Verhuisbedrijf Haarlem

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Haarlem

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf in Haarlem? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een verhuisbedrijf dat goed werk levert, afspraken nakomt en een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt. Oomen Verhuizers heeft jarenlange ervaring en verhuist u zorgeloos van de ene naar de andere woning. Ook voor internationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. U kiest zelf of u de volledig verhuizing wilt uitbesteden of slechts een deel hiervan. Oomen Verhuizers kan, indien gewenst, aanvullende hulp bieden, bijvoorbeeld bij het demonteren van meubelen.

|

Onze verhuisservice in Haarlem

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Een professionele en soepele verhuizing in Haarlem

Oomen Verhuizers is een goede keuze als verhuisbedrijf in Haarlem, omdat we u volledig ontzorgen tijdens de verhuizing. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”, wat betekent dat u profiteert van voordelen zoals een verzekerde inboedel, gediplomeerde verhuizers en een CO2-neutrale verhuizing. Oomen Verhuizers garandeert een soepele verhuizing in Haarlem. Een ander voordeel is dat u zelf kiest of u de volledige verhuizing of slechts een gedeelte aan ons wilt uitbesteden.

Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuiswagens

Zelf verhuizen of uitbesteden aan een verhuisbedrijf

Twijfelt u of u de verhuizing wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf? Het grootste voordeel van zelf verhuizen is dat u kosten bespaart, omdat u geen verhuizers hoeft te betalen. Hier komt wel een hoop stress en werk bij kijken. Daarnaast heeft u een bestelbusje of verhuiswagen nodig om alle meubels te verplaatsen en het huren daarvan kost ook geld. Met een professioneel verhuisbedrijf bent u verzekerd van een professionele en soepele verhuizing. Bespaar stress en tijd met professionele verhuizers!

Schaalbare verhuisservice

Verhuisbedrijf Oomen in Haarlem biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel zelf in te pakken voor het verhuizen, verzorgen wij voor u de volgende inpakmaterialen:

  • Professionele, zeer stevige verhuisdozen
  • Inpakpapier voor uw servies
  • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.
  • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s
  • Hygienische mastrashoezen

Na de verhuizing maken we een afspraak om het overgebleven materiaal weer bij u op te halen.

Wanneer u geen tijd heeft om alles in te pakken, kunnen wij u ook volledig ontzorgen. Bij een full-service verhuizing kunnen wij uw gehele inboedel vooraf inpakken en eventueel ook weer uitpakken. Al met al een volledig schaalbare verhuisservice in Haarlem en omstreken!

Verhuisservice op maat
Verhuizers

Ervaren verhuisteams

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Haarlem werkt enkel met de meest ervaren en beste verhuizers. Al onze professionals zijn goed opgeleid door het verhuiscollege van Erkende Verhuizers, en zijn al vele jaren werkzaam als verhuizer. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring, kunnen zij uw verhuizing soepel en schadevrij uitvoeren.

Naast het zeer ervaren personeel van onze verhuisservice, beschikt ons verhuisbedrijf over specialisten op de volgende gebieden van verhuizen:

  • Demontage en montage van meubels
  • Full-service inpakken en/of uitpakken van uw inboedel
  • Handyman-service
  • High-end verhuizingen en Art-Handling

Veelgestelde vragen

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel verhuisbedrijf in Haarlem, neemt u contact op met Oomen Verhuizers. We zijn een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. Bij het kiezen van een verhuisbedrijf is het belangrijk om voor een ervaren bedrijf te kiezen. Oomen Verhuizers is aangesloten bij “Erkende Verhuizers”, een brancheorganisatie voor verhuisbedrijven. Dit betekent dat we alleen met gediplomeerde verhuizers werken, uw inboedel verzekerd is en de verhuizing CO2-neutraal uitgevoerd wordt. U neemt contact met ons op via de website en heeft uw verhuizing in een mum van tijd geregeld.

We verzorgen verhuizingen voor particulieren in Haarlem. Of u nu van het ene naar het andere appartement verhuist of de inboedel van een groot landhuis wilt verplaatsen, bij Oomen Verhuizers helpen we u graag. We verzorgen allerlei soorten verhuizingen en stemmen ons personeel en materiaal af op uw behoeften. Kies er ook voor om alleen een deel van de verhuizing uit te besteden. We verhuizen bijvoorbeeld alleen grote meubels en u neemt de rest voor uw eigen rekening.

Naast particuliere verhuizingen, verzorgen we ook bedrijfsverhuizingen in Haarlem. Dit kan een verhuizing binnen de stad zijn, maar ook de verhuizing van uw bedrijf van of naar Haarlem. Wilt u de verhuizing ’s nachts uit laten voeren om zo hinder voor werknemers te voorkomen? Oomen Verhuizers voert de verhuizing uit wanneer u wilt en gaat zorgvuldig met uw spullen om. Met hulp van een professioneel verhuisbedrijf kunt u snel aan het werk op de nieuwe locatie!

Wat een verhuizing precies kost, hangt af van de situatie. Een verhuizing van een kleine inboedel van het ene appartement naar het andere in Haarlem is een stuk voordeliger dan de inhoud van een villa verhuizen van of naar Haarlem. Factoren die invloed hebben op de kosten zijn de hoeveelheid spullen, hoe ver de locaties van elkaar verwijderd zijn, hoeveel verhuishulp u nodig heeft en of u voor aanvullende diensten kiest. Een voorbeeld hiervan is hulp bij het demonteren van meubels. Vraag een offerte aan via onze website om de exacte kosten van uw verhuizing te weten te komen.

Oomen Verhuizers is een professioneel verhuisbedrijf en verzorgt allerlei verhuizingen. Ook voor een seniorenverhuizing in Haarlem kunt u bij ons terecht. We verhuizen alle spullen efficiënt, waardoor u hier geen omkijken naar heeft en ook geen stress ervaart. We houden altijd rekening met de bewoners, wat zeker bij een senioren verhuizing van groot belang is. Indien nodig helpen we bij het demonteren van meubels en het inpakken van de spullen, waardoor de senioren volledig ontzorgd worden. U kiest zelf hoeveel hulp gewenst is bij de senioren verhuizing in Haarlem.

U kunt bij Oomen Verhuizers terecht voor een internationale verhuizing. Verhuizen vanuit Haarlem naar het buitenland is een hele onderneming, zeker wanneer u al uw meubels en spullen meeneemt naar de nieuwe locatie. Met een ervaren verhuisbedrijf wordt deze onderneming een stuk makkelijker en kunt u ontspannen aan uw buitenlandavontuur beginnen. We laden alle spullen in Haarlem in en bezorgen deze direct voor de deur bij uw nieuwe onderkomen. Naast het zorgen voor ervaren verhuizers, is het ook belangrijk om al het papierwerk op orde te hebben dat hoort bij emigreren.