Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Diemen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Diemen

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Diemen? Bij Oomen Verhuizers bent u aan het juiste adres! Ons verhuisbedrijf is aangesloten bij de vakbond Erkende Verhuizers, hierdoor bent u extra verzekerd. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf met een uiterst betrokken team van specialisten, dat is uitgegroeid tot een begrip in Diemen. Gaat u internationaal verhuizen? Of misschien heeft een bedrijfsverhuizing voor de deur staan, u bent verzekerd van een ontspannen verhuizing. Indien u tussentijds uw spullen onder dient te brengen kunt u uw inboedel veilig opslag in ons moderne opslagcentrum, waar u altijd toegang tot hebt met uw persoonlijke toegangscode. Wil u vrijblijvend uw verhuizing met ons bespreken? Heeft u andere vragen of passend advies nodig? Vul het contactformulier in, u bent van harte welkom bij ons verhuisbedrijf in Diemen!

|

Onze verhuisservice in Diemen

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Erkende Verhuizers met ervaring

Al onze ervaren verhuizers zijn gediplomeerde Erkende Verhuizers. Hierdoor garanderen wij u een zorgeloze verhuizing aar of binnen Diemen. Oomen Verhuizers bezit alleen het beste materiaal wat uw verhuizing soepel zal laten verlopen. Allen de beste verhuisdozen, matrashoezen, en inpakpapier van Verhuisdozen.store. Pakt u zelf uw spullen in of geeft u dit uit handen aan onze professionals? Tussentijds opslaan of verhuist u direct naar uw nieuwe woning? Bij ons verhuisbedrijf in Diemen stelt u uw eigen verhuizing samen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en voorzien u van het juiste advies.

Hieronder een aantal werkzaamheden die ons verhuisbedrijf in Diemen voor u kan verzorgen:

 • Handy-man service
 • (De) montage werkzaamheden
 • In- en uitpakken van uw inboedel
 • Laden en lossen van uw opslagruimte
 • Professionele verhuizen van uw kunst en overige kostbare elementen

Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft over uw verhuizing naar Diemen

Verhuisbedrijf Diemen
Verhuizen met opslag

Veilig uw inboedel opslaan

Is uw nieuwe woning in Diemen nog niet gereed voor intrek? Is de verbouwing niet afgerond of verhuist u naar een nieuwbouw woning die nog niet klaar is? In dit geval bieden wij u de mogelijkheid uw inboedel (tijdelijk) op te slaan in ons moderne opslagcentrum. Uw opslagbox staat opgeslagen onder toezicht van 4k camera’s en bewegingsdetectoren, alleen de automatische kraan kan uw opslagruimte verplaatsen. Wanneer u toegang wilt tot uw opslagruimte regelt dit eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer..

Goed voorbereid verhuizen naar Diemen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin tijdig met plannen van uw verhuizing naar Diemen. Met de jarenlange ervaring van ons verhuisbedrijf in Diemen op het gebied van veel uiteenlopende verhuizingen, kunnen wij u passend advies bieden voor uw verhuizing. Om te beginnen lees u HIER een interessante blog met verhuistips voor uw verhuizing naar Diemen.

Vergeet niet de checklist te downloaden!

 

> Download hier de checklist.

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Als ervaren verhuisbedrijf in Diemen weten wij als geen ander dat iedere verhuizing een gespecialiseerde aanpakt vergt. Of u naar de stad verhuist of juist naar een ruimere omgeving met tuin, wij voorzien u van passend advies voor uw verhuizing in of naar Diemen.

Nadat wij met u een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd kunt u op eigen tempo een inschatting maken van de werkzaamheden die u uit handen wilt geven. Een persoonlijke aanpak geeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u wel overwogen een beslissing maken. Gaat u zelf inpakken? Wij voorzien u graag van de volgende professionele verhuismaterialen:

 • Extra stevige verhuisdozen met automatische bodem van Verhuisdozen.store.
 • 100% gerecycled inpakpapier voor uw servies en breekbare voorwerpen.
 • XL dozen voor laten, kussens en overige grote spullen.
 • Speciale boekendozen
 • Speciale dozen voor uw spiegels, tv en schilderijen.
 • Hygiënische hoezen voor uw matrassen, bank en stoelen.

Indien gewenst ondersteunen wij u met onder andere de volgende zaken:

 • Het verzorgen van gemeentelijke ontheffing
 • Afvoeren van oude huisraad
 • Tussentijds opslaan van uw spullen

Wilt u weten wat Oomen Verhuizers kan doen voor uw verhuizing naar Diemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier.

Verhuizers

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.