Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Lisse

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Lisse

Gaat u verhuizen naar Lisse, en heeft u een Verhuisbedrijf Lisse of Lisserbroek nodig? Met onze verhuisservice is elke verhuizing zo gepiept! Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in Lisse, en verzorgt circa vijf verhuizingen per dag. Ons verhuisbedrijf biedt de hoogste kwaliteit. Niet voor niets zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de regio Lisse. Meer weten over verhuizen met onze verhuisservice? Neem contact op of lees hieronder verder?

|

Onze verhuisservice Lisse

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf Lisse en Lisserbroek

Er is geen verhuisbedrijf in de regio met een bredere verhuisservice als ons verhuisbedrijf Lisse. Zo kunt u bij ons zeer voordelig zelf verhuizen met een verhuiscontainer, maar wij kunnen ook de grootste high-end verhuizingen in Lisse verzorgen. Uiteraard kunnen we ook elke verhuizing hier tussenin doen. Ons verhuisbedrijf maakt voor elke verhuizing een offerte op maat op. Zo sluit onze verhuisservice perfect aan bij uw wensen.

Een greep uit ons dienstenpakket voor uw verhuizing in Lisse en Lisserbroek:

  • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer
  • Goedkoop verhuizen op uurbasis, eventueel door zelf mee te werken
  • Tussentijdse opslag, bijvoorbeeld als uw nieuwbouwwoning nog niet klaar is
  • Verhuisservice op maat, eventueel inclusief inpakken van de verhuisdozen

Daarnaast kunt u ook voor uw bedrijfsverhuizing in Lisse bij ons verhuisbedrijf terecht. Het maakt hierbij niet uit om hoeveel werkplekken het gaat. Geen verhuizing in Lisse is ons te groot.

Verhuizen Lisse

Erkend verhuisbedrijf Lisse

Verhuizen doet u niet elke dag. Wij gelukkig wel. Sterker nog, wij verzorgen circa vijf verhuizingen per dag in de omgeving van Lisse. Ons verhuisbedrijf Lisse streeft er elke dag opnieuw weer naar het beste verhuisbedrijf voor Lisse te zijn. En gelukkig bevestigt de snelle groei van ons verhuisbedrijf de goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen op elk punt het beste verhuisbedrijf te zijn. Wij onderscheiden ons op onder andere de volgende punten:

  • Wij hebben met afstand het modernste wagenpark van de regio Lisse
  • Ons gehele wagenpark is voorzien van een Euro 6 motor of is 100% elektrisch
  • Wij hebben verhuizers in dienst met vele jaren verhuiservaring
  • Door de modernste systemen zijn onze overheadkosten laag
  • Wij kunnen zeer efficiënt verhuizen door gebruik te maken van intermodaal transport
  • Ons verhuisbedrijf heeft de beste verhuisliften van de omgeving, en werkt hierdoor efficiënt

Garantie op elke verhuizing

Bij elke verhuizing in Lisse is het belangrijk dat uw inboedel veilig en zonder schade aankomt in uw nieuwe woning. En als het kan ook nog eens volgens de planning. Bij ons verhuisbedrijf kunt u ervan op aan dat dit het geval zal zijn. Doordat wij voor elke verhuizing een offerte op maat maken, weten we vooraf precies wat ons staat te wachten, en wordt elke verhuizing goed voorbereid. Daarnaast zetten wij voor elke verhuizing ervaren verhuizers in met het beste materieel.

Verhuizen blijft echter mensenwerk, het hoe voorzichtig onze verhuizers ook te werk gaan; er kan altijd iets gebeuren. Omdat u geen risico wilt lopen, sluit onze verhuisservice voor iedere verhuizing in Lisse een uitstekende verhuisverzekering af. Doordat wij zijn gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers, wordt voor elke verhuizing het Garantiecertificaat afgesloten. Zo bent u standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wanneer u een hogere dekking wenst is dat geen enkel probleem.

Verhuislift

Bedrijfsverhuizing in Lisse

Een zakelijke verhuizing in Lisse moet snel en soepel verlopen. De verhuizing moet uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk tot last zijn. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij een projectplan op. In dit plan worden ook uw wensen meegenomen. Op deze manier heeft u zelf nauwelijks omkijken naar de verhuizing en kunnen wij alles voor u regelen. Ook krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. Deze persoon blijft gedurende de hele bedrijfsverhuizing in Lisse uw vaste aanspreekpunt.

Verhuislift huren

Wilt u een verhuislift huren in Lisse of Lisserbroek? Ook dan kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. Een verhuislift biedt uitkomst wanneer u zelf gaat verhuizen vanuit of naar een appartement. Maar een verhuislift huren in Lisse is ook ideaal wanneer u nieuwe meubels krijgt, en deze niet in de lift passen. Onze verhuisliftservice beschikt over de meest uitgebreide en grootste verhuisliften van de regio Lisse. Zo komen onze verhuisliften tot de negende etage, met een maximaal gewicht van 400kg. U kunt al een verhuislift huren in Lisse voor slechts €85 inclusief btw.

Via onze website kunt u direct online boeken en de beschikbaarheid controleren.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.