Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Nieuw-Vennep

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Nieuw-Vennep

Verhuizen van of naar Nieuw-Vennep, en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf uit Nieuw-Vennep? Dan heeft u de juiste verhuizer gevonden. Oomen Verhuizers is zeer actief in Nieuw-Vennep en omgeving, en is niet voor niets het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio. Lees verder over onze verhuisservice!

|

Onze verhuisservice in Nieuw-Vennep

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Nieuw-Vennep

Geen verhuisbedrijf uit de regio Nieuw-Vennep biedt zoveel soorten verhuizingen aan als Oomen Verhuizers. Klein of groot, zakelijk of particulier, eenvoudig of moeilijk, wij hebben altijd een passende verhuisservice voor uw verhuizing. U kunt ervoor kiezen om werkelijk alles aan onze verhuizers over te dragen, maar u kunt ook kiezen voor een voordelige maar makkelijke budget-verhuizing. U kunt voor onder andere de volgende verhuizingen bij ons terecht:
 • Particuliere verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen in alle soorten en maten
 • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer
 • Mobiele opslag met onze verhuiscontainers
 • Goedkoop verhuizen op uurbasis, u bespaart als u zelf meehelpt
Bij alle verhuizingen die ons verhuisbedrijf uitvoert in Nieuw-Vennep, wordt het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers afgesloten. In het Garantiecertificaat zit onder andere een verzekering tot minimaal €100.000. Dat is een hele zorg minder.
Verhuisbedrijf Nieuw-Vennep
Verhuizers

Ervaren verhuisteams

Een verhuizing wordt door veel mensen onderschat. Men denkt vaak dat verhuizen “even een dagje sjouwen” is. Helaas is verhuizen niet zo makkelijk als het klinkt. Verhuizen is meer dan een dagje sjouwen; het is vakwerk. En voor vakwerk heb je ervaren mensen nodig. Gelukkig heeft ons verhuisbedrijf die en beschikken wij over een uitgebreide verhuisservice. Wij werken met de meest ervaren verhuizers uit de regio Nieuw-Vennep. Al onze verhuizers hebben een verhuisopleiding gevolgd, en doen het werk al vele jaren. Zo zijn onze verhuizers als geen ander in staat om uw verhuizing netjes, soepel en schadevrij te laten verlopen.

Naast het standaard verhuizen kunnen onze verhuizers u helpen bij het volgende:

 • Inpakken van uw inboedel en glaswerk
 • Uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw meubels
 • Schilderijen en lampen ophangen
 • Kunst verpakken en vervoeren
 • Piano verhuizen in Nieuw-Vennep
 • Speciaal transport

De voorbereiding van uw verhuizing

Ook in Nieuw-Vennep is het broodnodig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Een goed begin is het halve werk. Dit gezegde geldt ook voor een verhuizing. Daarom is het belangrijk dat alles wordt voorbereid bij het verhuizen. Het belangrijkste is dat uw inboedel voor de start van de verhuizing goed is ingepakt. Hoe beter alles klaar staat, hoe prettiger de verhuizing verloopt, en hoe eerder u kunt beginnen met uitpakken in uw nieuwe woning. Als u ervoor kiest om zelf in te pakken, levert ons verhuisbedrijf bij uw verhuizing naar Nieuw-Vennep ruim van te voren alle benodigde inpakmaterialen. U kunt bij deze verhuisservice onder andere denken aan:

Als u er tegenop ziet om de verhuizing voor te bereiden, kunt u zich natuurlijk ook door ons verhuisbedrijf laten ontzorgen. Ons inpakteam komt dan een dag voor de verhuizing bij u langs om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

Verhuisservice Leidschendam
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing in Nieuw-Vennep

Ook voor een bedrijfsverhuizing in Nieuw-Vennep kunt u Oomen Verhuizers inschakelen. Wij zorgen voor een snelle en vlekkeloze verhuizing van uw bedrijf. Dit doen wij door een projectplan op te stellen. In dit plan worden ook uw wensen meegenomen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Zo kunnen wij de gehele verhuizing verzorgen. Van het inpakken tot het opnieuw monteren van de meubels. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Bedrijfsverhuizing in Nieuw-Vennep

Ook voor het huren van een verhuislift in Nieuw-Vennep bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten jonge en moderne verhuisliften. Van kleine ladderliften voor bijvoorbeeld in een achtertuin of binnenplaats tot zeer grote verhuisliften. Ons grootste verhuisliften kunnen tot de negende etage, en kunnen 400kg liften. U kunt een verhuislift voor een hele dag huren, maar ook voor slechts één uur. U kunt bij ons al een verhuislift huren in Nieuw-Vennep voor slechts €85,00 inclusief btw en voorrijkosten. Reserveer eenvoudig via onze website.

Meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf uit Nieuw-Vennep en verhuizen met Oomen? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.