Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Noordwijk

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Noordwijk

Direct een verhuisbedrijf Noordwijk of Noordwijkerhout nodig, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan is Oomen Verhuizers uw verhuizer. Oomen Verhuizers is de dichtstbijzijnde Erkende Verhuizer voor Noordwijk, en voert de meeste verhuizingen in Noordwijk en Noordwijkerhout uit. Meer weten over ons verhuisbedrijf en onze verhuisservice Noordwijk? Lees hieronder verder, of neem direct contact op!

|

Onze diensten in Noordwijk

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Erkende verhuisservice Noordwijk

Voor elke verhuizing in de regio van Noordwijk en Noordwijkerhout kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

 • Particuliere verhuizingen in Noordwijk
 • Bedrijfsverhuizingen in Noordwijk
 • Verhuizen naar het buitenland vanuit Noordwijk
 • Verhuizing met tussentijdse opslag in Noordwijk
 • Verhuisliftservice in Noordwijk
 • Speciale projecten in Noordwijk
 
Onze uitgebreide verhuisservice Noordwijk is niet alleen beschikbaar in Noordwijk maar ook wanneer u opzoek bent naar een verhuisbedrijf in LeidenDen Haag of Haarlem.
Verhuizen Noordwijk

Verhuisservice Noordwijk van Oomen Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing in Noordwijk en Noordwijkerhout. In dat geval van een full-package verhuisservice pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw lampen af, en zorgen wij ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. En in het nieuwe huis zetten wij alles op de juiste plek, pakken wij de dozen voor u uit en hangen wij uw lampen weer op. Maar u kunt er ook voor kiezen het inpakken van de dozen en demonteren van meubels zelf te doen om zo kosten te besparen op het verhuizen met ons verhuisbedrijf in Noordwijk. Of een tussenweg, alles is mogelijk.

Kiest u ervoor om de verhuisdozen zelf in te pakken? Dan leveren wij vooraf:

 • Professionele, zeer stevige verhuisdozen

 • Inpakpapier voor uw kwetsbare items

 • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.

 • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s

 • Mastrashoezen van plastic

Als u klaar bent met het uitpakken, komen wij de overgebleven verpakkingsmaterialen weer bij u ophalen.

Naast ‘ontzorging’ op bovenstaande gebieden, kunnen wij u met onze verhuisservice ook assisteren bij bijvoorbeeld:

 • Verzorgen van parkeerontheffingen ten behoeve van de verhuiswagen(s)

 • Het afvoeren van oude meubelen

 • Tijdelijke huisvesting wanneer u nog geen nieuw onderkomen heeft

Verhuislift huren

Verhuislift

Heeft u een verhuislift nodig in Noordwijk of Noordwijkerhout? Ook dan kan ons verhuisbedrijf Noordwijk u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. Het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Met onze verhuislift kunt u veel efficiënter grote items beneden of boven krijgen. Meer weten over verhuizen met Oomen en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Noordwijk? Neem vrijblijvend contact op via 088 321 99 00 en bespreek de mogelijkheden!

Bedrijfsverhuizing Noordwijk

Een bedrijfsverhuizing in Noordwijk moet snel en soepel verlopen. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij samen met u een projectplan op. In dit projectplan wordt er rekening gehouden met uw dagelijkse werkzaamheden en het verloop van de gehele zakelijke verhuizing. Op deze manier kan de verhuizing snel uitgevoerd worden en kunnen uw werkzaamheden zoveel als mogelijk is worden voortgezet. Om alles goed te laten verlopen krijgt u een accountmanager toegewezen gekregen. Deze persoon is de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt.

Mobiele opslag

Ervaren Verhuizers in Noordwijk

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren en goed opgeleide verhuizers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedel verhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Veel van onze verhuizers hebben tientallen jaren ervaring. Door regelmatig bijscholing te volgen op onderdelen zoals fysieke belasting, blijven ze beschikken over veel kennis op het gebied van verhuizen. Naast het uitvoeren van uw verhuizing, kunnen zij ook de volgende zaken voor u uitvoeren:

 • Uit elkaar halen en in elkaar zetten van meubelen
 • Huisraad in- en/of uitpakken in verhuisdozen
 • Afhalen van uw gordijnen en raambekleding
 • Art-handling

Al met al een uitgebreide verhuisservice in Noordwijk en Noordwijkerhout!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.