Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Hillegom

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuizen naar Hillegom

Verhuist u van of naar Hillegom, en zoekt u een verhuisbedrijf Hillegom dat netjes werkt en afspraken nakomt? Erkend Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan u dan uitstekend van dienst zijn bij het verhuizen in Hillegom en omgeving. Oomen Verhuizers is het snelst-groeiende verhuisbedrijf Hillegom en van de Duin- en Bollenstreek, dat gaat niet vanzelf. Meer weten over onze verhuisservice en een verhuizing met Oomen? Lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Hillegom

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Hillegom

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Hillegom en omgeving. Ook op het gebied van tijdelijke opslag en mobiele opslag van uw inboedel ontzorgt ons verhuisbedrijf Hillegom u volledig. Wij kunnen uw verhuizing verzorgen zoals u dat wilt, en passend binnen elk budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing, of voor een totaal ontzorgde verhuizing met alle denkbare opties. Voorbeelden van onze verhuisservice:

Verhuizers

Bedrijfsverhuizing Hillegom

Een bedrijfsverhuizing in Hillegom kan erg hectisch zijn. Om toch alles zo goed mogelijk te laten verlopen, krijgt u bij Oomen Verhuizers een accountmanager toegewezen gekregen. Hierdoor heeft u altijd een vast aanspreekpunt en verloopt de communicatie gemakkelijk. U kunt voor vragen altijd bij hem of haar terecht. Daarnaast stellen wij samen met u een projectplan op. Door dit projectplan kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk doorlopen en kan de zakelijke verhuizing zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Erkende Verhuizers

Bij Oomen Verhuizers werken we met gediplomeerde en ervaren verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf zitten jarenlang in het vak en werken uitermate zorgvuldig en behendig. Uw verhuisdag wordt daardoor een ontspannen en soepel lopende dag. Naast onze verhuizers beschikken wij ook over specialisten op de volgende gebieden:

  • Demontage- en montagewerkzaamheden
  • Inpakwerkzaamheden en export-pakken voor internationale verhuizingen
  • Handyman-services
  • Verhuizen van kostbaarheden en kunstvoorwerpen
  • Verhuizen van grote (meubel-)stukken, piano’s, schilderijen en planten/bomen

Al met al een uitgebreide verhuisservice!

Verhuizen Hillegom

Modern en duurzaam

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Hillegom en maakt daarbij gebruik van de meest innovatieve technieken bij een verhuizing. Door toepassing van de nieuwste technologieën, werken wij uiterst efficiënt en kunnen wij met lage overheadkosten verhuizen. Daardoor kunnen wij u de beste verhuisservice in Hillegom leveren, zonder dat u hiervoor onnodige kosten betaalt. Wij maken gebruik van:

  • Volledig geautomatiseerde plannings- en back office- processen
  • De modernste en meest energiezuinige verhuiswagens uit de regio, met het laagste brandstofverbruik. 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor. Dit is met afstand het hoogste percentage uit de Duin- en Bollenstreek.
  • Nieuwe en snelle verhuisliften: wij liften 400kg tot de negende verdieping
  • Verhuiswagens met wisselsystemen om efficiënt verhuiscontainers bij u te kunnen plaatsen of te vervoeren naar uw nieuwe woning of naar de opslag
  • Track & Trace op ons gehele wagenpark, verbonden met onze planning

Wij ondersteunen u bij de voorbereidingen

Het is belangrijk dat een verhuizing goed wordt voorbereid. Hoe meer u opgeruimd heeft, des te soepeler verloopt het verhuizen door ons verhuisbedrijf en het inrichten van uw nieuwe woning. Ruim daarom vóór uw verhuizing bijvoorbeeld uw zolder op. Sorteer uw hangkleding in zomer- en winterkleding. Als u zelf inpakt: doe alle voorwerpen die in een doos passen, in een verhuisdoos. Voor de grotere items hebben wij oversized XL-dozen. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengt onze verhuisservice vooraf bij u in elk geval de volgende verhuismaterialen:

Heeft u bijzonder (kunst-)voorwerpen, dan hebben wij de beschikking over allerlei soorten verpakkingsmaterialen die wij graag bij u langsbrengen. Uiteraard kunnen ook wij het inpakken van de bijzondere items verzorgen. 

En na uw verhuizing haalt ons verhuisbedrijf uit Hillegom de lege dozen uiteraard weer op.

Verhuislift huren

Heeft u alleen een verhuislift nodig in Hillegom? Ook dat kan ons verhuisbedrijf voor u verzorgen. Voor elke klus hebben wij de juiste lift. Gemakkelijk en direct rechtstreeks te boeken, ook voor spoedservice op dezelfde dag. Over de capaciteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Met gemak liften wij bij een verhuizing voorwerpen tot 400kg naar de negende verdieping. Maar ook voor een bank, een bed of een Amerikaanse koelkast die via het balkon op de tweede verdieping naar binnen moet, komen we graag bij u langs. De verhuisliften zijn voor elke periode te huur, vanaf één uur. U huurt bij ons al een verhuislift in Hillegom vanaf €85,- inclusief bediening per uur! Via onze website kunt u eenvoudig een verhuislift huren. Vaak is spoedservice op dezelfde dag ook mogelijk. Wij adviseren u om voor het boeken zorgvuldig onze tips te lezen. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Hillegom? Verhuizen doet u met de verhuisservice van Oomen Verhuizers! Neem contact op!
Verhuislift

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.