Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Huizen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend Verhuisbedrijf Huizen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Huizen? Kwaliteit, vakmanschap en ervaring vindt u bij verhuisbedrijf Oomen verhuizers, een high-end verhuisbedrijf gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen.

Het leveren van kwaliteit en persoonlijke service staat bij ons verhuisbedrijf hoog in het vaandel. Met een enthousiast ervaren team Erkende Verhuizers gestuurd door een gediplomeerde voorman bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Voorzien van moderne apparatuur, een jong en zuinig wagenpark en een zelfvoorzienend hoofdkantoor werken we niet alleen efficiënt, maar speelt duurzaamheid een grote rol in ons verhuisbedrijf.

Wilt u duurzaam en zorgeloos verhuizen naar Huizen? Vul voor vrijblijvend advies het offerteformulier in.

|

Onze verhuisservice in Huizen

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Schaalbare verhuisservice

De verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Huizen wordt volledig op uw wensen samengesteld. Laat alle werkzaamheden uitvoeren door onze Erkende Verhuizers, of houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Samen met de verhuisspecialist bespreekt u welke diensten u uitbesteed aan ons verhuisbedrijf en wat u in eigen beheer houdt. 

Wanneer u ervoor kiest zelf uw inboedel in te pakken, verzien wij u graag vaan de volgende verhuismaterialen: 

  • Sterke en betrouwbare verhuisdozen
  • Papier voor het inpakken van uw servies en overige breekbare spullen 
  • XL verhuisdozen voor elementen die niet in normale verhuisdozen passen
  • Dozen speciaal ontworpen voor schilderijen, spiegels en uw televisie 
  • Hoezen om om matrassen, stoelen en bank op hygiënische wijze te vervoeren

Onze verhuisservice komt na het uitpakken van uw spullen de gebruikte materialen weer bij u ophalen.

Twee verhuizers van het verhuisbedrijf in Den Haag
Verhuisservice op maat

Persoonlijk en klantgericht

Bij Oomen Verhuizers staan uw wensen centraal. We nemen alle mogelijkheden graag persoonlijk met u door en bieden een luisterend oor. Als ervaren verhuisbedrijf in Huizen weten we als geen ander hoe stressvol een verhuisperiode kan zijn, wij nemen u dit uit handen met onze volledige verhuisservice. Huizen is voor ons verhuisbedrijf een bekende omgeving, dit zorgt voor een efficiënt verloop van uw verhuizing.

Samen met de verhuisspecialist stelt u uw eigen verhuizing samen. Na het invullen van het offerteformulier maken we graag een persoonlijke afspraak, we komen bij u langs of u plant een video-call met de specialist. Heeft u (tussentijds) vragen over uw verhuizing naar Huizen? U neemt eenvoudig contact op met de specialist, dit doet u door te bellen, e-mailen of een berichtje te sturen via WhatsApp. 

Een persoonlijke aanpak voor uw verhuizing naar Huizen. Neem contact op via het offerteformulier of bel ons op : 088 321 99 00

Duurzaam verhuizen

Oomen Verhuizers is een snel groeiend en duurzaam verhuisbedrijf, werkzaam in onder andere de regio Huizen. Het hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf is voorzien van ruim 400 zonnepanelen op het dak, hierdoor zijn we volledig energieneutraal. Nul op de meter zonder gebruik te maken van gas. Een elektrisch personenwagenpark met 5 laadpalen voor de deur zorgt ervoor dat we u  bezoeken op zelf-gewonnen energie. Ons verhuisbedrijf in Huizen beschikt over jonge en zuinige verhuiswagens voorzien van Euro 6 keurmerken, hierdoor kunnen we binnen alle Europese milieuzones verhuizingen uitvoeren.

Duurzaam Verhuizen
Verhuizers

Ervaren verhuisteams

Oomen Verhuizers is het high-end verhuisbedrijf uit de regio Huizen. Zoekt u kwaliteit en vakmanschap? We begeleiden uw verhuizing van begin tot eind met een persoonlijke aanpak. Met een team ervaren en enthousiaste Erkende Verhuizers heeft ons verhuisbedrijf een groot aantal succesverhalen verzamelt. Om u alvast te ondersteunen bij de voorbereiding van uw verhuizing hebben we een checklist voor u samengesteld, deze download u door te klikken op de onderstaande knop.

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.