Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuizen naar Vlaardingen

Verhuisbedrijf nodig in Vlaardingen? Er is geen betere verhuizer denkbaar dan de Oomen Verhuizers, dé verhuizer uit de regio Vlaardingen. Ons verhuisbedrijf voert op grote schaal verhuizingen uit bij u in de regio, dit maakt ons de meest geschikte partner voor uw verhuizing. Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul direct hieronder het offerteformulier in. Lees gerust verder al u meer wilt weten over de mogelijkheden die ons verhuisbedrijf u te bieden heeft.

|

Onze verhuisservice in Vlaardingen

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Vlaardingen

We bieden u een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om uw verhuizing. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we hieronder een aantal punten voor u op een rijtje gezet: 

 • particulier verhuizen 
 • Zakelijk verhuizen 
 • Verhuizen met Opslag
 • Verhuislift service 
 • Doe-het-zelf-service 
 • Senioren verhuizing 
 • Shop voor het beste materiaal

Dit is een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden. Indien gewenst kan ons verhuisbedrijf u ondersteunen met het vergaren van juiste documentatie. 

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Duurzaam en innovatief

Ons verhuisbedrijf beschikt over de modernste, extreem veilige en duurzaamste opslaglocatie ter wereld. Nul op de meter en met bijna 500 zonnepanelen volledig zelfvoorzienend. Een modern wagenpark waarmee we uw verhuizing kunnen uitvoeren met minimaal brandstofverbruik. We verhuizen u naar of binnen elke binnenstad of milieuzone in Europa. Met ons elektrische wagenpark bezoeken wij u persoonlijk op zelf opgewekte energie.

Indien u kiest voor verhuisservice met tussentijdse opslag, slaan wij uw spullen op in de opslaglocatie van zusterbedrijf Oomen Opslag. Meer weten of direct uw opslagruimte reserveren? Klik hier.

Uw bedrijf verhuizen in Vlaardingen

Een routineklus voor de verhuizers van Oomen Verhuizers. Samen met u stellen wij vooraf een projectplan op, u weet waar u aan toe bent. De verhuizing zal soepel verlopen zodat uw dagelijkse werkzaamheden hier niet onder zullen leiden. U krijgt een persoonlijke verhuisspecialist als aanspreekpunt, u kunt te allen tijde contact opnemen voor vragen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of Whatsapp. Uw bedrijfsverhuizingis in goede handen waneer u kiest voor de verhuisprofessionals van ons verhuisbedrijf.

Verhuisservice Leidschendam

Maatwerk van Oomen Verhuizers

Verhuizen is maatwerk. U kunt kiezen de volledige verhuizing uit handen te geven aan onze verhuizers. Indien u liever zelf een deel van de verhuizing  naar Vlaardingen uit wilt voeren is dit uiteraard geen enkel probleem. Ons Verhuisbedrijf neemt alleen datgene uithanden wat u wenst uit te besteden. 

Kiest u ervoor zelf uw inboedel in te pakken waarna wij deze voor u verhuizen? Dan voorzien wij u van de volgende materialen:

 • Professionele verhuisdozen in verschillende maten.
 • Inpakpapier voor uw breekbare voorwerpen.
 • Extra grote dozen voor uw lampen, tv en andere grote voorwerpen.
 • Hygienische matras en meubelhoezen.

Na het uitpakken van uw spullen komen wij de dozen en overgebleven materialen weer bij u ophalen. Hiervoor maken wij samen met u een afspraak.

Uw hele inboedel inpakken is een flinke klus, maak hiervoor gebruik van onze full-service-verhuizing. Wij pakken uw spullen zorgvuldig voor u in. Een volledig op maat gemaakte verhuisservice in Vlaardingen en omstreken!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.