw verhuizing. 

 

Verhuisbedrijf in Amsterdam

Bij de zoektocht naar “Verhuizers Amsterdam” komen mensen vaak bij ons terecht. 

Verhuiswagen
Huis in Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam met opslag

Gaat u verhuizen naar Amsterdam en heeft u (tussentijdse) opslag nodig? Wij slaan uw spullen veilig op in ons geavanceerde opslagcentrum in Katwijk, dit doen wij in combinatie met uw verhuizing. Uw huisraad wordt op locatie zorgvuldig ingeladen in één van onze hygiënische opslagruimtes. Na het inladen vervoert de chauffeur uw opslagruimte naar onze hoofdlocatie. De geautomatiseerde kraan tilt de opslagbox van de vrachtwagen waarna deze zal worden opgestapeld in het opslagcentrum. Heeft u tussentijds toegang nodig tot uw spullen? Dit regelt u eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer. Nadat u een sms- bericht heeft ontvangen heeft u toegang tot uw opslagruimte met uw unieke code.

U kunt ook gebruik maken van onze opslagdienst wanneer u gaat verbouwen of onderhoudwerkzaamheden uitvoert aan uw huis. Alle opslagruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te vervoeren en kunnen op locatie worden geplaatst en voor u worden in of- uitgeladen. 

Tijdelijke opslag voor uw verhuizing

Verhuislift Amsterdam

Verhuislift

Onze hoofdstad staat bekend om zijn mooie grachtenpanden. En of u nou naar zo’n mooi grachtenpand of een andere woning gaat verhuizen in Amsterdam, de kans is erg groot dat er meubels naar boven gesjouwd moeten worden. De trap op met grote meubels is niet altijd een goede combi en in sommige gevallen is het gewoon simpelweg niet mogelijk. Een verhuislift huren in Amsterdam is daarom een goed idee. Kiest u ervoor om onze verhuizers Amsterdam in te schakelen? Dan kunnen wij een verhuislift voor u meenemen. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen de verhuislift en een chauffeur te huren, wanneer u de klus zelf gaat klaren. 

Een verhuislift van ons verhuisbedrijf komt tot wel 29 meter hoog en heeft een draagvermogen tot 400 kilo. Een bank, piano of andere zware meubelstukken naar boven krijgen is dus geen enkel probleem. Twijfelt u of het verstandig is een lift in te schakelen wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam? Het huren van een verhuislift heeft verschillende voordelen. 

Grote meubels die niet door het trappenhuis passen brengt u gemakkelijk naar boven. Zit uw appartement niet dichtbij de trap of lift? Dan zal een verhuislift ervoor zorgen dat uw verhuizing een stuk sneller zal verlopen. Daarnaast ondervinden uw buren geen hinder van uw verhuizing, omdat u niet het trappenhuis of de lift van de appartementen bezet houdt. Dus bent u op zoek naar een verhuislift Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen uit Amsterdam

Als u gaat verhuizen met ons verhuisbedrijf uit Amsterdam, dan hoeft u dit niet bij Gemeente Amsterdam te melden. Wél is het belangrijk om uw verhuizing aan uw nieuwe gemeente door te geven. Wat u hiervoor nodig hebt en hoe dit moet kunt u navragen bij uw nieuwe woonplaats. Uw kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór of tot 5 dagen ná uw verhuizing doorgeven. Gaat u uit Gemeente Amsterdam verhuizen, dan geeft uw nieuwe woonplaats dit door aan Amsterdam. Vervolgens wordt u automatisch uitgeschreven, hier krijgt u geen bericht van. Van uw nieuwe gemeente ontvangt u wel een bevestiging van uw inschrijving. De termijn van 5/6 werkdagen gaat pas in op uw verhuisdatum, ook als u de verhuizing al eerder hebt doorgegeven. U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór de verhuisdatum doorgeven, tot 5 dagen erna. Als u uw adreswijziging niet of te laat doorgeeft dan riskeert u een boete. Ook goed om te weten: gaat u verhuizen in Amsterdam, dan moet u voor drinkwater zelf uw verhuizing doorgeven bij Waternet.

Internationaal verhuizen

Ruilt u de hoofdstad in voor een woning in het buitenland en verhuist u bijvoorbeeld naar Spanje, Frankrijk of Italië? Oomen Verhuizers voert op grote schaal verhuizing uit zowel in binnen- als buitenland. Met een groot netwerk aan internationale partners is Oomen Verhuizers de geschikte partij voor uw verhuizing naar het buitenland. Wij nemen al uw zorgen uit handen als het gaat om het vergaren van de juiste documentatie en het verschepen van uw huisraad naar het buitenland. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op middels het offerteformulier.

Verhuizers van een verhuisbedrijf in Amsterdam

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam? Bij ons wordt elke offerte op maat gemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf kiest wat wij voor u uit handen nemen. Wij hebben dus een passende oplossing voor bijna elk project. U kunt alleen een verhuislift huren, maar als u geen zin hebt in stress en sjouwen, dan kunnen wij ook de hele verhuizing van u overnemen. We kunnen verhuisdozen voor u in- en uitpakken en ook meubels voor u demonteren en weer monteren. Het is zélfs mogelijk om onze Handymen-Service in te schakelen zodat wij ook dingen als gordijnen en televisies voor u kunnen ophangen. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat u uw bezittingen erg lief hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze veilig op de juiste plek te krijgen. Nieuwsgierig geworden wat wij als verhuizers Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Oomen Verhuizers voert dagelijks verhuizingen uit in de hoofdstad. Maar is ook werkzaam in de omgeving van Amsterdam, onder andere in:

 

Veelgestelde vragen

De exacte kosten van een verhuizing verschillen van verhuizing tot verhuizing. Logischerwijs is een verhuizing van een appartement naar een appartement waarbij weinig spullen verplaatst moeten worden voordeliger dan het verhuizen van de inboedel van een groot huis. Kosten hangen er onder andere van af hoeveel spullen je wilt verhuizen, hoeveel verhuishulp je van het verhuisbedrijf in Amsterdam wilt hebben en of je aanvullende dingen kiest. Dit kan bijvoorbeeld verhuismateriaal of een opslagbox zijn. Je vraagt op onze website een offerte aan om te weten wat je verhuizing van of naar Amsterdam gaat kosten.

Je wordt volledig ontzorgd bij de verhuizing in Amsterdam, omdat we je al het werk uit handen nemen. Oomen Verhuizers is aangesloten bij “Erkende Verhuizers”, een brancheorganisatie, waardoor je van verschillende voordelen profiteert. We garanderen een soepele verhuizing, je inboedel is verzekerd tijdens d verhuizing en al onze medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd. Daarnaast verzorgen we alle verhuizingen CO2-neutraal.

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

Je kunt Oomen Verhuizers inschakelen voor je hele verhuizing of voor een deel ervan. Laat ons bijvoorbeeld de grote meubels verhuizen en verplaats zelf de dozen in de auto. Je kiest helemaal zelf hoeveel van de verhuizing je door ons laat uitvoeren. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het vervoer, voor opslagruimte of voor een volledige verhuizing.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Wanneer je voor Oomen Verhuizers kiest, profiteer je van diverse voordelen die horen bij het kiezen voor een verhuisbedrijf in Amsterdam. We zijn gewend aan verhuizen in de stad en onze gediplomeerde verhuizers weten precies hoe ze je spullen veilig uit en in de woning krijgen, ook wanneer je bijvoorbeeld naar de derde verdieping gaat verhuizen en er een smal trappenhuis is. Bij Oomen Verhuizers kun je diverse verhuisservices boeken en eventueel een opslagbox huren wanneer je behoefte hebt aan opslagruimte. Je spullen zijn verzekerd, we gaan zorgvuldig te werk en je verhuist zonder zorgen.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

De tijd die je moet inplannen voor een verhuizing hangt ervan af wat er precies moet gebeuren. Eén verhuiswagen inladen met enkele meubels en een paar dozen gaat snel, terwijl de inboedel van een groot huis misschien wel om meerdere verhuiswagens vraagt. Een andere factor is de afstand tussen de twee huizen; een verhuizing binnen Amsterdam kost weinig reistijd, terwijl een verhuizing van Groningen naar Amsterdam meer tijd kost. Zakelijke verhuizingen kosten vaak meer tijd, omdat er meer spullen verplaatst moeten worden. We kunnen je een goede inschatting van de tijd geven voor jou specifieke situatie en gaan efficiënt te werk.

Door voor Oomen Verhuizers te kiezen, kies je voor een zorgeloze verhuizing. We zijn een ervaren verhuisbedrijf in Amsterdam en helpen je om binnen de stad, naar de stad of juist uit de stad te verhuizen. We kunnen je zowel bij een particuliere als zakelijke verhuizing helpen. We werken met allerlei specialisten en hebben uitgebreid materiaal, waardoor we ieder type verhuizing makkelijk uit kunnen voeren. Heb je opslagruimte nodig tijdens of na je verhuizing? Ook hierbij kunnen we je helpen met veilige en voordelige opslagboxen in een opslagcentrum.

Verhuis je van het buitenland naar Amsterdam of vanuit Amsterdam naar het buitenland? Een internationale verhuizing vraagt om een hoop geregel en lang niet ieder verhuisbedrijf verzorgt verhuizingen naar het buitenland. Oomen Verhuizers is ervaren als het aankomt op internationale verhuizingen van of naar Amsterdam. We helpen je om de juiste documentatie te verzamelen en om al je spullen veilig naar het buitenland te vervoeren. We hebben partners in diverse landen en kunnen je op deze manier goed helpen bij je internationale verhuizing.