Verhuisbedrijf Haarlem

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Haarlem

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf Haarlem? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een verhuisbedrijf dat goed werk levert. Oomen verhuizers Haarlem komt altijd afspraken na en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben jarenlange ervaring en verhuist u zorgeloos van de ene naar de andere woning. 

 

Ook voor internationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. U kiest zelf of u de volledig verhuizing wilt uitbesteden of slechts een deel hiervan. Oomen Verhuizers Haarlem kan, indien gewenst, aanvullende hulp bieden, bijvoorbeeld bij het demonteren van meubelen.

|

Onze verhuisservice Haarlem

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Een professioneel en soepel verhuisbedrijf Haarlem

Oomen Verhuizers is een goede keuze als verhuisbedrijf Haarlem. We ontzorgen u volledig tijdens de verhuizing. Dit betekent dat u profiteert van voordelen zoals een verzekerde inboedel, gediplomeerde verhuizers en een CO2-neutrale verhuizing. 

 

Oomen verhuizers Haarlem garandeert een soepele verhuizing in Haarlem. Een ander voordeel is dat u zelf kiest of u de volledige verhuizing aan ons over laat.  Het is namelijk ook mogelijk om slechts een gedeelte of slechts een gedeelte uit te besteden. 

Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuiswagens

Zelf verhuizen of uitbesteden aan een verhuisbedrijf Haarlem

Twijfelt u of u de verhuizing wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf Haarlem? Het grootste voordeel van zelf verhuizen is dat u kosten bespaart. U hoeft namelijk geen verhuizers te betalen. 

 

Hier komt wel een hoop stress en werk bij kijken. Daarnaast heeft u een bestelbusje of verhuiswagen nodig om alle meubels te verplaatsen. Het huren daarvan kost ook geld. 

 

Met een professioneel verhuisbedrijf Haarlem bent u verzekerd van een professionele en soepele verhuizing. Bespaar stress en tijd met professionele verhuizers!

Schaalbare verhuisservice Haarlem

Verhuisbedrijf Oomen in Haarlem biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Kiest u ervoor zelf uw inboedel in te pakken? 


Wij verzorgen voor u de volgende inpak materialen:

  • Professionele, zeer stevige verhuisdozen
  • Inpakpapier voor uw servies
  • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.
  • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s
  • Hygienische mastrashoezen


Na de verhuizing maken we een afspraak om het overgebleven materiaal weer bij u op te halen.


Wanneer u geen tijd heeft om alles in te pakken, kunnen wij u ook volledig ontzorgen. Bij een full-service verhuizing kunnen wij uw gehele inboedel vooraf inpakken en eventueel ook weer uitpakken. Al met al een volledig schaalbare verhuisservice in Haarlem en omstreken!


Uw inboedel tijdelijk opslaan? Ook dat is mogelijk je kunt bij Oomen opslagruimte huren Haarlem.

Verhuisservice op maat
Verhuizers

Ervaren verhuizers Haarlem

Oomen Verhuizers Haarlem werkt enkel met de meest ervaren en beste verhuizers. Al onze professionals zijn goed opgeleid. Veel zijn al vele jaren werkzaam als verhuizer. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring, kunnen zij uw verhuizing soepel en schadevrij uitvoeren.

Naast het zeer ervaren personeel van onze verhuisservice Haarlem, beschikt ons verhuisbedrijf Haarlem over specialisten op de volgende gebieden van verhuizen:

  • Demontage en montage van meubels
  • Full-service inpakken en/of uitpakken van uw inboedel
  • Handyman-service
  • High-end verhuizingen en Art-Handling
 
Verhuizen buiten Haarlem? Natuurlijk is Oomen hier ook mee bekend. Zo kunnen wij u in de randstad onderanderen helpen met verhuizen met ons Verhuisbedrijf LeidenVerhuisbedrijf Den HaagVerhuisbedrijf Katwijk en Verhuisbedrijf Noordwijk.

Vindt uw verhuizing plaats in het zuiden van ons land? Denk dan ook eens aan ons Verhuisbedrijf Tilburg

Veelgestelde vragen Verhuisbedrijf Haarlem

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf Haarlem? Neem dan contact op met Oomen Verhuizers Haarlem. We zijn een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. Bij het kiezen van een verhuisbedrijf Haarlem is het belangrijk om voor een ervaren bedrijf te kiezen. 

 

Oomen Verhuizers Haarlem, is een gerenommeerd verhuisbedrijf. Dit betekent dat we alleen met gediplomeerde verhuizers werken. Uw inboedel is hiermee verzekerd en de Haarlem verhuizing wordt CO2-neutraal uitgevoerd. Neem contact met ons op via de website en uw verhuizing Haarlem is binnen een mum van tijd geregeld.

We verzorgen verhuizingen voor particulieren in Haarlem. Verhuist u van het ene naar het andere appartement? Of moet uw inboedel worden verplaatst naar een groot landhuis? Bij Oomen Verhuizers Haarlem helpen we u graag. 

 

We verzorgen allerlei soorten verhuizingen en stemmen ons personeel en materiaal af op uw behoeften. Kies er ook voor om alleen een deel van de verhuizing Haarlem uit te besteden. We verhuizen bijvoorbeeld alleen grote meubels en u neemt de rest voor uw eigen rekening.

Naast particuliere verhuizingen, verzorgen we ook bedrijfsverhuizingen in Haarlem. Dit kan een verhuizing binnen de stad zijn. Maar ook de verhuizing van uw bedrijf van of naar Haarlem. Wilt u de verhuizing ’s nachts uit laten voeren om zo hinder voor werknemers te voorkomen? 

 

Oomen Verhuizers Haarlem voert de verhuizing uit wanneer u wilt en gaat zorgvuldig met uw spullen om. Met hulp van een professioneel verhuisbedrijf kunt u snel aan het werk op de nieuwe locatie!

Wat een verhuizing precies kost, hangt af van de situatie. Een verhuizing van een kleine inboedel is bijvoorbeeld voordeliger dan de inhoud van een villa verhuizen.

 

Een factor die invloed heeft op de kosten is bijvoorbeeld de hoeveelheid spullen. Ook de afstand tussen beide locaties heeft invloed. Daarnaast is er nog de keuze voor verhuishulp en aanvullende diensten. 

 

Een voorbeeld hiervan is hulp bij het demonteren van meubels. Vraag een offerte aan via onze website voor de exacte kosten van uw verhuizing.

Oomen Verhuizers Haarlem is een professioneel verhuisbedrijf en verzorgt allerlei verhuizingen. Ook voor een seniorenverhuizing in Haarlem kunt u bij ons terecht. 

 

We verhuizen alle spullen efficiënt, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Zo minimaliseren wij de kans op verhuisstress. We houden altijd rekening met de bewoners, wat zeker bij een senioren verhuizing van groot belang is. 

 

Indien nodig helpen we bij het demonteren van meubels. Ook het inpakken van de spullen, kunt u aan ons overlaten. U kiest zelf hoeveel hulp gewenst is bij de senioren verhuizing in Haarlem.

U kunt bij Oomen Verhuizers Haarlem terecht voor een internationale verhuizing. Verhuizen vanuit Haarlem naar het buitenland is een hele onderneming. Zeker wanneer u al uw meubels en spullen meeneemt naar de nieuwe locatie. 

 

Met een ervaren verhuisbedrijf Haarlem wordt deze onderneming een stuk makkelijker. Zo kunt u ontspannen aan uw buitenlandavontuur beginnen. 

 

We laden alle spullen in Haarlem in en bezorgen deze voor de deur. Onze verhuisservice Haarlem kan u ontzorgen. Voor u zelf is het belangrijk om al het papierwerk op orde te hebben dat hoort bij emigreren