Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Uithoorn

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Uithoorn

Staat uw verhuizing voor de deur en zoekt een klantvriendelijk verhuisbedrijf in Uithoorn? Oomen Verhuizers is dé Erkende Verhuizer voor Uithoorn. Inpakken, verhuizen, uitpakken, handyman service, Oomen Verhuizers neemt al uw zorgen uit handen. Oomen Verhuizers is een ervaren verhuisbedrijf met een uiterst betrokken en vriendelijk team professionele verhuizers. Ons verhuisbedrijf voert veel verhuizingen uit in de regio Uithoorn en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Of u nu particulier, internationaal of zakelijk verhuist, u bent verzekerd van een ontspannen en soepel verloop van uw verhuizing in Uithoorn. In het geval u tijdelijke opslag van uw inboedel nodig heeft, kunt u terecht bij ons opslagcentrum. Als wij uw inboedel hebben ingeladen en uw er tussentijds toch bij kunnen komen, dan kunt u met een persoonlijke code tussendoor altijd bij uw  opgeslagen huisraad. Met uw auto kunt tot op één meter afstand bij uw opslagcontainer komen, dus u hoeft nooit te lopen van uw auto naar uw opslagcontainer.

Wilt u verhuizen naar Uithoorn met de professionele service van Oomen Verhuizers? Of heeft u advies nodig? Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij gaan graag met u in gesprek.

|

Onze verhuisservice in Uithoorn

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Ervaren verhuisbedrijf in Uithoorn

De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Uithoorn zijn gediplomeerde inboedelerhuizers. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Oomen Verhuizers staat voor u klaar met een breed aanbod aan diensten op het gebied van verhuizen, opslag en het transporteren van uw huisraad. Als verhuisbedrijf in Uithoorn kunt u rekenen op onder andere onze onderstaande diensten:

Gaat u niet verhuizen maar heeft u tijdelijk een verhuislift nodig of moet u grote objecten vervoeren, of tijdelijk een nette en schone opslagcontainer nodig? Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verhuisspecialist, wij voorzien u graag van passend advies.

Verhuisbedrijf Uithoorn
Seniorenverhuizing

Zorgeloos verhuizen met materiaal van Oomen Verhuizers

Na een vrijblijvend adviesgesprek kunt een inschatting maken van de werkzaamheden die u zelf wilt doen, of uit handen wilt geven aan een Erkende Verhuizer. Wanneer u ervoor kiest zelf uw inboedel in te pakken, voorzien wij u graag van professioneel verhuismateriaal:

  • Extra sterke verhuisdozen met automatische uitklapbodem
  • Gerecycled inpakpapier voor glaswerk en servies
  • Speciale stevige boekendozen
  • Hygiënische hoezen voor matrassen, banken en stoelen
  • Special ontworpen dozen voor schilderijen, tv’s en uw garderobe

Ook kunnen wij u ondersteunen bij het verzorgen van parkeerontheffing, het afvoeren van oude huisraad en het tussentijds opslaan van uw inboedel. Benieuwd wat Oomen Verhuizers kan doen voor uw verhuizing van of naar Uithoorn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verhuislift in Uithoorn

Naast uw verhuizing bieden wij verschillende extra diensten aan. Zo huurt u bij ons een verhuislift, een busje of aanhanger of heeft u de mogelijkheid uw auto of motor te stallen in onze beveiligde en geklimatiseerde opslagomgeving. Ook bieden wij extra zorg voor seniorenverhuizingen, en beschikken we over een webshop met professioneel verhuismateriaal.

De verhuislift van Oomen Verhuizers
Verhuizers

Goed voorbereid verhuizen naar Uithoorn

Een stressvolle verhuizing begint u met een de juiste voorbereiding. Het in de arm nemen van een verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers is de eerste stap. Samen met de verhuisspecialist plannen wij  uw verhuizing zorgvuldig in. Heeft u vragen over uw verhuizing naar Uithoorn of kunnen wij u helpen met de voorbereiding? Neem gerust contact op via het offerteformulier of bel met onze klantenservice, dit doet u op: 088 321 99 00.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.