Verhuisbedrijf Katwijk

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Katwijk

Gaat u verhuizen en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf Katwijk? Dan is Oomen Verhuizers uit Katwijk uw verhuizer. Als het verhuisbedrijf in Katwijk is er geen betere verhuisservice voor uw verhuizing denkbaar. Wij zijn hét verhuisbedrijf voor de gehele Gemeente Katwijk, dus ook voor Rijnsburg en Valkenburg.

|

Onze verhuisservice Katwijk

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice Katwijk

Voor elke verhuizing in de regio van Katwijk kunt u bij ons verhuisbedrijf Katwijk terecht. U kunt dan onder andere denken aan:

 • Particulier verhuizen in Katwijk
 • Zakelijk verhuizen in Katwijk
 • Internationaal verhuizen in Katwijk
 • Verhuizing met opslag in Katwijk
 • Huren van een verhuislift in Katwijk
 • Speciale projecten in Katwijk
Onze uitgebreide verhuisservice Katwijk is niet alleen beschikbaar in Katwijk maar ook wanneer u opzoek bent naar een verhuisbedrijf in Den Haag, Leiden of Haarlem
Verhuisservice Katwijk

Bedrijfsverhuizing in Katwijk

Bij een bedrijfsverhuizing in Katwijk gaat het om een vlekkeloze en snelle uitvoering. De werkzaamheden die bij een zakelijke verhuizing komen kijken, moeten uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoren. Daarom stellen wij, in samenwerking met u, een projectplan op. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de verhuizing snel verloopt en dat uw werkzaamheden zoveel mogelijk voortgezet kunnen worden. Daarnaast krijgt u bij ons een accountmanager toegewezen die het gehele traject uw vaste aanspreekpunt is.

Ervaren Verhuizers in Katwijk

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedelverhuizer. De verhuizers van onze verhuisservice zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren ervaring net verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, kan ons verhuisbedrijf in Katwijk en Valkenburg u onder andere ondersteunen met:

 • Demontage en montage van meubels
 • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en/of ophangen van uw lampen en gordijnen
 • Verpakken en inkratten van kostbare en kwetsbare zaken, zoals schilderijen en spiegels.
Verhuisdozen

De verhuisservice Katwijk van Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers regelt alles voor uw verhuizing in Katwijk. U kunt ervoor kiezen om uzelf totaal te laten ontzorgen door ons verhuisbedrijf. In dat geval pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw lampen af, en zorgen wij ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. En in het nieuwe huis verhuizen wij alles naar juiste plek, pakken wij de dozen voor u uit en hangen wij uw lampen weer op. – Een verhuisservice die u van A tot Z ontlast!

Kiest u ervoor om de verhuisdozen zelf in te pakken? Dan levert ons verhuisbedrijf vooraf:

Als u klaar bent met het uitpakken, komen wij het overgebleven verpakkingsmateriaal weer ophalen.

Naast ‘ontzorging’ op bovenstaande gebieden, kan onze verhuisservice u ook assisteren bij bijvoorbeeld:

 • Het verzorgen van een parkeerontheffing ten behoeve van de verhuiswagen
 • Afvoeren van overtollige huisraad
 • Tijdelijke huisvesting wanneer u uw nieuwe woning nog niet in kunt

Verhuislift huren in Katwijk

Heeft u een verhuislift nodig bij het verhuizen in Katwijk of Valkenburg? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog; dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen omtrent het verhuizen. Neem daarom direct contact op met ons verhuisbedrijf in Katwijk en bespreek de mogelijkheden!

Verhuislift

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.