Verhuisbedrijf Aerdenhout

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Aerdenhout?

Verhuisbedrijf Aerdenhout van Oomen Logistics verleent graag zijn medewerking aan uw verhuizing in regio Aerdenhout. Uw gehele inboedel wordt door onze ervaren en kundige verhuizers netjes overgebracht naar uw nieuwe woning. Dit gebeurt het beste met de efficiënte en moderne wagens uit ons wagenpark, die aan de strengste milieu-eisen voldoen. Door de hydraulische laadklep van de wagens kan zwaar meubilair, zoals piano’s of vleugels, makkelijk en veilig in- en uitgeladen worden. Alle benodigde hulpmiddelen voor het veilig verhuizen van uw spullen zijn uiteraard in onze verhuiswagens aanwezig.

Demontage en montage van uw meubilair

Er is vrijwel geen verhuizing waarbij kasten of meubels niet gedemonteerd en gemonteerd hoeven te worden. Het demonteren en monteren kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt dit ook door onze ervaren verhuizers laten verzorgen.

In- en uitpakservice

Heeft u geen tijd om verhuisdozen of meubels in te pakken? Of laat u het in- en uitpakken van uw kostbare inboedel liever aan professionals over? Dan is ons inpak-team u graag van dienst! Uw meubels sealen we in met een speciaal folie, zodat tijdens de verhuizing niets beschadigd kan raken. Ook uw kwetsbare spullen worden netjes met de juiste materialen verpakt.

Pakt u toch uw spullen graag zelf in? In dat geval levert verhuisbedrijf Aerdenhout u tijdig voor de verhuizing de verhuisdozen, zodat u op eigen tempo in kunt pakken.

Opslag van uw inboedel

In onze droge, verwarmde en beveiligde opslagruimte kunnen wij een deel van uw inboedel tijdelijk opslaan.

Gratis offerte

Heeft u interesse in onze diensten? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende en gratis offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.