Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Voorburg

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Voorburg

Heeft u plannen om te verhuizen naar Voorburg? Dan heeft u een verhuisbedrijf in Voorburg nodig! Oomen Verhuizers is al jaren als verhuisbedrijf actief in de omgeving van Voorburg, en biedt u een uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Daarnaast is ons verhuisbedrijf gecertificeerd door Erkende Verhuizers, een fijn gevoel bij uw verhuizing! Meer weten over onze verhuisservice in Voorburg? Neem dan contact op of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Voorburg

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice in Voorburg

Er is geen verhuisbedrijf in de regio Voorburg dat zo veelzijdig is als ons Oomen Verhuizers. Zo kunt u voor de meest complexe en kritische verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons welkom. Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel en voor het huren van een verhuislift. Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van een verhuiscontainer;
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u zelf kunt meehelpen;
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Voorburg? Ook dan helpen wij u graag verder!

Verhuisbedrijf Voorburg
Verhuizers

Garantie op iedere verhuizing

Bij elke verhuizing in de regio Voorburg is één van de belangrijkste dingen dat alles schadevrij overkomt. En als het even kan natuurlijk ook nog op een soepele manier. Bij ons verhuisbedrijf hoeft u zich hier in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij werken met de meest ervaren verhuizers, en dankzij uitgebreid en splinternieuw materieel is elke verhuizing voor ons verhuisbedrijf een fluitje van een cent. Natuurlijk blijft elke verhuizing mensenwerk, en kan er altijd iets gebeuren. Om ervoor te zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken, sluit ons verhuisbedrijf voor elke verhuizing een zeer uitgebreide verhuisverzekering af. Bij elke verhuizing die ons verhuisbedrijf uitvoert, zit namelijk standaard het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers. Dit certificaat geeft u de volgende drie garanties: Uw verhuizing gaat altijd door, wat er ook gebeurt, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000 op basis van nieuwwaarde (een hogere dekking is mogelijk) en aanbetalingsgarantie

Bedrijfsverhuizing in Voorburg

Ook voor een zakelijke verhuizing in Voorburg bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing uit handen nemen. Van het inpakken in uw oude gebouw, tot het uitpakken in uw nieuwe gebouw. Ook kunnen wij alle meubels direct weer monteren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en heeft u nauwelijks omkijken naar de verhuizing. Om de communicatie goed te laten verlopen krijgt u ook altijd een vast aanspreekpunt binnen ons verhuisbedrijf in Voorburg.

Verhuislift huren in Voorburg

Wilt u een verhuislift huren in Voorburg? Bijvoorbeeld wanneer u zelf gaat verhuizen, of wanneer u nieuwe meubels geleverd krijgt? Ook dat kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij ons diverse verhuisliften huren in Voorburg tegen een scherpe prijs. Onze verhuisliften komen tot maximaal de negende verdieping met een gewicht van 400kg. Ideaal voor grote meubels welke niet via de trap of binnenlift naar boven of beneden kunnen.U huurt in Voorburg al een verhuislift inclusief bediening voor slechts €95 inclusief voorrijkosten en btw. Direct een verhuislift huren in Voorburg? U kunt direct online boeken via onze website!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.