Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Rotterdam

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Rotterdam

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig? Of gaat u deze grote havenstad juist verlaten? Als u op zoek bent naar Erkende Verhuizers om u te helpen bij deze klus, dan bent u hier op de juiste plek. Erkende Verhuizers is de vakbond voor verhuisbedrijven. Een verhuisbedrijf in Rotterdam krijgt dit keurmerk alleen als het voldoet aan strenge voorwaarden. U profiteert bij ons onder andere van de volgende voorwaarden: 

 • Uw inboedel is standaard tot een bedrag van €100.000 verzekerd
 • Woning beschadigd tijdens de verhuizing? Ook hiervoor bent u verzekerd
 • Uw verhuizing wordt áltijd uitgevoerd, wat er ook gebeurt

Als u ons inschakelt voor uw verhuizing in of naar Rotterdam, dan weet u zeker dat alles goed is geregeld. En dat is wel zo fijn omdat u vrijwel al uw bezittingen aan ons verhuisbedrijf toevertrouwd. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart de dag van de verhuizing doorkomt. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier. 

|

Onze verhuisservice in Rotterdam

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze services

Onze services

De Erkende Verhuizers uit Rotterdam van Oomen Verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Alle aspecten van uw verhuizing binnen of naar Rotterdam kunnen door ons worden geregeld. U hoeft u nergens zorgen over te maken. Verhuizen een stressvolle gebeurtenis? Met Oomen Verhuizers is dit zeker niet het geval! 

 • Op de dag van uw verhuizing komen onze verhuizers uit Rotterdam bij u langs om de verhuiswagen vol te laden en deze vervolgens in uw nieuwe woning uit te laden. Dankzij de jarenlange ervaring van ons verhuisbedrijf in Rotterdam weten we dit zo efficiënt mogelijk te doen. Voordat u het weet staat uw hele inboedel al in uw nieuwe woning.
 • Helemaal geen zin in gedoe? Wij kunnen het inpakken van uw inboedel voor u uit handen nemen. Wij pakken uw inboedel netjes in met passende inpakmaterialen en zorgen dat uw kostbare spullen veilig bij de plaats van bestemming aankomen. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Geen probleem want uw inboedel is bij ons verzekerd.
 • Wij kunnen ook een monteur meenemen als u dit wenst. De monteur van ons verhuisbedrijf in Rotterdam zorgt voor demontage en montagewerk van meubels. Ook kan hij of zij voor u lampen aansluiten, schilderijen ophangen etc. 
 • Ook als u gaat verhuizen in of naar Rotterdam, en u wilt tijdelijk ergens (een deel van) uw spullen opslaan, kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk verhuizen aan met tussentijdse opslag.
Werkgebied Flevoland

Verhuizen met tussentijdse opslag

Opslagcentrum pand

Nieuwbouwwoning gekocht in Rotterdam en gaat u tijdelijk in een kleinere huurwoning wonen totdat uw nieuwe woning wordt opgeleverd? Of hebt u om een andere reden een tussentijdse opslag nodig? Klinkt als veel gedoe, maar wij verzekeren u dat dit dankzij Oomen Opslag gemakkelijk, efficiënt en veilig is. Wij kunnen dit proces namelijk volledig voor u uit handen nemen. Onze verhuiswagens zijn geschikt voor containervervoer. Wij komen dus met een opslagcontainer bij u thuis. Een groot voordeel hiervan is dat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden. Onze ervaren verhuizers vullen de opslagcontainer bij u thuis met alle dozen en meubels die u tijdelijk wilt opslaan. Vervolgens brengen onze verhuizers deze naar de moderne en zwaar beveiligde opslaglocatie van Oomen Opslag. Toch iets in de opslagcontainer gedaan wat u tussentijds nodig hebt? Geen enkel probleem! In tegenstelling tot andere verhuisbedrijven kunt u bij ons wel tussentijds bij uw opgeslagen spullen. Geef dit dan aan ons door of regel het zelf via uw telefoon, tablet of computer, wij zorgen er dan voor dat uw container klaar staat wanneer u langs komt. Onze moderne opslagruimtes zijn: 

 • Geconditioneerd en volledig water- en winddicht
 • Voorzien van high-tech camerabewaking
 • Alleen bereikbaar met een persoonlijke code 
 • Bereikbaar binnen één beter van uw auto
 • Afgesloten met uw eigen slot

Verhuismateriaal

Dat wij als verhuisbedrijf in Rotterdam echt van álle markten thuis zijn betekent dat u ook voor uw verhuismateriaal bij ons terecht kunt. Verhuisdozen nodig? Bij ons krijgt u ruim voldoende materiaal in bruikleen. Onze dozen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en al binnen een seconde gebruiksklaar. Ze bestaan uit dubbel golf karton en zijn voorzien van een extra stevige bodem. Onhandig dicht tapen van verhuisdozen is verleden tijd, want onze verhuisdozen sluit u eenvoudig zonder plakband. Ook ander verhuismateriaal om uw verhuizing naar Rotterdam soepel te laten verlopen krijgt u van ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bubbeltjesplastic, een hygiënische hoes voor uw matras of bank, opslagdekens of opvulchips. Of wat dacht u van speciale dozen voor spiegels en kleding of extra grote dozen voor lampen of andere grote voorwerpen? Wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Verhuisdozen
Internationaal verhuizen

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing is een complexe aangelegenheid. Er zijn veel aspecten waar u om moet denken bij een verhuizing naar het buitenland. Denk hierbij aan grensformaliteiten, verzekeringen, misschien zelf vervoer per schip en het daarbij komende export verpakken. Wij begrijpen dat dit veel onzekerheid en stress met zich mee kan brengen. Oomen Verhuizers staat u graag bij tijdens uw internationale verhuizing. Onze verhuizers zijn ervaren in export pakken en we hebben experts op het gebied van formaliteiten zoals invoerrechten en douanedocumenten. Wij komen persoonlijk bij u langs om uw verhuizing te plannen en te bespreken zodat wij een passend advies kunnen bieden. 

Gemeente Rotterdam verhuizen

Gaat u binnen of naar Gemeente Rotterdam verhuizen? Dan is het goed om te weten dat u uw nieuwe adres moet doorgeven aan de gemeente. Dit kunt u maximaal 4 weken vóór de verhuisdatum tot 5 dagen ná de verhuisdatum doorgeven. Goed om te weten: in sommige wijken hebt u een huisvestingsvergunning nodig. Deze kunt u via de website van Gemeente Rotterdam aanvragen. Gaat u vanuit Rotterdam naar een andere gemeente verhuizen? Dan moet u uw verhuizing niet doorgeven aan Rotterdam, maar aan uw nieuwe gemeente. 

Oomen Verhuizers

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf Rotterdam, dan moet u bij Oomen Verhuizers zijn. Wij zijn Erkende Verhuizers, kunnen het hele verhuisproces voor u uit handen nemen, van inpakken tot lampen aansluiten en wij bieden zelfs tussentijdse opslag aan. Wij beschikken over de modernste hulpmiddelen zoals nieuwe en schone verhuiswagens en automatische verhuisliften welke u ook kunt huren indien u zelf gaat verhuizen. Tot slot zijn wij voorzien van volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor, maar bieden wij tóch persoonlijke service. Want geen enkele verhuizing in Rotterdam is hetzelfde en wij vinden het belangrijk dat de verhuizing voor u zo soepel mogelijk verloopt. Meer weten over ons verhuisbedrijf Rotterdam? Of wilt u een offerte opvragen? Dit is gratis en helemaal vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.