Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Warmond

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Warmond

Zoekt u een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf Warmond? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed. Ons verhuisbedrijf voert de meeste verhuizingen in Warmond uit, en dat is niet voor niets. Dankij onze hoge kwaliteit, vriendelijke prijzen en de garanties van een gerenommeerde Verhuizer in Warmond heeft u bij ons altijd een zorgeloze verhuizing. Niet voor niets is ons verhuisbedrijf Warmond de snelst-groeiende van Nederland. Lees hieronder meer over onze verhuisservice, of vraag direct een offerte aan voor uw verhuizing in Warmond.

|

Onze verhuisservice in Warmond

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

High- end verhuisbedrijf in Warmond

Ons verhuisbedrijf streeft ernaar de allerbeste verhuisservice in Warmond te leveren. Een goede verhuizing begint met de juiste voorbereiding. Daarom besteden we veel aandacht aan elke verhuisofferte. In de meeste gevallen komen we daarom graag kosteloos en zonder verplichten bij u langs voor een deskundige opname van uw inboedel. Tijdens dit bezoek bespreekt onze verhuisadviseur ook gelijk al uw wensen ten behoeve van uw verhuizing in Warmond. Ook neemt hij of zij alle bijzonderheden en kwetsbaarheden in uw inboedel gelijk door.

Na de opname ontvangt u snel een passende offerte op maat voor uw verhuizing in Warmond. Wanneer u akkoord bent met onze offerte, plannen we samen een verhuisdatum in. Als u ervoor kiest om het inpakken van de verhuisdozen zelf te verzorgen, brengen wij tijdig al het verpakkingsmateriaal.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een iets luxere verhuizing of bedrijfsverhuizing, waarbij ons verhuisservice in Warmond extra werk voor u uit handen neemt. U kunt hierbij denken aan het demonteren en monteren van meubels en het inpakken van alle verhuisdozen. Maar ook extra werkzaamheden zoals het ophangen van schilderijen en het aansluiten van de wasmachine kunnen we voor u uit handen nemen.

Verhuisbedrijf Warmond
Verhuizers

Zorgeloos verhuizen in Warmond

Verhuizen in Warmond is pas zorgeloos als uw verhuizing goed is verzekerd. Bij ons is zowel uw inboedel als uw woning standaard verzekerd tot €125.000. Wanneer uw inboedel veel kostbaarheden omvat, is het natuurlijk geen probleem deze dekking voor u te verhogen. Voor onze verhuisverzekeringen geldt geen eigen risico.

Hoewel een verzekering een fijne gedachte is, is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Onze verhuisservice werkt daarom met zeer ervaren verhuizers, en we beschikken over het modernste materieel van Nederland. Dit, gecombineerd met onze goede klantenservice, resulteert in een zeer soepele verhuizing. Bekijk de vele reviews die op internet over ons bedrijf te vinden zijn, en lees hoe andere cliënten onze verhuisservice in Warmond hebben ervaren.

Opslag van uw inboedel in Warmond

In sommige gevallen kunt u niet rechtstreeks van A naar B verhuizen in Warmond, maar is er opslag van uw inboedel nodig. Hier is ons verhuisbedrijf Warmond uitstekend op voorbereid. Zo beschikken wij over zeer moderne en klimaatgeregelde opslagruimtes, en beschikken wij over diverse verhuiswagens gemaakt voor opslag. Deze verhuiswagens kunnen voorzien worden van een opslagcontainer, zodat de opslagbox direct bij u voor de deur kan worden ingeladen. Wanneer onze verhuizers uw inboedel hebben ingeladen, wordt de opslagcontainer onder uw toezicht verzegeld. Hierna wordt de container in ons warehouse van de verhuiswagen gehaald, en wordt deze veilig opgeslagen. Wanneer uw inboedel weer mag worden afgeleverd bij uw (nieuwe) woning, wordt de container weer op de verhuiswagen geplaatst en naar u toe gereden. Op deze manier is het niet nodig uw inboedel over te laden in een opslagruimte. Dit scheelt kosten, en de kans op schade is stukken lager.

Verhuizen met opslag

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.