Verhuisbedrijf Den Haag

Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Haag? 

Verhuisbedrijf Den Haag van Oomen Logistics helpt u graag bij uw verhuizing in, naar of van Den Haag. Onze vakkundige verhuizers verzorgen de gehele verhuizing, van dozen leveren tot inpakken en van meubels sealen tot opslag.  Wij verhuizen u met de meest milieuvriendelijke Mercedes-Benz verhuiswagens, waarmee wij ook in de binnensteden mogen rijden waar strenge milieuregels gelden. Ook zijn deze wagens voorzien van hydraulische laadklep, waardoor piano’s en zware meubels gemakkelijk en veilig in- en uitgelaad worden.

Demontage en montage

Bij veel verhuizingen moeten grote meubels, zoals bedden, garderobe- en boekenkasten, (deels) gedemonteerd worden om de nieuwe woning in te kunnen. Daarom hebben wij van verhuisbedrijf Den Haag van Oomen Logistics een speciaal (de)montageteam. Onze kundige verhuizers demonteren de meubels netjes, en monteren ze ook weer in uw nieuwe woning.

Inpakservice en sealen

Heeft u weinig tijd om al die dozen in te pakken? Of laat u in- en uitpakken sowieso liever aan een professional over? Dan is onze in- en uitpakservice een uitkomst. We pakken uw kostbare bezittingen netjes en met de juiste beschermende materialen in de door ons aangeleverde verhuisboxen.

Tevens sealen wij standaard uw meubels uiterst zorgvuldig in met een speciaal folie, waardoor de kans op beschadigingen tijdens een verhuizing met Oomen Logistics vele malen kleiner is dan wanneer u met andere verhuisbedrijven verhuist. Wij willen net zo graag als u dat ál uw spullen heel overkomen.

Opslag

Is uw huis nog niet opgeleverd? Gaat u tijdelijk in een kleinere woning wonen? Of gaat u nog verbouwen? In onze droge, schone, verwarmde en beveiligde opslagruimte kunt u voor lange of korte tijd uw meubels opslaan.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in de diensten van Oomen Logistics, verhuizen in regio Den Haag? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.