Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Heemstede

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Heemstede

Verhuist u van of naar Heemstede, en zoekt u een verhuisbedrijf in Heemstede dat professioneel werk aflevert, zorgvuldig werkt en afspraken nakomt bij de verhuizing? Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf en is u graag van dienst als u gaat verhuizen in of om Heemstede. Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Wilt u meer weten over onze verhuisservice? Lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Heemstede

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Heemstede

Oomen Verhuizers is het meest complete verhuisbedrijf op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Heemstede. Van een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing tot de totaal ontzorgde full-service verhuizing kunt bij ons terecht. En alle soorten verhuisservice daar tussenin. Een greep uit onze verhuisservice:
Verhuisbedrijf Heemstede
Containerhal

Het modernste verhuisbedrijf van Heemstede

Oomen Verhuizers in Heemstede is het meest innovatieve verhuisbedrijf uit de regio. Doordat wij werken met de nieuwste technologieën, zijn wij in staat efficiënt en met lage overheadkosten te werken bij het verhuizen. Wat we hiermee besparen, investeren wij in kwaliteit. Daardoor kunnen wij u de beste verhuisservice in Heemstede leveren, zonder dat u hiervoor teveel betaalt. Een paar voorbeelden van hoe ons verhuisbedrijf te werk gaat bij een verhuizing:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De jongste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik.
 • De modernste en snelste verhuisliften: 400kg tot de negende verdieping
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om efficiënt verhuiscontainers om te wisselen
 • Track & Trace op alle verhuiswagens waardoor efficiency-voordelen worden behaald die u in de prijs terugvindt

Ervaren verhuisteams

Bij Oomen Verhuizers werken we met gediplomeerde en ervaren verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf in Heemstede hebben de noodzakelijke opleidingen gevolgd en beheersen het vak van verhuizer tot in de puntjes.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

 • Demontage- en montagewerkzaamheden
 • Inpakken van de gehele inboedel
 • Export-pakken voor verhuizingen overzee
 • Handyman-services
 • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
 • Hijsen en liften van piano’s, vleugels en andere grote en zware stukken
Container laden
Verhuisdozen

De voorbereiding van uw verhuizing

Voor soepel en ontspannen verhuizen is het belangrijk dat de verhuizing goed wordt voorbereid voordat uw verhuisbedrijf in Heemstede arriveert. Ruim vóór uw verhuizing uw huis op en doe weg wat weg kan. Pakt u zelf alles in, dan moeten alle voorwerpen die in een doos passen, in een verhuisdoos worden geplaatst. Wilt u een all-in verhuizing, dan pakt ons verhuisbedrijf uw gehele inboedel in. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengen onze verhuizers vooraf bij u de volgende verhuismaterialen:

Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken, voordat wij u gaan verhuizen.

Bedrijfsverhuizing in Heemstede

Ook voor een bedrijfsverhuizing in Heemstede kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij begrijpen dat het verhuizen van een bedrijf snel en soepel moet verlopen, zodat alle werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan. Daarom stellen wij vooraf een projectplan op. Dit doen wij in samenspraak met u. Op deze manier kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden en dat de verhuizing snel en soepel kan verlopen.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.