Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Rijnsburg

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Rijnsburg

Op zoek naar een verhuisbedrijf Rijnsburg en wilt u een Erkende Verhuizer inschakelen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers uit Katwijk aan het goede adres! Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Tevens zijn wij het dichtstbijzijnde verhuisbedrijf voor Rijnsburg. Wilt u meer weten over onze verhuisservice en verhuizen met onze ervaren vakmensen? Lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice Rijnsburg

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice Rijnsburg

Ons verhuisbedrijf Rijnsburg biedt voor elk budget een passende verhuisservice. Allereerst kunt u natuurlijk de gehele verhuizing door ons laten verzorgen. Onze verhuizers dragen dan zorg voor het overbrengen van uw inboedel naar uw nieuwe woning. Indien gewenst kunt u bij deze optie ook kiezen voor het laten (de)monteren van meubels en in- en/of uitpakken van de verhuisdozen.

Wanneer u graag kosten wilt te besparen op het verhuizen naar Rijnsburg, kunt u kiezen voor “goedkoop verhuizen“. U kunt dan zelf een verhuiswagen in de juiste maat uitzoeken, en zelf kiezen hoeveel ervaren verhuizers u wenst. U kunt de verhuizing dan samen met onze verhuizers uitvoeren. Hoe meer u zelf meehelpt, hoe voordeliger u uit bent.

Tot slot biedt ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg u de optie voor een “doe-het-zelf-verhuizing“. Wij plaatsen dan een verhuiscontainer voor uw deur, welke u op uw gemak zelf kunt inladen. Wanneer u klaar bent met inladen, brengen wij de container over naar uw nieuwe woning. U kunt dan weer in uw eigen tempo uitladen. U kunt ook zelf verhuizen met opslag.

Kortom, voor elke verhuizing in Rijnsburg kunt u bij ons terecht. Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuizingen in de regio.

Verhuizers

Verhuisbedrijf Rijnsburg

Oomen Verhuizers is het meest complete verhuisbedrijf op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Heemstede. Van een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing tot de totaal ontzorgde full-service verhuizing kunt bij ons terecht. En alle soorten verhuisservice daar tussenin. Een greep uit onze verhuisservice:

Ervaren verhuizers

Bij Oomen Verhuizers werken we met zeer ervaren en gediplomeerde vakmensen. Verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben alle relevante opleidingen gevolgd en beheersen het vak van verhuizer als geen ander.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij binnen onze verhuisservice over specialisten op de volgende gebieden:

 

  • Demontage en montage van uw meubels
  • Inpakken van uw huisraad in dozen
  • Export-verpakken voor verhuizingen overzee (wereldwijd)
  • Verhuizen van schilderijen en kunst
  • Hijsen en liften van piano’s, vleugels en andere grote en zware stukken
  • Bijzonder vervoer met eigen autolaadkraan
Verhuisdozen

De voorbereiding van uw verhuizing

Om de verhuizing soepel te laten verlopen, is het van groot belang dat alles goed staat ingepakt op de verhuisdag. Dit kunt u ook aan ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg overlaten, zodat u zo min mogelijk hinder van het verhuizen ondervindt. Als u ervoor kiest om zelf de inboedel in te pakken, brengt onze verhuisservice vooraf bij u de volgende verhuismaterialen: Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken.

Verhuislift huren in Rijnsburg

Wilt u een verhuislift huren in Rijnsburg? Ook dan bent u bij Oomen Verhuizers aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf heeft verschillende soorten verhuisliften. Van eenvoudige opbouwliften voor kleine opstelplaatsen, tot grote verhuisliften die tot de negende etage reiken, met een maximaal te liften gewicht van 400kg. Onze verhuisservice voor verhuisliften is ook ideaal te combineren met een doe-het-zelf verhuizing. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verhuislift apart in te huren. De verhuislift wordt altijd verhuurd met een ervaren verhuizer, die de verhuislift bedient en u assisteert bij het liften van uw inboedel. Heeft u een verhuislift nodig, lees dan eerst onze tips. Neem contact op met ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg om de mogelijkheden te bespreken!
Verhuislift

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.