Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Hilversum

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Hilversum

Oomen Verhuizers uw ervaren verhuisbedrijf in Hilversum. Laat al uw zorgen uit handen nemen door de professionals van ons verhuisbedrijf. Door jarenlange ervaring en door opgeleide verhuizers zijn we van Oomen verhuizers de specialist in omgeving Hilversum. Als professioneel en snel-groeiend verhuisbedrijf zijn wij uw partner voor iedere soort verhuizing, zowel particulier als zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons Verhuisbedrijf Hilversum beschikt over de modernste apparatuur, een jong en zuinig wagenpark en een team enthousiaste verhuizers. Wilt u ook zorgeloos verhuizen met de persoonlijke aanpak van ons verhuisbedrijf? Vul vrijblijvend het offerteformulier in!

|

Onze verhuisservice in Hilversum

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

 
Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Persoonlijk aanpak

Uw wensen staan centraal. Wanneer u kiest voor de verhuisservice van Oomen Verhuizers, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Een persoonlijke aanpak voor uw verhuizing op maat. Of u nu binnen Hilversum verhuist, intrekt of de stad verlaat, we nemen al uw zorgen uit handen. Persoonlijk contact en een luisterend oor. Als ervaren verhuisbedrijf weten als geen ander dat verhuizen een stressvolle periode kan zijn, met de complete verhuisservice van Oomen verhuizers wordt u van alle zorgen ontzien.

De verhuisspecialist plant met u een persoonlijk bezoek of een video-call in om al uw wensen door te nemen. Heeft u (tussentijds) nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met de verhuisspecialist van Oomen Verhuizers, dit kunt u doen door te bellen, e-mailen of een bericht te sturen via WhatsApp. Leuk feitje: uw verhuisspecialist bezoekt u op volledig zelf gewonnen energie, duurzaam en goed voor het milieu! Ons verhuisbedrijf staat klaar voor uw verhuizing naar Hilversum.

Verhuisservice op maat
Verhuisdozen

Verhuisservice op maat

Oomen verhuizers biedt een volledig schaalbare verhuisservice aan. Wanneer u met ons verhuisbedrijf verhuist naar Hilversum kunt u zelf uw verhuizing samenstellen. Laat u zich volledig ontzien of houd u liever zelf de touwtjes in handen? We maken samen met u een verhuis-plan op maat.

Wanneer u kiest om zelf uw spullen in te pakken voorzien we u graag van volgende verhuismaterialen:

  • De sterkste verhuisdozen van Verhuisdozen.store
  • Genoeg papier voor het inpakken van servies 
  • XL dozen voor grote elementen
  • Speciale dozen voor schilderijen, spiegels en uw televisie
  • Hygiënische hoezen voor uw matrassen, stoelen en bank

Na het uitpakken van uw spullen haalt ons verhuisbedrijf de materialen weer bij u op. 

Verhuizen met opslag

U verhuist naar een nieuwbouwwoning of uw nieuwe woning is nog niet gereed voor intrek, in dit geval is het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel een noodzaak. Oomen opslag, zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Hilversum biedt u de mogelijkheid uw inboedel op te slaan in het modernste en veiligste opslagcentrum ter wereld. Hoe u dit samenstelt, bepaalt u zelf. Laad u zelf uw opslagruimte in of geeft u dit uit handen aan ons verhuisbedrijf? Ons verhuisbedrijf brengt uw opslagruimte naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum waar de geautomatiseerde kraan uw opslagruimte in ons centrum plaatst. Tussentijds toegaan tot uw spullen? Geen probleem, u maakt eenvoudig een afspraak via onze app. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier.

Verhuizen met opslag
Zonnepanelen

Duurzaam en modern

Oomen Verhuizers is een jong en snel groeiend verhuisbedrijf, werkzaam in onder andere de omgeving Hilversum. Met een energieneutraal hoofdkantoor zijn we het duurzaamste verhuisbedrijf uit de omgeving. Oomen verhuizers beschikt over ruim 400 zonnepanelen op het dak en een elektrisch personenwagenpark, we bezoeken u op zelf-gewonnen energie. Jonge en zuinige vrachtwagens voorzien van Euro 6 keurmerken zorgen voor een laag brandstofverbruik. Als verhuisbedrijf in Hilversum werken we alleen met de modernste apparatuur, nieuwe verhuisliften en een geautomatiseerde kraan die uw opslagruimte flexibel kan verplaatsen.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.