Verhuisbedrijf Amsterdam

Zoekt u een verhuisbedrijf in Amsterdam? 

Gaat u verhuizen in regio Amsterdam? Verhuisbedrijf Amsterdam van Oomen Logistics verhuist u graag van, naar of in Amsterdam. Uw inboedel wordt door onze ervaren en kundige verhuizers netjes van uw oude naar uw nieuwe woning verhuisd. Dit doen we met behulp van onze zeer milieuvriendelijke, nette verhuiswagens van Mercedes-Benz. Deze zijn allen voorzien van hydraulische laadklep, waarmee we gemakkelijk zware meubels en piano’s in- en uit kunnen laden. Daarnaast zijn ook alle nodige hulpstukken en beveiligingsmateriaal voor uw meubilair in onze wagens aanwezig.

Demontage en montage meubels

Nagenoeg geen verhuizingen gaan zonder demonteren en monteren van grote meubels als bedden, garderobe- of boekenkasten. Om het u gemakkelijker te maken en te kunnen zorgdragen dat alle meubilair netjes en onbeschadigd overkomt naar uw nieuwe woning, hebben wij ook een (de)montageteam. Wij kunnen het demonteren in uw oude, en het monteren in uw nieuwe huis, dus voor u doen.

In- en uitpakservice

Heeft u geen tijd om alle dozen in te pakken? Of laat u het inpakken van meubels toch liever door een professional doen? Dan kan het inpak-team van Verhuisbedrijf Amsterdam Oomen Logistics u van dienst zijn. Wij pakken uw kostbare spullen netjes in in de door ons aangeleverde verhuisboxen.

Bovendien wordt door ons al uw meubilair netjes geseald in een speciaal folie. Hierdoor is de kans op beschadigd meubilair bij Oomen Logistics aanzienlijk kleiner dan bij andere verhuisbedrijven.

Pakt u uw spullen liever zelf in? Dan leveren wij u voor de verhuizing genoeg verhuisdozen, zodat u zelf aan de slag kunt.

Opslag inboedel

Gaat u tijdelijk in een kleinere woning wonen? Heeft u water- of brandschade? Wij hebben een droge, schone, verwarmde én beveiligde opslagruimte waar u tijdelijk uw inboedel kunt opslaan.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in de diensten van Oomen Logistics, verhuisbedrijf Amsterdam? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.