Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Weesp

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Weesp

Oomen Verhuizers is een ervaren verhuisbedrijf uit de regio Weesp. Al meerdere jaren voeren wij op grote schaal verschillende verhuizingen uit bij u in de omgeving. Met een team enthousiast vakpersoneel brengen wij al sinds jaar en dag vele verhuizingen tot een succes. 

Oomen Verhuizers is een high-end verhuisbedrijf in de omgeving Weesp. Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van moderne verhuis- apparatuur en het beste verhuismateriaal om uw inboedel te verpakken.

Gaat u verhuizen in de regio Weesp? Vul vrijblijvend het offerteformulier in, wij nemen spoedig contact met u op.

|

Onze verhuisservice in Weesp

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Uw verhuizing met Oomen Verhuizers in Weesp

Kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit verhuizing, met gebruik van het beste materieel en alleen ervaren verhuizers. Ons verhuisbedrijf in Weesp neemt al uw zorgen uit Handen, waar velen opkijken tegen een zware periode is dat voor u niet nodig. Doordat wij dagelijks verhuizingen uitvoeren in de regio Weesp kunnen wij efficiënt te werk gaan, dit bespaart u veel tijd en zorgen.

Wanneer u het offerteformulier invult wordt er door onze specialist contact met u opgenomen. Samen met onze verhuisspecialist bespreekt u alle wensen en stellen wij een verhuisplan voor u samen. Wij bieden een luisterend oor en komen graag bij u op de koffie voor persoonlijk advies, met deze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Verhuisbedrijf Weesp
Verhuizers

Voorbereiding op uw verhuizing

Na het contact met onze specialist en het prikken van een verhuisdatum begint u met de voorbereidingen voor uw verhuizing in Weesp. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar ondersteunen wij u graag bij. Ons verhuisbedrijf voorziet u van professioneel verhuismateriaal en kan u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie. Om de verhuizing soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u tijden parkeerontheffing aanvraag (indien nodig) en zorgt voor voldoende ruimte voor de verhuislift.

U begint met inpakken, dit is een tijdrovende klus. Het is van groot belang dat u zorgvuldig al uw spullen inpakt in de dozen die wij u leveren, dit zijn extra sterke dozen die uw spullen goed zullen beschermen tijdens de verhuizing. De dozen zijn goed stapelbaar en hebben een draagkracht tot wel 50 kilo.

Om u te ondersteunen bij de voorbereiding hebben we als ervaren verhuisbedrijf in Weesp een handige checklist samengesteld, deze download u hier!

Veilig uw spullen opslaan

Oomen Opslag, het zusterbedrijf van ons verhuisbedrijf in Weesp beschikt over het modernste opslagcentrum ter wereld. Hier kunt u zwaar beveiligd uw spullen (tussentijds) opslaan tegen een scherpe prijs. Kunt u niet direct intrekken in uw nieuwe woning? Wij bieden u de mogelijkheid uw spullen onder te brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over onze veilige opslaglocatie? Klik hier!

Verhuizen met opslag
Duurzaam Verhuizen

Duurzaam verhuisbedrijf Weesp

Het is ons enthousiaste team ervaren verhuizers dat uw verhuizingen Weesp uitvoert, maar duurzaamheid speelt bij ons een grote rol. Naast een jong en zuinig wagenpark is het hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf voorzien van ruim 400 zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat al onze geautomatiseerde processen draaien op zelf gewonnen energie, nul op de meter en volledig gas- loos. Wanneer u wordt bezocht door onze verhuisspecialist rijd het voertuig op zelf gewonnen energie.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.