Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Zandvoort

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Zandvoort

Gaat u verhuizen binnen, naar of vanuit Zandvoort? Dan bent u vast opzoek naar het beste verhuisbedrijf in Zandvoort! Oomen Verhuizers is veel actief in Zandvoort, en garandeert u een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Zandvoort? Doe een vrijblijvende offerteaanvraag voor uw verhuizing of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Zandvoort

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Zandvoort

Als verhuisbedrijf uit de regio Zandvoort bieden wij u het meest diverse dienstenpakket aan. Wij kunnen de meest kritische en complexe verhuizingen aan, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons terecht. Moet uw inboedel tussentijds worden opgeslagen, bijvoorbeeld omdat uw nieuwbouwwoning nog niet klaar is? Dan kunnen wij uw inboedel ook eenvoudig en efficiënt tussentijds opslaan.

Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van onze doe-het-zelf verhuisservice
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u kosten kunt besparen door zelf mee te helpen
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen met behulp van onze verhuisservice

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Zandvoort? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verhuisbedrijf Zandvoort
Verhuizers

Garantie op elke verhuizing

Bij uw verhuizing in Zandvoort is het uiteraard belangrijk dat alles soepel, netjes en vooral schadevrij verloopt. Bij ons verhuisbedrijf kunt u er van op aan dat dit bij uw verhuizing het geval is. Ons verhuisbedrijf werkt in Zandvoort met zeer ervaren verhuizers en het allerbeste en modernste materieel. Daardoor is elke verhuizing voor ons een fluitje van een cent.

Natuurlijk blijft verhuizen mensenwerk, en kan er altijd iets gebeuren. Middels het Garantiecertificaat is uw inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van €125.000. Wanneer dit bedrag de waarde van uw inboedel niet volledig dekt, sluit ons verhuisbedrijf Zandvoort eenvoudig een verzekering met een hogere dekking voor u af.

Wat maakt ons uw geschikte partner:

  • Wij hebben de meest ervaren en deskundige verhuizers uit de regio Zandvoort, waarbij de meest bijzondere kunst of antiek geen probleem is
  • Wij bezitten het modernste en jongste wagenpark uit de bollenstreek uitgerust met een GPS systeem wat gekoppeld is aan onze planning
  • Wij werken zeer efficiënt doordat wij gebruik maken van de modernste technologieën wat resulteert in de beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij bieden u het grootste aanbod voor iedere wens en budget

Zakelijke verhuizing in Zandvoort

Het verhuizen van een bedrijf in Zandvoort kan erg druk zijn. Uw dagelijkse werkzaamheden moeten door blijven lopen en ook de verhuizing moet snel uitgevoerd worden. Wij kunnen u de gehele verhuizing uit handen nemen. Op deze manier kunt u zich blijven richten op de bedrijfsvoering en heeft u geen omkijken meer naar de bedrijfsverhuizing. Ook krijgt u bij ons een accountmanager toegewezen, zodat de communicatie goed blijft verlopen.

Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag
Verhuislift

Verhuislift huren in Zandvoort

Een verhuislift huren in Zandvoort. U bestelt een nieuwe bank, koelkast of dressoir. Het bedrijf komt het netjes afleveren en helaas: het past niet door het trappengat of in de binnenlift. Het komt regelmatig voor. Dan is het ideaal om bij Oomen Verhuizers een verhuislift te huren. Onze verhuislift kan wel tot de negende verdieping en kan tot 400kg aan. U reserveert online de verhuislift voor wanneer u de lift nodig heeft en onze verhuislift is incl. bediening op de afgesproken tijd aanwezig. U huurt al een verhuislift bij het verhuisbedrijf van Zandvoort voor €95,-. Voordat u de lift huurt is het aan te raden onze tips te lezen voor het huren van een verhuislift. U kunt direct online een verhuislift huren!

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.