Verhuisbedrijf Bennebroek

Zoekt u een verhuisbedrijf in de omgeving van Bennebroek? 

Verhuisbedrijf Bennebroek van Oomen Logistics leidt uw verhuizing van, naar of binnen Bennebroek altijd in goede banen. Wij zijn ervaren verhuizers met oog voor detail. Zo zijn al onze verhuiswagens zeer milieuvriendelijk, zodat we altijd aan de strengste milieu-eisen voldoen. Daarnaast zijn ze voorzien van een hydraulische laadklep, waardoor we uw piano of ander zwaar meubilair veilig en gemakkelijk in- en uit kunnen laden. Als u verhuist met verhuisbedrijf Bennebroek van Oomen Logistics, bent u tevens standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000, en indien nodig kunnen we voor u een verzekering met hogere dekking afsluiten.

Demonteren en monteren van uw meubels

Bij de meeste verhuizingen is het noodzakelijk dat er een aantal meubels gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden. Denk hierbij aan bedden of garderobekasten. Indien gewenst nemen onze ervaren verhuizers dit ook voor u uit handen. Wij zorgen dat al uw meubilair netjes overkomt naar uw nieuwe woning.

Inpakken en sealen

Om te kunnen zorgdragen dat uw meubilair onbeschadigd verhuisd wordt, sealen wij uw meubels in met een speciaal folie. Ook in- en uitpakken van uw kwetsbare spullen kunt u overlaten aan ons inpak-team. Mocht u liever zelf inpakken, dan brengen wij u tijdig voor de verhuizing genoeg verhuisdozen.

Opslag

Gaat u tijdelijk in een kleinere woning wonen, of gaat u nog verbouwen? Voor meubelopslag kunt u ook bij Verhuisbedrijf Bennebroek van Oomen Logistics terecht. Wij hebben een droge, schone, verwarmde en beveiligde opslagruimte, waar u voor lange of korte tijd uw spullen kunt opslaan.

Offerte

Heeft u interesse in de diensten van Oomen Logistics? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.