Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Purmerend

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Purmerend

Op zoek naar een ervaren en Verhuisbedrijf in Purmerend? Oomen Verhuizers is uw specialist uit de regio. Een professioneel team verhuizers opgeleid door de vakschool nemen al uw zorgen uit handen.

Verhuisbedrijf Oomen verhuizers is opgericht medio 2015 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland. Dit werd in het jaar 2019 bekroond met een FD Gazellen Award. Uw verhuizing is in goede handen bij de professionals van ons verhuisbedrijf in Purmerend.

Gaat u verhuizen? Vraag hieronder vrijblijven uw offerte aan, wij nemen spoedig contact met u op.

|

Onze verhuisservice in Purmerend

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

 
Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Purmerend met Oomen Verhuizers

Het vinden van een nieuwe woning in Purmerend is vaak al een stressvolle periode, laat staan de verhuizing. Wellicht dat u opkijkt tegen uw verhuizing door alles wat hierbij komt kijken, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met verhuisbedrijf Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing naar uw nieuwe woning in Purmerend. Al onze verhuizers hebben meerdere jaren ervaring in het vak.

Ons verhuisbedrijf in Purmerend is voorzien van een jong en zuinig wagenpark, zonder hoge brandstofkosten die naar u worden doorberekend. Nieuwe apparatuur waaronder verhuisliften die reiken tot de 9e verdieping en een verhuiswagen met automatische kraan. Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van alleen het beste materieel en extra sterke verhuisdozen waardoor uw spullen goed zijn beschermd tijdens de verhuizing.

Wilt u meer weten over onze verhuismaterialen? Klik hier! 

Verhuisbedrijf Purmerend
Mobiele opslag

Verhuizen met mobiele opslagruimte

Oomen Opslag, het zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf in Purmerend beschikt over de modernste opslaglocatie ter wereld. Een opslaglocatie met meer dan 450 opslagruimtes die ieder afzonderlijk te vervoeren zijn. De geautomatiseerde kraan plaats de opslagruimte achter de verhuiswagen die uw opslagruimte vervoert naar de gewenste locatie. Hier laden onze verhuizers uw spullen in de opslagbox die (tijdelijk) wordt opgeslagen in ons zwaar beveiligde opslagcentrum. Een geklimatiseerde omgeving die wordt beveiligd door 4k camerabeelden en bewegingsdetectoren.

Indien u opslag nodig heeft tijdens uw verhuizing bieden wij de meest efficiënte manier. Er wordt voor uw deur in- en uit geladen, uw opslagbox word afgesloten met zware sloten en heeft u altijd toegang tot uw opslaglocatie. Klik hier als u meer wilt weten over onze moderne opslaglocatie.

Bedrijfsverhuizing Purmerend

Bij een bedrijfsverhuizing is het belangrijk dat het proces snel en vlekkeloos verloopt, omdat uw werkzaamheden niet kunnen worden belemmerd. Vooraf aan de bedrijfsverhuizing in Purmerend stellen wij met u een duidelijk projectplan samen, zo kunt u de dagelijkse werkzaamheden ongestoord voortzetten. U krijgt een vast contactpersoon aangewezen die u begeleid tijdens de verhuizing, zo heeft u een vast aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en duidelijke afspraken kunt maken.

Oomen Verhuizers heeft op grote schaal zowel particuliere al bedrijfsverhuizingen uitgevoerd in de regio Purmerend. Met onze ervaring en expertise kunnen wij vlekkeloos uw bedrijfsverhuizing uitvoeren zonder dat u hiervoor de werkzaamheden hoeft stil te leggen. Modern en efficiënt verhuis- apparatuur zorgen ervoor dat wij snel en soepel uw verhuizing in Purmerend kunnen uitvoeren.

Verhuizers
Duurzaam Verhuizen

Duurzaam met eigen energie

Oomen Verhuizers is met afstand het meest duurzame en milieuvriendelijke verhuisbedrijf van Nederland. Het hoofdkantoor is voorzien van ruim 400 zonnepanelen op het dak, dit maakt ons zelf- voordienend en staat er 0 op de meter. Al onze geautomatiseerde processen draaien op de energie die wij zelf opwekken. Alle overige gewonnen energie wordt opgeslagen in grote accu’s of wordt teruggegeven aan het stroomnetwerk.

Laat uw verhuizing in Purmerend uit handen nemen door Oomen Verhuizers. Duurzaam, efficiënt en tegen een goede prijs. Vul het offerteformulier in of bel ons op: 088 321 99 00.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.