Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Delft

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuizen naar Delft

Oomen Verhuizers, hét Erkende Verhuisbedrijf in Delft en omgeving. Gaat u verhuizen naar of binnen Delft? Ons verhuisbedrijf staat voor u klaar. Een high-end verhuisbedrijf voorzien van het nieuwste en beste materieel. Doordat wij op grote schaal verhuizingen uitvoeren in de omgeving Delft hebben wij de ervaring en expertise om uw verhuizing in goede banen te leiden. Ons Verhuisteam is ervaren en opgeleid door Erkende Verhuizers. Wij garanderen u een soepele en zorgeloze verhuizing waneer u kiest voor de experts van Oomen Verhuizers.

Vul vrijblijvend het offerteformulier, Verhuisbedrijf Delft zal spoedig contact met u opnemen.

|

Onze verhuisservice in Delft

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen met opslag

Naar Delft verhuizen met opslag

Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat u tussentijds uw inboedel of een deel hiervan (tijdelijk) moet onderbrengen. Oomen Verhuizers beschikt over de modernste en meest veilige opslaglocatie ter wereld. Ons verhuisbedrijf biedt u niet alleen een zorgeloze en soepele verhuizing maar u heeft ook de mogelijkheid uw spullen tussentijds op te slaan en er altijd bij te kunnen als het nodig is. Onze moderne en extreem veilige opslaglocatie is voorzien van een geklimatiseerde omgeving, geen enkel bedrijf ter wereld kan uw inboedel zo efficiënt, veilig en voordelig opslaan als ons verhuisbedrijf.

Kiest u voor tussentijdse opslag bij Oomen Verhuizers? Dan doorlopen wij de volgende stappen.

 1. De volledig geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox op een van onze vrachtwagens.
 2. De ervaren en Erkende Verhuizers brengen uw opslagbox naar de gewenste locatie, en laden uw inboedel in.
 3. Samen met de verhuizers sluit u de opslagbox af, en kunt u deze verzegelen voor maximale veiligheid.
 4. Wij vervoeren uw opslagbox naar onze veilige opslaglocatie.
 5. U kunt snel en gemakkelijk bij uw spullen waneer deze staan opgeslagen.
 6. Klaar voor de verhuizing? Wij brengen uw opslagbox naar uw nieuwe adres.

Internationaal verhuizen

De grens over met Oomen Verhuizers. Gaat u verhuizen naar het buitenland? bijvoorbeeld naar Spanje, Italië of  Frankrijk? Dan is Oomen Verhuizers u graag van dienst. In samenwerking met betrouwbare partners wereldwijd kunnen wij uw verhuizing naar het buitenland snel en efficiënt tot in de puntjes verzorgen. Doordat wij  met hoge regelmaat internationale verhuizingen uitvoeren kunnen wij uw verhuizing extra voordelig aanbieden wanneer u flexibel bent in de verhuisdatum. U kunt dan profiteren van een combinatierit. 

 

In onze kennisbank leest u meer over internationaal verhuizen en bereiden wij u voor met eenchecklist en handige inpaktips.

Naar Delft verhuizen

Ons verhuisbedrijf Delft is de meest complete aanbieder van verhuisservices in de regio Delft. Wij bieden u een breed scala aan uiteenlopende diensten en mogelijkheden. Zo kunt u zelf uw volledige verhuizing samenstellen om eventueel kosten te besparen. Liever alles uit handen geven aan onze verhuis experts? Wij staan graag voor u klaar en nemen uw wensen duidelijk met u door. 

Voor elk soort verhuizing kunt u bij ons terecht. Gaat het om een zakelijke verhuizing of een verhuizing naar het buitenland, ook dan bieden wij u een passend advies.

Een aantal van onze diensten voor u op een rijtje:

Verhuisbedrijf Delft

Modernste verhuisbedrijf in Delft

Onze verhuizers verlenen u de beste verhuisservice. Naast een ervaren team erkende verhuizers beschikt Oomen Verhuizers over het jongste wagenpark uit de regio. Doordat als onze apparatuur voorzien is van de laatste ontwikkelingen houden wij de brandstofkosten laag. Door zelf opgewekte energie wordt u volledig CO2 neutraal bezocht door onze verhuisexpert. Doordat wij milieubewust ondernemen kunnen wij met onze verhuisservice in elke binnenstad en milieuzone van Europa verhuizingen uitvoeren.

Het verhuisteam van Oomen Verhuizers maakt gebruik van de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt uw verhuizing uitvoeren. Hieronder een aantal voorbeelden van onze moderne apparatuur.

 • Geautomatiseerde processen op ons energieneutrale kantoorpand.
 • Jongste wagenpark met extreem laag brandstofverbruik.
 • Snelle verhuisliften.
 • Nieuwe verhuiswagen met wisselkraan om uw opslagruimte veilig en efficiënt  vervoeren.
 • Alle wagens zijn voorzien van een tracking systeem wat staat gekoppeld aan onze planning.

Verhuizen is Maatwerk

De verhuizers van ons verhuisbedrijf Delft weten als geen ander dat elke verhuizing andere uitdagingen met zich mee brengt. Verhuizen is maatwerk en dat bieden wij u graag aan. Kiest u voor een volledig verzorgde verhuizing en laat u alles uit handen nemen door onze verhuisservice of voert u graag een deel zelf uit? Wij denken met u mee. U kunt kiezen voor een bezoek of VideoCall met onze verhuisexpert om uw wensen door te nemen. Aan de hand daarvan komen wij bij u terug met een passend voorstel.

Kiest u ervoor zelf de touwtjes in handen te houden? Wij voorzien u van de volgende professionele verhuismiddelen:

 • De sterkste en extreem makkelijk te gebruiken verhuisdozen.
 • Verpakkingspapier voor uw servies
 • Extra grote dozen voor kleding, lampen en extra grote voorwerpen.
 • Speciale dozen voor uw TV, spiegels  en schilderijen.
 • Hygiënische hoezen voor matrassen en stoelen of banken.

Uitgepakt en ingericht? Ons verhuisteam haalt de materialen weer bij u op. 

Bent u benieuwd wat Oomen Verhuizers voor u kunt betekenen voor uw verhuizing in of naar Delft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel ons op nummer 088 321 99 00!

Verhuizers

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.