Verhuisbedrijf Lelystad | Oomen Verhuizers uw verhuisspecialist
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers

Dé Erkende Verhuizer van de
Duin- en Bollenstreek.

Verhuisbedrijf

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Lelystad

 Verhuizen naar of vanuit Lelystad? Oomen Verhuizers is dé Erkende Verhuizer uit de omgeving. Een ervaren verhuisbedrijf voorzien van laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van verhuismateriaal. Snelle verhuisliften, een jong en zuinig wagenpark en een zelfvoorzienend hoofdkantoor. Al jaren zijn de ervaren en Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers de aangewezen partij voor uiteenlopende verhuizingen. Of u nu particulier, zakelijk of internationaal verhuist, bij ons verhuisbedrijf bent u in goede handen.

Passen advies voor uw verhuizing? Vul hieronder vrijblijven het offerte formulier in.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

1
2
3

Erkend en ervaren

Alle verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn gediplomeerde Erkende Verhuizers, hierdoor bent u verzekerd van een vlekkeloze verhuizing naar of vanuit Lelystad. Uw kostbare spullen zijn in goede handen. Oomen Verhuizers gebruikt alleen het beste materiaal en de stevigste verhuisdozen van Verhuisdozen.store. Door op grote schaal veel uiteenlopende verhuizingen te hebben uitgevoerd is er voor uw verhuizing geen beter partner dan Oomen Verhuizers. Een professionele en persoonlijke aanpak, waarin u de volledige vrijheid heeft in het beheren van de werkzaamheden. Pakt u zelf de verhuisdozen in of geeft u de gehele verhuizing uit handen? Wij gaan graag met u in gesprek en bieden u vrijblijvend een passend voorstel.

Hieronder een aantal werkzaamheden die de Erkende Verhuizers u uit handen kunnen nemen: 

 • Montage en demontage van uw meubels.
 • In en uitpakken van uw eigendommen.
 • Handy-man service.
 • Laden en lossen van uw opslagruimte
 • Verhuizen van kunst, schilderijen en overige kostbare elementen.

Voor een vlekkeloze verhuizing kiest u voor de professionals van Oomen Verhuizers. Onze specialisten zitten klaar waneer u vragen heeft over uw verhuizing naar Lelystad.

Wij leveren u maatwerk

Als ervaren verhuisbedrijf weten wij als geen ander dat elke verhuizing een persoonlijke aanpakt vergt. Verhuist u naar de stad, of juist naar een ruimere omgeving? In beide gevallen vraagt dit om de nodige specialisatie. Verhuizen vanuit een flat of appartementencomplex vraagt een hele andere aanpak dan een woonhuis. Onze verhuisspecialisten gaan graag met u in gesprek om u van passend advies te voorzien. U dient van te vore een inschatting te maken van de werkzaamheden die u uit handen geeft aan onze professionals en welke werkzaamheden u zelf uit wilt voeren. 

Gaat u zelf inpakken? Wij voorzien u van de volgende professionele verhuismaterialen: 

 • Verhuisdozen met automatische bodem van Verhuisdozen.store.
 • Inpakpapier voor uw servies en breekbare voorwerpen.
 • XL dozen voor lampen, kussen en andere grote spullen.
 • Speciale dozen voor uw boeken 
 • Dozen special ontworpen voor uw schilderijen, tv en spiegels.
 • Hygiënische hoezen voor uw bank, stoelen en matrassen.

Wanner alles is uitgepakt komen wij de materialen weer bij u ophalen.

Indien gewenst kan uw verhuisspecialist ook ondersteunen bij de volgende punten: 

 • verzorgen gemeentelijke parkeerontheffing 
 • Afvoeren van oude huisraad 
 • (Tussentijds) opslaan van uw spullen.

Benieuwd wat Oomen Verhuizers kan doen voor uw verhuizing naar Lelystad? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij Itten klaar om u te helpen! 

Inboedel tussentijds opslaan

Uw nieuwe woning in Lelystad is nog niet gereed voor intrek, er wordt nog verbouwd of u verhuist naar een nieuwbouwwoning. Oomen Opslag, zuster bedrijf van Oomen Verhuizers biedt u de unieke mogelijkheid uw spullen (tussentijds) op te slaan. Niet alleen kunt u gebruik maken van het modernste opslagcentrum ter wereld, maar maken wij het u graag nog gemakkelijker. UW spullen worden opgeslagen in een volledig zelfvoorzienend opslagcentrum, voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen. De geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagruimte in het extreem beveiligde opslagcentrum, waar u met gebruik van onze App zelf uw toegang tot uw locatie kunt regelen. Niet mer zware dozen door lange gangen sjouwen, w opslagruimte binnen één meter van uw auto, bus of aanhangwagen.

In het overzicht ziet u hoe u dit in een aantal stappen eenvoudig zelf kunt regelen.

Opslag Lelystad

Doe-het-zelf service

Uiteraard hoeft u er niet voor te kiezen u hele verhuizing naar Lelystad uit handen te geven aan onze Erkende Verhuizers.Ons verhuisbedrijf biedt u een doe-het-zelf service aan waneer u liever zelf de touwtjes in handen wilt houden. Pak zelf uw verhuisdozen in of demonteer uw meubels, bij Oomen Verhuizers kiest u zelf welke werkzaamheden u zelf uitvoert. Om u een eindje op weg te helpen hebben we hieronder een aantal services op een rijtje gezet: 

 • Aanhanger of verhuisbus huren. 
 • Verhuislift huren.
 • Mobiele opslag zelf regelen.
 • Goedkoop verhuizen.

Meer weten? Klik hier.

Goed voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin tijdig met het plannen van uw verhuizing vanuit of naar Lelystad. Met jarenlange ervaring op het gebied van veel uiteenlopende verhuizingen kunnen wij u passend advies bieden voor uw verhuizing. Om te beginnen leest u hier alvast een interessante blog met handige verhuistips. Vergeet onderdaan deze pagina uw verhuischecklist te downloaden!