Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Bloemendaal

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Bloemendaal

Bent u van plan te gaan verhuizen en heeft u een professioneel verhuisbedrijf in Bloemendaal nodig? Oomen Verhuizers is hét verhuisbedrijf voor de gehele gemeente Bloemendaal. 

 

Wij zijn u dus ook graag van dienst als u in Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang woont! Oomen Verhuizers is een middelgroot verhuisbedrijf waarbij u terecht kunt voor zowel particuliere, zakelijke als internationale verhuizingen. Ook voor verhuizingen met tussentijdse opslag bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder meer over onze verhuisservice!

|

Onze verhuisservice in Bloemendaal

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing.

 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Bloemendaal, Bennebroek, Overveen en Vogelenenzang

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Bloemendaal en omgeving. Door ons zeer uitgebreide wagenpark en ons team van ervaren en enthousiaste verhuizers kunnen we werkelijk elke verhuizing aan. U kunt hierbij denken aan kleine of grote particuliere verhuizingen rondom Bloemendaal, maar ook voor eenvoudige en complexe kantoorverhuizingen kunt u bij ons terecht. Onze verhuiswagens rijden dagelijks door Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Maar ook in Bennebroek en Bentveld zijn wij goed vertegenwoordigd.

Naar reguliere verhuizingen, kunt u ook voor onder andere de volgende bijzaken bij ons terecht:

  • Bedrijfsverhuizing
  • Kantoorverhuizing
  • Opslag
  • Verhuizing met opslag
  • Verhuislift huren
  • Piano verhuizen
  • Vleugel verhuizen
  • Autolaadkraan
  • Verhuisdozen

Kortom, wanneer u gaat verhuizen in Bloemendaal, Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang zit u bij ons altijd goed!

Verhuisbedrijf Bloemendaal
Verhuizer

Unieke verhuisservice: Het modernste verhuisbedrijf van Bloemendaal

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Bloemendaal en omgeving. Wij beschikken over een zeer jong en modern wagenpark, met verhuiswagens in diverse maten. Daarnaast beschikken wij over diverse verhuisliften, en zelf een eigen hijskraan. Ons gehele wagenpark is voorzien van een milieuvriendelijke Euro 6 motor of een elektromotor. Hierdoor kunnen wij in elke milieuzone of binnenstad van Europa komen. Ook ons kantoor behoort tot de meest moderne verhuiskantoren van Nederland. Door verregaande automatisering kunnen wij u op een efficiënte manier van dienst zijn. U profiteert hiervan door onze lage overheadkosten. De kosten die u bij ons verhuisbedrijf betaalt voor een verhuizing investeren wij in kwaliteit, en niet in onnodige kosten. Oomen Verhuizers: de meeste efficiënte verhuizer van Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang!

Een zorgeloze verhuizing in Bloemendaal, Overveen en Bentveld

Of u nu gaat verhuizen naar Bloemendaal, Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang; met Verhuisbedrijf Oomen heeft u altijd een zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers hebben allemaal jarenlange ervaring, en zijn gediplomeerd verhuizer. Hierdoor kunt u zelfs de meeste kwetsbare en kostbare inboedels aan onze verhuisservice toevertrouwen. In het geval dat er onverhoopt iets misgaat, bent u bij ons uitstekend verzekerd. Bij ons is uw verhuizing standaard verzekerd tot een bedrag van €125.000. Wanneer uw inboedel deze waarde ontstijgt, kunnen wij de dekking eenvoudig verhogen.

Verhuizers
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing in Bloemendaal

Ook voor een zakelijke verhuizing in Bloemendaal kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Door middel van een projectplan en een risico-analyse kunnen wij ervoor zorgen dat de verhuizing soepel verloopt en dat uw bedrijfsvoering zoveel mogelijk door kan gaan. Op deze manier ervaart u zo min mogelijk hinder van de bedrijfsverhuizing. Of het nu om een kantoor gaat, een zorginstelling of het verhuizen van een archief, wij zorgen dat het transport veilig verloopt.

 

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.